inzerce, prodej, prodám, bazar

Univerzal chromovana MOTO konzole na pridavne svetla,blinkry

Kategorie: Chopper

Univerzalni chromovana MOTO konzole na pridavne svetla,nebo relokaci blinkru
nepouzity prebytek z prestavby .

rozmery VIZ FOTO,

na postu se dostanu max 1x tydne, nekdy ani to ne , proto delsi dodaci lhuty .

prosim pocitejte s tim .

a zasilkovnu v okoli nemam .

kombinovane postovne dle celkove vahy, rozmeru a ceny zasilky .

na Slovensko je postovne 2x drazsi , kurz Eura je u nas jiny nez u vas a poplatky za mezinarodni prevod plati kupujici

PRVNI KONTAKT EMAILEM ZDE PRES . TEL. CISLO JE SMYSLENE PRO ZADANI INZERATU , KVULI SPAMUM. pote dam funkcni cislo

Univerzal chromovana MOTO konzole na pridavne svetla,blinkry
Podobné inzeráty
Yamahu Virago 1100 TOP P/V
Ahoj, nabízím k výměně svoji holku. RV - 2.4.1998, 2 klíče, nalítano 38tis cca - žádná stočenka. Moto je v super stavu a servisované, nové pneu najeto 1tis, nové destičky,olej filtr,svíčky. Doplňky - nové výfuky viz foto s homo štítky (original výfuky dodám k moto) , přídavná světla ovládaná na řídítkách, zadní opěrka, rolny,brašny,zadní nosič,padáky,centrální stojan,hefty,blinkry (origo oranžové mám),plexi (není na moto). Stk ještě 3 roky cca... Super ovladatelná,bez investic a bez starostí. Vše slape jak hodinky, nepotřebuji se jí zbavit! je možná výměna za něco zajímavého (jiné moto) BAZARY NEVOLAT!
Harley Davidson Sportster Iron 1200, r.v. 2020
Dobrý den Prodám motorku Harley Davidson, model Sporster Iron 1200, rv 2020. Stav kilometrů viz foto. Jsem první majitel, servisováno pravidelně podle servisních intervalů v HD Hradec Králové. Na Sporsteru bylo provedeni několik úprav. Obě nová kola v chromu s 40 paprskovým výpletem, které jsou aktuálně obuty vpředu i vzadu na gumách Metzeler Cruisetec stav 95% (org. kola i s pneu k motorce). Standardní přední tlumiče vyměněny za Progressive suspension monotube. Zadní tlumiče vyměněny za Legend REVO. Přední blinkry vyměněny za homologované mikro LED blinkry (org. k motorce). Zadní blinkry jsou na prodloužení skrz kožené boční brašny, které společně se zadním koženým kufrem prodávám k motorce od výrobce Saddleman. Sedadlo pro dvě osoby je od výrobce Mustang. Stupačky spolujezdce v chromu. Mid controls vyměneny za předkopy v chromu. Na motorce je černý padací rám. Org. řídítka byly vyměněny za trochu vyšší v chromu, na kterých jsou Vans gumové gripy. Černý zrcátka byly vyměny za chromový zrcátka. Kvůli řídítkům byly nainstalovány delší přední brzdové hadice až k přednímu brzdovému třmenu včetně manifoldu pro možnost šroubovacích brzdových hadic. Řetězová sada místo řemenu. Černé sání S&S Teardtrop, výfuky 2-1 od Two Brothers Racing s karbonovou koncovkou. Úprava řídící jednotky za pomocí Vance&Hance Fuel Pak 3, který se spáruje s mobilem a lze si sám ladit, diagnostikovat motorku. Dále byl org. tachometr vyměněn za custom od výrobce KOSO (možnost několika barev. podsvícení, RPM alarm dle nastavených RPM, měřič průměrné spotřeby, dojezd, stav pneu a další funkce), tachometr má možnost ukazatele paliva v nádrži, proto s ním bylo nainstalováno i čidlo k palivové pumpě, aby tato funkce mohla být využita. Dále je na motorce nainstalován tlumič řízení a střední opěrka, vše funguje jak má, motorka dobíjí, jen baterka při chladu nedrží kapacitu, nejspíš jsem to první rok podcenil, jinak není na mašině co vytknou, nějaký škrábance na zadním blatníku, standartní HD koroze spojovacích prvků, brzdy brzdí, světla svítí, atd. NEBOJTE SE NABÍDNOUT SVOJI CENU.
Yamaha XVS 1100 A Dragstar Classic
Yamaha XVS 1100 A Dragstar Classic, 1. registrace 2006, najeto pouze 28000 km, vyhřívané rukojeti, laděné výfuky "SILVERTAIL" tuningové blinkry, tuning zadní světla, kožené brašny, zakázkové sedadlo "SADDLEMEN", k moto všechny originál díly - původní sedla, původní stupačky, blinkry, zadní světlo, originál výfuk. Krásný Dragstar se všemi originálními díly.
Yamaha XVS 1100 DragStar
DragStar 1100 původ CZ,první registrace 9/2000, nájezd cca 45 000km, plno doplňků všechny homologované přestavba včetně laku provedena v roce 2003 zapsáno v TP, zadní led blinkry 3v1 led zadní světlo chrom omotávky bovdenů, omotávky výfuků, chrom nosič místo sedla, kožené brašny s led světly plus blinkry, po kompletním servise nové pneu, olej a filtry, seřízené karburatory, výfuky s vložkou ( lze vyndat ale je to rachot). Najeto 45 tis km stk 9/2025 tak jak je na foto prošel bez problému standardní STK výjimky jsou zapsané v TP od roku 2003 kdy byl uveden do provozu. Originál blinkry, výfuky atd k motu. Navíc dvě sedla pro spolujezdce jedno standard a jedno širší pohodlnější.
Prodám originál blinkry Triumph legend 900TT
Prodám originál blinkry na Triumph legend 900 TT plně funkční. cena 1200Kč za všechny 4 blinkry kontaktovat E-mailem luban.cancura@ a nebo na telefoním čísle 447126
Suzuki VZ 800 Marauder
Prodám cruiser Suzuki VZ 800 Marauder v prémiovém stavu 805ccm, 37 kw Původ ČR , první registrace 1999 najeto cca 19 250 km Jeden majitel 17 let. Na moto jsou namontovány doplňky v celkové hodnotě cca 30 000kč , jako třeba výfukový systém od Highway Hawk, padací rámy, podpěry pod kufry, v případě zájmu/domluvy jsem schopný k moto přidat kožené kufry a plexi štít. k moto jsou veškeré původní originální díly jako výfuk ,řídítka ,blinkry apod. Veškeré úpravy jsou bez problému vratné do ORIGINÁLNÍHO stavu! Nyní úplně nové pneu Bridgestone Exedra Max v hodnotě téměř 10 000,- 1000km starý olej + filtr (Motul + K&N)