inzerce, prodej, prodám, bazar

Učitelka odborných zdravotnických předmětů/odborný výcvik

Kategorie: Zdravotnictví

Pro nový školní rok 2023/2024 hledáme vyučující odborných zdravotnických předmětů a odborného výcviku u oboru Ošetřovatel v nemocnici. Lze i na částečný úvazek či na dohodu o provedení práce.
Výše platu dle tabulek.
SPdgŠ a SZŠ sv.Anežky České, Odry
Učitelka odborných zdravotnických předmětů/odborný výcvik
Podobné inzeráty
Výživový poradce - Terapeut
Hledáme kvalifikovanou výživovou poradkyni na plný úvazek, která má chuť odborně růst, vzdělávat se a hledá stabilní pracovní prostředí. Náplň práce odborné výživové poradenství kontrolní sezení s klienty vzdělávaní klientů v oblasti výživy tvorba individuálních nutričních plánů spoluúčast na tvorbě odborných vzdělávacích materiálů pro klienty Požadavky na uchazeče vysokoškolské vzdělání v oblasti nutriční terapie / výživy a potravin zkušenosti v práci s klienty v oboru výživy (pro JUNIOR pozici nejsou podmínkou) otevřená, komunikativní povaha schopnost motivace klientů profesionální vystupování neustálý odborný rozvoj a vzdělávání v oblasti výživy prémiová péče o naše klienty plný úvazek
Vrchní sestra - ambulance
Nehledáme jen tak někoho, hledáme právě Vás! Hledáme jedinečného člověka s citem. Na starosti budete mít střední zdravotnický personál, zajišťování zdravotnických úseků, nábor a další. Nečekejte na nic, zde je Vaše příležitost.