inzerce, prodej, prodám, bazar

Universální zpětné zrcátko se 7" monitorem (pasuje na OEM)

Kategorie: Příslušenství

Nabízím k prodeji 7" monitor v univerzálním zpětném zrcátku s klipem pro umístění na OEM zrcátko
Monitor umístěný ve zpětném zrcátku slouží pro zobrazení obrazu z parkovací kamery nebo pro zobrazení obrazu DVD přehrávače. Zrcátko je umístěno na originálním zrcátku automobilu. Snadná instalace bez zásahu do interiéru automobilu.
Obraz z parkovací kamery se automaticky aktivuje po zařazení zpátečky nebo připojení video signálu.

- ovládání tlačítky umístěnými na zrcátku nebo dálkovým ovladačem
- instalace pomocí nastavitelných klipů na originální zpětné zrcátko umístěné na čelním skle

Technické vlastnosti:
- LCD TFT monitor 7" / 16:9
- rozlišení 480 x 234 obr bodů
- TV norma: PAL / NTSC (automatické přepínání)
- automatické nastavení jasu moniotoru podle světelných podmínek
- 1x video vstup pro parkovací kameru (RCA - CINCH konektor)
- 1x video vstup (RCA - CINCH konektor)
- automatická aktivace vstupu po připojení signálu
- napájecí napětí: 12V
- rozměry: 78,4 x 275 x 26mm (V x Š x H)
Inzerát je aktuální do smazání.
Universální zpětné zrcátko se 7" monitorem (pasuje na OEM)
Podobné inzeráty
Zatmavovací zrcátko s monitorem
Prodám nové zpětné zrcátko s monitorem 4,3“ a funkcí automatického zatmavení obrazu při oslnění za vámi jedoucím vozem. Možnost připojení zpětné kamery nebo jiného video signálu např.DVD. Automatické přepnutí na obraz ze zpětné kamery po zařazení zpátečky. Při použití zpětné kamery bez integrovaných vodících čar je možné zapnout vodící čáry v zrcátku a tyto individuálně nastavit. Jednoduchá instalace na stávající držák originálního zrcátka – tento model je určen pro vozy HONDA CR-V III 2006-2012, SUBARU FORESTER IV 2013-, SUBARU XV (G4) 2011-, SUZUKI S-CROSS 2013-, SUZUKI VITARA III (LY) 04/2015-, KIA CEED III bez dešťového senzoru, KIA RIO III 09/2011-, KIA SPORTAGE III (SL) 08/2010-2015, KIA PICANTO III (TA) 05/2011-, KIA VENGA (YN) 11/2009-, KIA SORENTO II 11/2009-2015, KIA CERENS IV (RP) 03/2013-, většina modelů značky HYUNDAI, cena 1.990,-Kč
Panoramatické zpětné zrcátko
Panoramatické zpětné zrcátko, rozšíří zorné pole až o 100%, mrtvé body se tak uzavřou, předjíždějící vozidla je možné spatřit dříve a zároveň usnadňuje i parkování. Instalace na zpětné zrcátko, sklo/plast, 42,5 x5x 8 cm. Pořízené z internetového obchodu Magnet, pořizovací cena 419,-. Nepoužité, nevhodný dárek.
Automaticky stmívané zpětné zrcátko
Prodám automaticky stmívané zpětné zrcátko, držák na zrcátko je kompatibilní s Fordem Mondeo a dalšími. Je nutné jej napájet, na venkovní straně je světelný senzor, aby nedošlo ke stmívání přes den. Funguje dobře a je to celkem solidní improvement v pohodlí. Vyměnil jsem auto a zrcátko už mám stmívané od výroby, proto tohle nepotřebuju. Zašlu Zásilkovnou nebo je možné osobní předání v Ostravě nebo okolí. Prosím nepoužívejte formulář na zaslání e-mailu odsud, padá to do spamu, pište přímo e-mail nebo sms.
Zpětné automobilové zrcátko sférické - Typ Z 700
SUPER STAV! TYP Z 700! Prodám zpětné automobilové zrcátko sfėrické, s topnou vložkou, pro nákladní automobily, autobusy a traktory, od výrobce Kovoplast (Chlumec nad Cidlinou). Zrcátko je v původním obalu, nevybalené a tudíž nikdy nepoužité. INFO : Osobní odběr je možný v Týnci nad Sázavou (okr. Benešov u Prahy) nebo v Benešově u Prahy (u Kauflandu).
Pravé zpětné zrcátko Škoda Fabia 1  malé
Prodám pravé zpětné zrcátko na vozy Škoda Fabia 1 černé Zrcátko je s manuálním ovládáním, bez poškození a závad Cena 400kč. Možnost zaslání přes Balíkovnu (doprava cca 100,-)
2 din dotykové autorádio macrom
Autorádio bylo v hyundai ix35, ale jde namontovat do jakéhokoli auta. Macrom M-DVD5566: Multimediální přehrávač s 6,2“ dotykovým monitorem, vestavěnou GPS navigací a Bluetooth hands Free sadou s externím mikrofonem MACROM M-DVD5566 je multimediální jednotka s vestavěnou DVD mechanikou, USB předním a zadním vstupem a SD čtečkou pamětových karet. Přístroj je vybaven dotykovým monitorem 6,2 palců, vstupem pro couvací kameru (po zařazení zpátečky), vstupem pro ovládání z volantu. MACROM obsahuje vestavěnou GPS navigaci a Hands free sadu s externím mikrofonem. Pomocí 2DIN instalačního rámečku lze umístit do většiny typů automobilů.