inzerce, prodej, prodám, bazar

Uklízečka v Praze - bytovky a paneláky

Kategorie: Servis a služby

Hledáme uklízečku v Praze a okolí.

Co se uklízí: Bytové a panelové domy po celé Praze.

Co požadujeme: spolehlivost, dochvilnost, poctivost a pečlivost. Práce je na IČO.

Výměnou za to je:

- férový přístup v celkové spolupráci
- flexibilní pracovní doba - vy si vyberete den kdy budete práci vykonávat
- flexibilní množství práce - chcete se starat o 2 nebo třeba o 35 domů týdně? Nevadí! Domů na práci si vezmete kolik jen budete chtít a zvládat.
- Skvělé ohodnocení, klient Vám platí za zakázku
- Pokud budete mít zaplněný celý pracovní týden, můžete si vydělat v rozmezí 32.000 - 37.000 tis Kč
- Máme i partnerské uklízečky, které si to umí pěkně zorganizovat a přijdou si i na mnohem vyšší částky.

Pokud Vás tato práce zaujala, napište nám e-mail na: praha@
Uklízečka v Praze - bytovky a paneláky
Podobné inzeráty
Vodovodní stoupačka,odpadní potrubí neboli "stoupačka
Dělám vodovodní stoupačky odpadní potrubí neboli stoupačky hlavně děláme víc paneláky a domy výměna radiátory natažený kompletní práce děláme v okolí Česká Lípa , Mladé Boleslavi
hledám práci
Z důvodu stěhování hledám práci v Brně. Jsem vyučená zahradnice a bavilo mne to, ale z nedostatku příležitostí na Olomoucku povětšinou pracji úspěšně jako uklízečka. Prošla jsem si asi vším. Jak kanceláře, tak haly, bazény, bytové domy a offis centra, domky či byty. Že umím práci i organizovat, bývám asistentkou vedoucáího práce či majitele. Nevadilo by mi ani práce na ŽL. uklid.dasa(a)
uklizecka kancelarkych prostor
Hledam uklizecku na uklid kancelarskych prostor v Liberci . VHODNE I PRO ŽENY V DUCHODOVEM VĚKU V KONDICI.
Uklízečka/uklízeč
Přijmeme šikovnou paní na běžný úklid kanceláří a společných prostor. Místo pracoviště areál TR Kočín ČEPS a.s, nedaleko Temelína. Pracovní doba od 7h do 12h pouze v pracovní dny. Příjemné pracovní prostředí a kolektiv. Práce je na DPP,vhodné bydliště v okolí tzn Dříteň, Temelín, Týn nad Vltavou atd. Vítáme ŘP - B. Požadujeme vyuč. list, čistý trestní rejstřík, samostatnost, pečlivost.  Mzda 16 000,- /měs Lucie Doležalová manažer úklidových prací VORS spol.s.r.o Dvořákova 161/14 370 01 České Budějovice tel:+ 420
Pracovník péče o vozidla | čistá odměna 35.000 Kč-40.000 Kč
Přijmeme zodpovědného zaměstnance pro péči o vozy v profesionálním mycím a detailingovém centru v Praze. CO VÁM NABÍZÍME? ✅dlouhodobou a stabilní spolupráci a reálný karierní růst ✅čistou odměnu až 40.000 Kč (po zaškolení) + bonusy ✅mladý tým lidí se zápalem pro krásná auta ✅férové jednání ✅školení a novinky z oboru ✅možnost záloh ✅možnost práce na DPP nebo DPČ ✅zázemí 4 poboček v Praze CO POŽADUJEME? ✅zkušenosti s ručním mytím vozidel z provozovny mycího centra ✅spolehlivost a přípustnost ✅řidičské oprávnění skupiny B ✅obchodního ducha PROČ RUČNÍ MYTÍ PLUS? Protože v Ruční mytí Plus vám dáme možnost spolehnout se v práci sám na sebe. Dělat věci správně. A za to vám dáme slušné peníze, respekt a jistotu. KDO JSME? Ruční mytí Plus je síť autokosmetických center v Praze. Jsme tým lidí, kteří věří tomu, co dělají, a to nám dává energii. Je jí dost i pro vás. Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte nás prosím na: hrant@ nebo na telefonním čísle.
Pick - up servis
AUTO PAPOUŠEK s.r.o. pro své pobočky v Praze Řepích a v Praze 8 hledáme zaměstnance na pozici pick-up servis. Jedná se o svoz a odvoz klientských vozů, pomoc se skladovým hospodářstvím. Požadujeme: řidičský průkaz sk. B, dobrá znalost Prahy, spolehlivost, čistý trestní rejstřík, sjednané pojištění odpovědnosti. Nabízíme: sympatický kolektiv, obědy zdarma, volné víkendy a svátky Své životopisy posílejte na Těšíme se na Vás.