inzerce, prodej, prodám, bazar

Úklidové práce

Kategorie: Práce v domácnosti

Nabizim úklid vaše domácnosti byty, baráky, kanceláře, společně prostory, jednorázové, pravidelně, generální, mytí oken, žehlení prádla. děkuji za nabídku.
Úklidové  práce
Podobné inzeráty
Úklidové služby
Nabízím úklidové služby. Čištění čalouněného nábytku, utíráni prachu, mytí oken, vytírání,vysávání, žehlení. Vše za dobré ceny.
Nabídka práce -  z domova
Dobrý den, hledám posily do týmu.Podpora silné čes. firmy i spolupracovníků.Práce na živnostenský list. Práce vhodná i pro důchodce,MD,nebo i vedlejší příjem.Náplň práce je pečovat o naše klienty. Možnost výdělků od 10-70tis kč
Hledáme operátora/ku, práce z domu
Oficiální obchodní partner společnosti Vodafone s.r.o. hledá vhodné kandidáty na pozici Telefonista/Operátor pro firemní klienty. Co u nás budete dělat? • Komunikovat s klienty, navrhovat řešení - domlouvat kontakt Obchodního zástupce. • Spolupracovat s obchodním týmem a naším BackOffice. • Zaznamenávat info. / administrace. Co požadujeme? - Musíš být komunikativní. - Musí tě bavit telefonovat, navázat příjemný rozhovor. - Musíš se dobře orientovat v tabulkách, administrace. - Musíš být pečlivý, budeš spolupracovat s našim obchodním týmem, který ti bude oporou. Co nabízíme? - Flexibilní pracovní doba, mezi 8-16h. - Odměna dle tvých výkonů, 150-250Kč/h. - Práce na pár hodin nebo i na full-time. - Dlouhodobou spolupráci, při dobrých výsledcích nový iPhone 14, MacBook Air nebo iPad, dle tvého výběru. V případě zájmu, se s tebou rádi setkáme. Prosím, pouze vážní zájemci, hledáme dlouhodobou spolupráci. V případě zájmu, zašlete vaše CV a kontaktní údaje na email. (jakub.mertl@)
Nabízíme veškeré stavební práce
Nabízíme různé stavební práce včetně rekonstrukcí bytů, baraku, vodoinstalace, obklady a mnoho dalšího.
Práce odkudkoliv
K sobě do týmu hledám komunikativní lidičky, který chtějí na sobě pracovat, posouvat se v životě dál, chtějí pracovat odkudkoliv. Vše je pouze na tobě! Práce je v oblasti zdravého životního stylu. Pro bližší informace sms-zavolám vám zpět. Těším se na odpovědi a spolupráci.
Ponuka práce, upratovanie v domácnosti
Ponúkam upratovacie práce v domácnosti. Břeclav,okolie do 20 km.Prosím písať sms, späť zavolám.