inzerce, prodej, prodám, bazar

Ultrazvukový kartáček Emmi dent platinum

Kategorie: Ostatní - bílá

Minimálně používány. Samozřejmě bez nástavce. Koupený za 4790. Prodám cca za půlku. Tedy 2400 Kč.
Více info
je jediný zubní kartáček na světě čistící zuby pomocí ultrazvuku.
Čištění ultrazvukovou technologie byla dříve prováděno pouze zubaři, jelikož ultrazvuková technologie byla příliš nákladná pro domácí použití. Dnes je však tato jedinečná technologie dostupné pro každého. S více než 84 milionů ultrazvukových vln za minutu zajišťuje kartáček Emmi-Dent velmi čisté zuby a dásně a dokonale svěží pocit. Emmi-Dent účinně odstraňuje bakterie ze skloviny a dásní a dokonce čistí až 12 mm do tkáně, což je zcela unikátní fakt a lze tak bakterií a tím i zánětů zbavit i místa pod povrchem, jako jsou kapsy a záněty dásní. Ještě lepší vlastnosti Hi-Tech kartáčku řady Platinum: Dokonalejší a pohodlnější čištění zubů díky špičkové technologii Plně digitální SMD technologie pro delší životnost Časovač pro automatické vypnutí po 6 minutách (systém pro ochranu baterií) Hliníkové pouzdro pro lepší vzhled a stabilitu LED diody ve třech barvách pro optimální kontrolu stavu nabití baterií Přesná aplikace díky akustickým signálům po 6 sekundách pro ideální dokonalé čištění jednotlivých zubů (pípnutí) Nová lithiová baterie pro delší dobu používání. Při denní aplikaci 2 × 3 minuty je životnost baterie přibližně 15 dní bez nutnosti nabíjení Utrazvukové čištění zubů Vám přináší: 100% čistá ústa bez poškození třením Klinicky testováno v Německu od 2013 100% bezpečný pro vaši sklovinu a dásně Chrání zubní krčky před obnažením Dokonale účinný proti špatnému dechu Není třeba mechanického kontaktu s čištěným zubem Osah Balení: Tělo ultrazvukového kartáčku Platinum Blue Čistící koncovka pro dospělé Indukční nabíjecí stanice pro pohodlné a rychlé dobíjení Zubní pasta Emmi-Dent Fresh 75ml Podrobný návod k použití Výsledky klinických testů a studií: Kartáčky emmi®-dent byly klinicky testovány na univerzitě v Witten / Herdecke, Německo Prof. MUDr. Dr. H. C. Peter Gängler – výkonný ředitel Ústavu ústní medicíny na univerzitě Witten Herdecke o Emmi-dent napsal: • „Jedinečné čištění zubů bez jakéhokoliv pohybu kartáčováním“• „Bezpečně a důkladně odstraňuje biofilmy plaku“• „Zcela zabraňuje riziku poškození zubů a krčeků“• „Zvláště doporučuji pro citlivé zuby“• „Zabránění zranění dásní pomocí aplikace bez otěru“• „Prokazatelně podporuje léčení zánětu dásní při pravidelném užívání“• „Důkladně čistí zuby a chrání dásně – bez kartáčování“• „Bez poškození skloviny“ Aplikace bez otěru brání poškození zubů a dásní. emmi®-dent nabízí pohodlné a bezpohyblivé použití v celé dutině ústní.
Ultrazvukový kartáček Emmi dent platinum
Podobné inzeráty
Sonický kartáček Philips HX9140 + nabíječka
Sonický kartáček Philips HX9140 Značkový sonický kartáček Philips HX9140 včetně nabíjací stanice, krabice a dokumentů– jak na fotce. Stále funkční, 9 možných kombinací: 3 rýchlosti, režimy clen, white, gum care – takže každý si nastaví dle preferencí. V současnosti jenom top nejdrahší verze již mají možnost regulovat rýchlost. Pokazila se nám ionizačná jednotka, manželka získala poukazy, tak jsme si koupili nový set. Jináč bychom kartáček neprodávali. Na fotce i zubní kefka, ale ta není součastí prodeje kvůli hygěně – již používán. --- Dodání: osobně Praha 9 Hloubětín, Praha – Plzeň 2x/týden, Praha-Brno-Uh. Brod/Zlín 1x/měsíčně nebo pošta/zásilkovna/dobírka kdykoliv (50kč plus záloha poštovní na účet před zasláním).
Philips Sonicare Prestige 9900 Midnightblue HX9992/12
