inzerce, prodej, prodám, bazar

Úklid domácnosti

Kategorie: Práce v domácnosti

Nabízím jednorázový,pravidelný úklidem domácnosti v Mladé Boleslavi a okolí.
Úklid domácnosti
Podobné inzeráty
úklid domu - Dobřejovice u Prahy
Hledám paní na úklid domu v Dobřejovicích. Úklid 1x týdně cca 2-3 hodiny. Požaduji spolehlivost, pečlivost, preciznost, čistý trestní rejstřík. Jedná se o běžný úklid - vytírání podlah, úklid koupelen atd. Mzda 150,-/hod. děkuji. nabídky prosím na email: katerinkyII@
Hledám šikovnou paní nebo pána na úklid apartmánu
Hledám šikovnou a spolehlivou paní na úklid apartmánu v Karlové Studánce. Jde o práci v čistém prostředí. Práce spočívá v úklidu nového apartmánu o velikosti 3+kk (úklid max.4 hod) před příjezdem hostů. Jde o výměnu povlečení a ručníků, úklid pokojů,koupelny+WC a celkové kontrole apartmánu. K úklidu patří praní ložního prádla a ručníků. Odměna činí 2000 Kč za 1 takto provedený úklid. Jedná se o nepravidelnou činnost na základě poptávky ubytování.
Paní či slečna na úklid cca 2x za měsíc
Jedna se o úklid menšího bytu 2+1,šlo by o kompletní uklid cca jednou za dva týdny - podlahy, prach, nádobí (myčka), prádlo - pračka a sušička), dle potřeby dětský pokoj. Propriety na uklid buď vlastní, nebo poskytnu. Odměna cca 250 - 500 Kč nebo dohodou. Je možno se domluvit na schůzce a prohlídce. Vhodné pro studenty ci ID. Nutno vlastní auto, nebo se sem dopravit.. Jsme na hlavní trati.
Hledám paní na úklid
Hledám paní na úklid rodinného domu v Kroměříži. Žehlení, praní, pravidelný úklid, péče o zahradu. Je to práce na poloviční úvazek. Prosím volejte
Úklid bytu a domu.
Poptávám spolehlivou paní na úklid domácnosti, pravidelé intervaly, dům, byt popř. servis. Práce, Přerov, Horní moštěnice.
Úklid v Brně.
Úklid,domácností,firem,staveb v Brně.100% praxe v úklidu,spolehlivost,čistota.V odpoledních hodinách i o víkendu a svátcích.