inzerce, prodej, prodám, bazar

Ugreen Bluetooth Receiver 5.0 Wireless aptX

Kategorie: HF Sady do auta

Bluetooth adaptér, Bluetooth 5.0 a 3.5 mm jack, připojení Micro USB, dosah 10 m, velmi kvalitni aptX kodek pro co nejlepší kvalitu zvuku.
Ugreen Bluetooth Receiver 5.0 Wireless aptX
Podobné inzeráty
Handsfree Parrot MINIKIT Neo
Umístění: sluneční clona České menu i hlasové ovládání! Multipoint: propojení se 2 telefony současně Zvukový profil A2DP Bezplatná sada aplikací Duální režim (Multipoint) simultální připojenídvou BT telefonů Počet kontaktů: 2000 na tel.- celkový počet v sadě 20 000 Jazyk:jeden jazyk/verze Kapacita párování: max. 10 zařízení Baterie: Lithium Ion - 1000mAH Výdrž baterie: cca 10hod konverzace, cca 15dní v pohotovostním režimu Čas nabíjení: max. 3h, 5V/500mAh Snadný proces párování a NFC štítek Automatické připojení po prvním spárování Aktualizace SW přes USB Uživatelské rozhraní: 1 tlačítko zapnout/vypnout/stav baterie 3 provozní tlačítka, včetně jednoho otočného 3 LED (zelené a červené), vč. jedné pro nabíjení baterie Rozměry a hmotnost: Délka: 94mm Šířka: 54mm Tloušťka: 39mm Hmotnost: 69g Audio: Výstup o výkonu 3W Plný duplex Vestavěný všesměrový mikrofon Výstup přes NXT vibrační panel HDR - Redukce hluku : Parrot NR v3.0 Potlačení echa : Parrot APA v1.5 Hlasové nápověda celého menu Pokročilé hlasové ovládání Text-To-Speech (čtení jmen z adresáře telefonu) Bluetooth: Bluetooth v3.0 Profily : HFP 1.6 (Hands Free Profile) – A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) – PBAP (Phone Book Access Profile) Synchronizační protokoly : SyncML – Synchro AT – Synchro Nokia Bluetooth dosah: 10 metrů maximum Párovací kod : ‘ 0 0 0 0 cr PIN code , NFC - bez párovacího kodu Hardware: SIP6 procesor na 416 MHz Flash paměť: 128MB (1Gb) RAM paměť: 32MB (256Mb) – DDR Použité, ale pořád v Top stavu..
Pitaka MagMount Qi Wireless Air Vent Mount
Prodám magnetický držák s bezdrátovým nabíjením do větrací mřížky. - microUSB - do mřížky ventilace - bezdrátové nabíjení Qi 10 W - kulový kloub s fixací polohy 360 stupňů - rozšíření na Samsung S9 (magnet navíc) Funguje nejlépe s krytem od Pitaka, ale jak je vidět na obrázku drží i bez něj, pokud má mobil kovové tělo, nebo nalepené plíšky.
HF sada do auta Nokia CK-300
Bluetooth handsfree sada Nokia CK-300, kompletní a funkční. Řídící jednotka, mikrofon, reproduktor, ovládací tlačítko, připojovací kabeláž. Telefonování a bezdrátové (bluetooth) přehrávání hudby z mobilu do aux vstupu autorádia (výstup z hf sady je jack stereo 3,5mm)
Handsfree na stínítko plus držák na mobil
Handsfree na stínítko propojení přes Bluetooth K tomu držák na mobil univerzální U nás nevyužívané jako nové Brno Chrlice lze poslat poštou nebo do zásilkovny popř balíkovny a ppl
Hands free buddy supertooth
Hands Free do auta na stínítko, Multipoint, AutoConnect, AutoPairing, podpora DPS/ Full Duplex, Bluetooth, doba hovoru až 20 hodin Možnost připojení 2 telefónů. Plně funkčí. Používáno 1,5 roku.
Handsfree buddy  HF
Handsfree do auta Celly SuperTooth BUDDY Bluetooth. S předchozím tlf pěkně fungovalo, s novým tlf se mi už nechce spárovat. Neznam důvod. Prodám za 370kč nebo pokud někdo poradí důvod proč se mu nechce spárovat .