Kartáček Sonicare Prestige je chytrý kartáček, který díky technologii SenseIQ, snímá váš styl čištění a intuitivně pečuje o vaše zuby a dásně. Šikmo střižená vlákna odstraní až 20x více plaku. Získáte tak komplexní péči pomoci osvědčené sonické technologie a umělé inteligence, která sleduje vaše čištění, upozorňuje a navrhuje jak se zlepši. Klíčové vlastnosti: Philips Sonicare Prestige – nejchytřejší zubní kartáček Philips Technologie SenseIQ – vnímá, přizpůsobuje se a pečuje Hlavice A3 Sonicare Prestige odstraní vyzrálý zubní plak, pigmentaci a pečuje o dásně Odstraní až 20× více zubního plaku 2 týdny provozu na jedno nabití Aplikace pro čištění zubů Philips Sonicare Cestovní pouzdro s USB portem Zarucni servis v rámci zakoupení zboží, v připadě potřeby výměna za nový.
Elektrický zubní kartáček - Oral-B Genius 10000N Black
Prodám elektrický zubní kartáček - Oral-B Genius 10000N Black. (nevhodný dárek - 3x použitý). Včetně příslušenství viz foto.
Oral-B pulsonic slim luxe 4500
Prodám rok starý cca 5x použity sonický zubní kartáček Oral-B pulsonic slim luxe 4500. Ke kartáčku 4x náhradní hlavice. Kartáček kupován 13.12.2021. Kartáček nám nesedl proto prodávám dál. Sleva na 1000.
Philips sonický elektrický zubní kartáček zcela nový HX6511
Prodám úplně nový ergonomický kartáček Sonicare EasyClean HX6511 - aku nabíjení - 31000 kmitů za minutu - s časovačem Předmětem prodeje je 1 kus "těla" a nabíječka (omylem jsem koupil balení s 2 kusy, a nabíječku už stejně mám z dřívější doby) Prodávám tedy přesně to, co je na obrázku. S tímto kartáčkem mám nejlepší osobní zkušenosti, používal jsem Philips velmi podobný předchozích cca 6 let, než mu odešla baterie. Osobní předání Praha 4, Pankrác/Budějovická, nebo poštou +100 Kč po předchozí úhradě. -------------- Promo detaily: Philip Sonicare nabízí unikátní řešení pro každodenní čištění, díky němuž bude péče o vaše zuby a dásně ještě efektivnější a šetrnější. Chytrý časovač upozorní na odborníky doporučené dvě minuty čištění a pomocí funkce Quadpacer se každé čtvrtině ústní dutiny budete věnovat po rovnoměrně dlouhou dobu. Součástí balení jsou dvě těla kartáčku a dvě vyměnitelné kartáčkové hlavice ProResults se speciálně nakloněným krčkem, díky kterému se snadno dostanete i k zadní straně zubů. Výdrž baterie na jedno nabití je až dva týdny. 2minutový časovač tohoto sonického zubního kartáčku Philips Sonicare pomáhá dodržet dobu čištění doporučenou odborníky. Pomáhá zesvětlovat zuby - tento elektrický zubní kartáček Philips Sonicare pomáhá odstranit a redukovat skvrny na zubech tak, abyste měli zářivější úsměv.
Usmile elektricky zubni kartacek
Sonicky zubni kartacek usmile Perfektní péči o ústní dutinu a zářivě bílý úsměv zajistí sonický zubní kartáček USMILE Y1S Sonic Electric Toothbrush. Sonická technologie vhání směs vody a zubní pasty do mezizubních prostor, a pomocí až 38 000 sonických vibrací za minutu precizně vyčistí zuby i hůře dostupná místa. Při pravidelném používání zlepšuje zdraví zubů a dásní a zvyšuje bělost zubů až o 26 %. Vlastnosti: šetrně a účinně čistí zuby, jazyk i dásně dostane se do těžko přístupných míst odstraňuje zubní plak a žluté skvrny přispívá ke snížení rizika vzniku zubního kazu při pravidelném čištění zlepšuje zdraví zubů a dásní design inspirovaný románskou architekturou ergonomická rukojeť Technická specifikace: 3 režimy čištění – bělení zubů, standardní čištění, ultra jemná péče vysoká hustota štětinek DuPont® Tynex® s certifikací FDA oscilace až 38 000 kmitů za minutu přehledný barevný LED displej ultra tichý provoz voděodolnost IPX7 na 1 nabití vydrží až 180 dní doba nabití: 5 hodin Příslušenství: 2 náhradní hlavice USB kabel pouzdro Novy nepouzity praha kladno