inzerce, prodej, prodám, bazar

Unikátní popisovač POSCA na všechny povrchy 6sad -nepoužité

Kategorie: Školní potřeby

poř.cena 3750,-kč , cena celkem
Unikátní popisovač POSCA  na všechny povrchy 6sad -nepoužité
Podobné inzeráty
Popisovač  Q-CONNECT na tabule - stíratelné
Popisovač na bílé tabule, stíratelné za sucha,hrot kulatý, šířka stopy 2 – 3 mm. Cena za 1 kus 10 korun (běžná cena 25),při koupi celého balení nechám za 80. Osobní předání možné Brno Bohunice. Pošlu poštou i zásilkovnou s poštovným předem.
SLEVA  Popisovač Schneider 133/4ks
Popisovač Schneider 133/4ks. Jsou nové a nepoužívané. Vše píše jak má! Mám minimálně 20 kusů. Barva černá,modrá, zelená a červená.
Úžasná aktovka německé značky Mc Neill.
Dokonale bezpečná školní aktovka značky Mc Neill vyhovuje všem předepsaným normám a je ideální pro školáky 1. stupně ZŠ. Vysoce kvalitní, navržená v Německu. Moderní a úzký tvar aktovky s pevným rámem pro stabilní strukturu je vyroben z prvotřídních nepromokavých materiálů, které zajistí, že barvy nevyblednou. Disponuje hlavní velkou komorou, které snadno obsáhne všechny učební pomůcky. V přední části je umístěno praktická kapsa na svačinu s menšími kapsami na mobil a jiné drobnější věci. Na bocích dvě kapsy šňůrkou stažitelné na láhev s pitím či jiné drobnosti. Dno aktovky je vyrobeno z pevného materiálu a je umístěno 1 cm nad zemí, díky čemuž nedochází k jeho zašpinění! Ergonomicky tvarovaná záda aktovky zajistí správné usazení. Anatomické polstrování je z příjemného a prodyšného materiálu. Pohodlně tvarované a výškově nastavitelné ramenní popruhy ve tvaru S s prodyšnou síťovanou podšívkou a reflexními proužky jsou navrženy tak, aby dokonale přilehlých a rovnoměrně zatížily ramena dítěte. Aktovka Mc Neill je speciálně vyvinuta s důrazem na bezpečnost dětí. Bohaté a unikátní reflexní prvky a fluorescenční povrchy svítí ve tmě a učiní školáka více viditelným i na větší vzdálenost. Unikátní tvarovaný poklop ochrání obsah aktovky před deštěm. Používána 1,5 školného roku před začátkem první karantény 3/20. Nutné vyčistit. Ne zničena, vše funguji. PC kolem 4500 Kč. Kupovaná v kamene prodejně. Cena teď jenom 950 Kč. Při rychlém vyzvednutí - sleva. Osobní odběr Praha 3, 10.
Školní pomůcky /1.Sada potřeb pro školáka- 15 kusů
Školní pomůcky /1.Sada potřeb pro školáka- 15 kusů -------------------------- -pastelky dvoubarevné 12 kusů, Color peps -tahák-násobilka -tahák vyjmenovaná slova -kartička krtek -kovové ořezovátko -tužka 1,2,3 -nůžky zelené -tahák matematické vzorce -guma modro-bílá sova -razítko zajíček -tahák-povrchy a objemy -bloček -pravítko zelené 15cm PC: 360,-Kč,...nyní 100,-Kč
Magická tříhranná voskovka -nové nepoužité
Nabízím magické trojhranné voskovky. Unikátní věc na trhu. Kdo zná, ví. Perfektní záležitost pro malé děti i velké umělce. Včetně šablonek a podrobnéo návodu na tvorbu. Přáníčka, balení, i "obyčejné" malování. Pro malé umělce i velké kreativní děti. Bohužel již využiji,Super stav, přenechávám za nízké ceny kvůli stěhování, na netu seženete za astronomické částky
Barevné magnetické pásky šíře 5, 10, 15 mm MIX barev
Nabízím zbytkové množství barevných magnetických pásků těchto velikostí: 10 kusů š.5 x d.600 mm, cena za všechny 200 Kč, 6 kusů š.10 x d.300 mm, cena za všechny 100 Kč a 6 kusů š.15 x d.350 mm, cena za všechny 250 Kč. Pásky drží na kovovém podkladu a dají se libovolně stříhat nůžkami na papír. Magnet je trvanlivý a neoslabuje. Všechny velikosti jsou v mixu barev, žádné dvě pásky nejsou barevně stejné. Pásky se dají popsat fixem. Poštovné 50 Kč. Zaslání poštou.