inzerce, prodej, prodám, bazar

Úklidové služby

Kategorie: Úklid

Nabízíme úklid domácnosti komerčních objektů kanceláří společných prostor bytových domů
Úklidové služby
Podobné inzeráty
Úklidové služby, mytí oken, tepování, vyklízení
Nabízíme kompletní úklidové služby, čištění koberců, sedaček, křesel, pohovek, matrací, čalounění osobních i nákladních vozidel. Mytí oken, rámů, parapetů. Čištění čalounění, sedacích souprav, koberců provádíme mokrou cestou pomocí profesionálních strojů Kärcher. Ceny od 30kč/m2. Čištění kuchyní a desinfekce pomocí parního stroje. Nabízíme úklidové práce v okrese Brno-město, Brno-venkov. Úklid RD, bytových domů, firem, kanceláří, novostaveb, penzionů, hotelů. Provádíme pravidelný i mimořádný úklid před i po konání společenských akcí - svatba, firemní akce a večírky apod. Nabízíme i po stavební úklid, a drobné práce v domě i zahradě, práce hodinového manžela, vyklízení domů, bytů, likvidace pozůstalostí. OX SMART SERVIS s.r.o.
Nabízíme úklidové služby
Nabízíme naše uklidové služby s pomocníky od Vorwerku a šetrnými dezinfekčními prostředky Mr.Serpen bez chemie, alkoholu a chlóru???? Úklid si objednáte ve formě balíčku podle velikosti Vašeho bytu : ✨️ prostory do 50m² - 800kč ✨️ 50-100 m² - 1 300kč ✨️ 100-200 m² - 1 800kč ✨️ 200-300 m² - 2 300kč (Úklid obsahuje komplet vyčištění kuchyně, spotřebičů, mytí lednice, koupelny a wc, utírání prachu,vytírání+vysávání, leštění zracadel, mytí nábytku, mytí dveří, dezinfekce prostor) • K balíčku lze přiobjednat DOPLŇKOVÉ SLUŽBY : ● mytí oken ● praní a věšení prádla ● žehlení (Doplň.služby lze objednat samostaně bez úklidového balíčku) ✨️ Kanceláře - 20kč/m² ✨️ Spol.prostory domu - 95kč/byt.jednotka -V ceně úklidu jsou zahrnuty prostředky a doprava. ????PRAHA A OKOLÍ Objednávky ???????? Všestranný úklidový systém Vorwerk je rychlejší, efektivnější, šetří vodu a je vhodný pro alergiky. ●Čistič pevných podlah současně vysává i vytírá (260ml vody na 60m²) ➡️ žádné ždímání mokrých a špinavých hadrů, manipulace s těžkými kbelíky vody. ●Elektrický kartáč důkladně vysaje koberce i pevné podlahy. Díky třem úrovním sacího výkonu a nastavení rychlosti otáček kartáče zaručuje spolehlivé a efektivní vysávání na téměř všech typech povrchů. ●Čistič oken v jediném kroku okenní tabule rovnoměrně navlhčí, odstraní nečistoty a voda se přímo odsaje. S čističem oken máme hotovo dvakrát rychleji.
Ideální nájemník - Nabízíme úklid a správu nemovitostí
Dobry den... Dovolte, abychom se představili... Jsme malá rodinná firma která v Praze provozuje realitní služby, správu nemovitostí a úklidové služby. Nabízíme úklidové služby pro firmy a soukromé klienty (běžní úklid, mytí oken apod.) - od 220kč/hod... Jsme platcem DPH. Taký nabízíme správu vašich nemovitosti, staráme se o nájemníky, pravidelnou výplatu nájemného a služeb, údržbu bytů / baráku, drobné opravy, údržba komunikace s nájemníky dle přání majitele, pořádek ve váši nemovitosti a o všeobecní stav vaše nemovitosti . A POZOR! Vyplácíme nájemné i když momentálně v nemovitosti nejsou nájemníci !!! S námi, vaše nemovitosti neztrácejí na hodnotě... 25 LET ZKUŠENOSTI V OBORU NEMOVITOSTI !!! mgsb.praha@
Úklidové služby
Nabízíme úklidové služby v oblasti českokrumlovska lipenska,úklid chat či apartmánů,též možnost stěhování a služby hodinového manžela.
Úklidové služby
Nabízíme kvalitní úklidové služby komerčních prostoru, kanceláři, apartmánu a pod., Praha a okolí. Poskytujeme pravidelné a jednorázové služby, generální úklid, úklid po rekonstrukce, myti oken. Vše za dostupné ceny.
Úklidové služby
Dobrý den Nabízím úklidové služby. Provádím pravidelné i jednorázové úklidy včetně mytí oken. Ráda Vám pomohu s domácností či jiným prostorem kdy čas můžete věnovat rodině či sobě. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na setkání s Vámi. Jičín a okolí. Přeji hezký den ☺️