inzerce, prodej, prodám, bazar

Učebnice českého jazyka

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Prodám učebnice a pracovní sešit českého jazyka.
Literatura pro 1. ročník středních škol učebnice i pracovní sešit se nachází ve výborném stavu. Vyplněné jsou okolo 5 cvičení tužkou. Mluvnice je nová učebnice, pouze 2 vyplněné stránky tužkou.
Maturita z českého jazyka a literatury je použitá učebnice v dobrém stavu. Cvičení jsou vyplněná tužkou, občas propiskou.
Literatura je použitá učebnice s občasnými poznámkami propiskou či tužkou.
Literatura pro 1. ročník středních škol učebnice za 200 Kč, pracovní sešit za 200 Kč. Dohromady za 350 Kč.
Mluvnice za 250 Kč.
Maturita z českého jazyka a literatury za 100 Kč.
Literatura za 100 Kč.
Posílám přes Zásilkovnu (možnost dobírky) nebo osobní předání. V případě zájmu mě kontaktujte přes SMS zprávy či e-mailem.
Učebnice českého jazyka
Podobné inzeráty
Prodám učebnice ,M,AJ,ČJ
Prodám 1. učebnice pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Matematiky 1, perfektní stav, cena 70 Kč 2. učebnice pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Chemie perfektní stav, cena 70 Kč 3. učebnice pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Českého jazyka perfektní stav, cena 70 Kč PRODANO 4. učebnice Cvičení z českého jazyka v kostce, perfektní stav, cena 70 Kč 5. učebnice Sbírka úloh z matematiky pro ZŠ, Fr. Běloun,perfektní stav, cena 45 Kč 6. učebnice Přehledné dějiny literatury I, vhodné i pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Českého jazyka perfektní stav, cena 80 Kč 7. učebnice Přehledné dějiny literatury II, vhodné i pro přípravu k maturitě a na přijímací zkoušky na VŠ z Českého jazyka perfektní stav, cena 80 Kč 8. učebnice pro přípravu k maturitě z AJ Topics for English Conversation cena 50 Kč 9. Practise your english grammar +stručný souhrn gramatických jevů pro ZŠ a SŠ cena 40 Kč 10. New Headway Student's Book cena 100 Kč 11. New Headway Workbook with key cena 100 Kč PRODÁNO 12. New Ways to Spoken English; Zrádná slova v AJ; slovník AJ; angličtina pro SŠ, velký AJČ-ČAJ slovník PRODÁN cena 50 Kč
Učebnice / Pracovní sešity
Prodám učebnice a pracovní sešity pro SŠ, SPŠ, SOŠ, SOU a jiné, viz seznam a foto. Některé jsou nové, jiné použité. Cena 50,- Kč/kus nebo dohoda. Literatura pro 1. ročník SŠ - pracovní sešit (zkrácená verze) Didaktis Cvičení z českého jazyka v kostce pro střední školy Marie Sochrová Fragment Cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ - učebnice Marie Sochrová Fragment Cvičení z českého jazyka v kostce pro střední školy - pracovní sešit Marie Sochrová Fragment (Čítanka II.) Čítanka 2 k literatuře v kostce Marie Sochrová Fragment Společenské vědy pro 1. ročník středních škol - pracovní sešit, 2 kusy Didaktis Maturita matematika 2015 10,- Kč Maturita ČJ 2016-2017 10,- Kč New Headway Pre-Intermediate Student’s Book, 2 kusy New Headway Pre-Intermediate with key Maturita Workbook (Fyzika I) Fyzika 1 pro střední školy - učebnice 2 kusy Prometheus Dějepis pro střední odborné školy Scientia Matematika pro střední odborné školy a studijní obory středních odborných škol 1. část - učebnice Prometheus Matematika pro střední odborné školy a studijní obory středních odborných škol 1. část - pracovní sešit Prometheus Chemie pro studijní obory SOŠ a SOU nechemického zaměření SPN Literatura - přehled středoškolského učiva Sbírka úloh z matematiky pro SOŠ, SOU a nástavbové studium - učebnice Hudcová a Kubičíková a další Preferuji e-mail nebo telefon. SMS prosím ne.
