inzerce, prodej, prodám, bazar

UMĚLÉ LEKNÍNY

Kategorie: Rostliny

Koupím umělé lekníny do jezírka.
Velikost 10 cm až 18 cm.
barvy různé bílá, žlutá červená atd.
UMĚLÉ LEKNÍNY
Podobné inzeráty
Lekníny 120 druhů a letos 100% kvetoucí – příjem objednávek
Nabízím botanické lekníny z vlastní sbírky mnoha barev (bílé, žluté, oranžové, růžové, červené a proměnné) do zahradních jezírek, rybníků a ozdobných nádrží, 100% mrazu odolné, do různých hloubek s všestranným využitím. Jakmile začne sezona, budeme Vás kontaktovat. Rostliny Vám i zasadíme a dodáme na místo určení, pro Vás pak bez práce. S pěstováním ochotně poradím. Prostřednictvím SMS zašlu odkaz na stránky, případně volejte nebo pište.
lekníny
Prodám růžové lekníny,vzrostlé, kvetly a pokvetou příští rok zase. Cena 200,-Kč trs.
Květiny na slavobránu (umělé, nerozeznatelné od pravých)
Dobrý den, prodám umělé květiny na slavobráno. Měly jsme na vlastní svatbě a všichni hosté chválili. Není poznat, že jde o umělé květiny. Hlavní květiny se skládají ze dvou dílů, které lze spojit (prodávám jako celek). Navíc přidávám dvě malé dekorativní kytičky (ty nepočítám do ceny, spíš je to bonus). V případě dotazů určitě piště.
Lekníny Vám zasadím do 20 l nádob, 120 druhů
Zajistím kompletní zasazení příp. i dodání leknínů do zahradních jezírek a nádrží (bílé, žluté, oranžové, růžové, červené a proměnné), cca 120 druhů, různých tvarů a do různých hloubek. Jedná se o roční nebo dvouleté rostliny, které budou připraveny již na příští sezonu a o to dřív pokvetou. Každá rostlina zasazena ve 20 litrové nádobě v substrátu s hnojivem a zajištěna ochranou kořenového systému, takto připravena na umístění do nádrže bez dalšího zásahu a manipulace na několik let. V případě zájmu pište nebo volejte.
L,EKNINY
LEKNÍNY BILE od dubna možno poštou
Umělé trávníky, různé druhy. 1.
Prodám nové umělé trávníky. Viz.: Pouze osobní odběr. Typ 1.: Rozměr 170×335cm Vlas 1cm 5,6m²×150,-=840,- Typ 2.: Rozměr 155×300cm Vlas 1cm 4,6m²×100,-=460,- Typ 3.: Rozměr 140×400cm Vlas 2cm 5,6m²×50,-=280,- U tohoto je možná vada viz foto, možná půjde "rozčesat". Trávníky jsou smotané, proto jsou slehlé na foto. Po rozmotání se vlas časem zvedne.