Prodám učebnice a pracovní sešity + knihy k maturitě
Inzerát 1/2 kvůli kapacitě fotek Prodám následující knihy k maturitě a učebnice vhodně pro střední školy. Povinna četba: všechny kromě Krysaře jako nové Cena každé knihy: 80kč Krysař, Hamlet, Sen noci Svatojánské, Malý princ, R.U.R, Maryša Učebnice k maturitě: Angličtina ke státní maturitě a prijmackam na VŠ - jako nová - 150 Kč Tvoje státní maturita 2021 Matematika (shoduje se s r. 2023), jako nová - 150 Kč Maturita v pohodě 2021 Matematika (i pro 2023), jako nová - 190 Kč (v případě zájmu mohu poskytnou sešit výpočtu k teto knize za 10kč) Maturita z českého jazyka a literatury 2019-2020 ( témata se opět shodují s minulým rokem), jako nová, 200 Kč Maturita/Angličtina komplet vypracovaná témata - 150 Kč Atlas světa, odřené rohy - 150 Kč Obecná biologie pro gymnázia - 90 Kč Základní poznatky z matematiky pro gymnázia - 90 Kč Literatura pro 1. Ročník středních škol - učebnice a pracovní sešit - špinavý obal viz foto - každá 150 Kč Dějepis 1 pro gymnázia a střední školy (pravek a starověk) 100 Kč Komunikace a sloh - 120 Kč Maturita solution pre- intermediate a intermediate 2x pracovní sešit a 2x učebnice Učebnice každá 300 Kč PS pře intermediate - popsána první třetina knihy propiskou a gumovacim perem - 180 Kč PS intermediate - dvě stránky tužkou popsané - 250 Kč Ke všemu CD! Mluvnice, učebnice českého jazyka pro střední školy - 120 Kč Při koupi více knih najednou sleva jistá. O ceně jednotlivých knih jsem také ochotná vyjednávat. Inzerát pravidelně upravuji podle prodejů a platí do smazání.
Učebnice SŠ
Prodávám učebnice češtiny, angličtiny a ekonomiky pro SŠ a jedničkový herbář. __________________________________________________ •Čestný jazyk ,,top stav” 120,- •Čítanka 1. 80,- •Čítanka 2. ,,top stav” 120,- •Čítanka 3. ,,top stav” 120,- •Čítanka 4. ,,top stav” 120,- •Čítanka III. k literatuře v kostce ,,top stav” 150,- •Čítanka IV. k literatuře v kostce ,,top stav” 150,- •Maturita z Českého jazyka a literatury-ústní zkouška ,,top stav” 120,- ❌ •Maturita z Českého jazyka a literatury-písemná práce ,,top stav” 110,- •Maturita z Českého jazyka a literatury-didaktický test ,,top stav” 150,- •Český jazyk a literatura Maturita v pohodě ,,top stav “ 150,- •New Maturita Activator 500,- •Maturita v pohodě-didaktický test ,,top stav” 110,- •Maturita Angličtina audionahrávky ,,top stav” 110,- •Third Edition Maturita Solutions Intermediate 300,- •Jedničkový herbář z roku 2019 s 50 rostlinami- některé rostliny je potřeba přelepit na jiný papír a dát nové štítky 600,- •Ekonomika a Finanční gramotnost pro SŠ 50,- __________________________________________________ Upřednostňuji platbu na účet, cenu za učebnice+ doprava (zásilkovna cca 80,-) nebo osobní odběr v Jeníkovicích u Třebechovic p. O. (HK). Pro více informací pište na můj mail nebo SMS. -nemám problém se na cenách dohodnout❗️
Učebnice českého jazyka nakl. Fraus: nikace a sloh, mluvnice
PRODÁM: *KOMUNIKACE A SLOH – UČEBNICE ČESKÉHO JAZYKA PRO STŘEDNÍ ŠKOLY, NAKL. FRAUS 80,- *MLUVNICE – UČEBNICE ČESKÉHO JAZYKA PRO STŘEDNÍ ŠKOLY, NAKL. FRAUS 119,- Stav: zachovalé, zánovní Je možno poslání přes Zásilkovnu. Prosím nevolat, reagují pouze na SMS/e-mail. Děkuji.
Učebnice literatury
Učebnice litaratury - [1.7. 2021] Smazat/ Upravit/ Topovat Učebnice litaratury - 1 Učebnice litaratury - 2 Učebnice litaratury - 3 Učebnice litaratury - 4 Prodám učebnice Literatura pro 1. ročník SŠ učebnice, pracovní sešit Literatura pro 2. ročník SŠ učebnice, (pracovní sešit prodaný) Literatura pro 3. ročník SŠ učebnice,(pracovní sešit prodaný) Literatura pro 4. ročník SŠ učebnice, (pracovní sešit prodaný Cena 70,- Kč za kus. Můžete se podívat i na mé další inzeráty učebnic. V případě zaslání poštou cena + poštovné. Prosím kontaktovat pouze na e-mail, na SMS nereaguji. Děkuji za pochopení.