inzerce, prodej, prodám, bazar

Univerzální střešní průchodka

Kategorie: Stavební materiál

zcela nová nepoužitá univerzální střešní průchodka Klober s průměrem otvoru pro prostup 125 mm slouží společně s příslušenstvím pro kompaktní, vodotěsné řešení odvětrání, anténní prostup, prostup pro solární systémy nebo pro systém odkouření turbokotle, díky své konstrukci a kombinaci s límcem z měkčeného PVC je vhodná pro všechny typy skládaných krytin. Původní cena 1600Kč Můžu i poslat.
Univerzální střešní průchodka
Podobné inzeráty
Střešní okno Fakro PTP-V U4, nové, vč lemování
Prodám nové, ještě zabalené, kyvné střešní okno Fakro PTP-V U4, se zvýšenou odolností proti vlhkosti, rozměr 66x98 cm, izolační trojsklo, materiál plast, barva bílá. K oknu mám i lemování s izolací EZV-A XDP 03 do střech se sklonem od 15° do 90°. Střešní plastové kyvné okno FAKRO PTP z plastových profilů PVC je určeno pro podkrovní místnosti se zvýšeným výskytem vzdušné vlhkosti, jakými jsou např. koupelny a kuchyně. Může být rovněž použito v místnostech, kde volba okna v bílém provedení esteticky ladí se vzhledem obytných prostor, popřípadě tam, kde jsou kladeny zvýšené požadavky na nenáročnost údržby. Střešní plastové kyvné okno FAKRO PTP-V je pevné, odolné vůči korozi a měnícím se atmosférickým vlivům. Jeho údržba je omezena na minimum. Materiál, ze kterého je okno vyrobeno, je plně nenasákavý a vyznačuje se vysokou odolnosti vůči působení kyselin nebo rozpouštědel. Střešní kyvná okna FAKRO PTP-V jsou ovládaná pomocí spodní kliky, která je snadno dosažitelná přímo z podlahy. Proto je otevírání oken pohodlné a není k němu potřeba používat žádné další pomůcky. Polohovací konstrukce kliky umožňuje velmi účinnou a zajištěnou ventilaci mezerou mezi okenním křídlem a rámem ( mikroventilace ). Díky speciální konstrukci kování umístěného v polovině výšky okna, můžeme ponechat okenní křídlo v pootevřené poloze. Kování rovněž umožňuje otočení okenního křídla o 180° kolem středové osy a jeho pohodlné mytí i údržbu. V okně je namontovaná ventilační klapka V35 zajištující přísun optimálního množství čerstvého vzduchu do místnosti. Tato ventilační klapka pomáhá udržovat zdravé mikroklima v místnosti a současně přispívá k úsporám tepelné energie. Díky umístění ventilační klapky v horní části okenního rámu má střešní okno FAKRO, oproti jiným střešním oknům podobných rozměrů, o 6% větší prosklenou plochu a umožňuje lepší prosvětlení místnosti. Pc cena okna 8500,- + lemování 1950,-. tj 10.500,- Nyní cena za okno i s lemováním 8 tis.
Koupím Tondach - Hranice 11, půlky, krajovky + průchodky
Koupím střešní tašky Tondach Hranice 11 (cca 4 palety), dále i půlené tašky, krajové tašky a průchod - taška na anténu (1x) a kanalizaci - odvětrání kanalizace (2x) a 3x stoupací komplet v oranžové barvě. Barva u všeho nejlépe režná, případně červená engoba. Hranice - taska, pulka, krajovka, pruchodka, antena, odvetrani, krajova, pulena, lavka. Děkuji za nabídku.
Asfaltový střešní šindel Katepal Mansion – červená
Prodám nový asfaltový střešní šindel Katepal Mansion červený, celkem 14balíků, nerozbalených.. Balení : Balení 1,6 m² 14ks cena za vše 10tis. celkem mám 22,4m2 kupováno zde:
Stavební materiál ze starého domu
Dobrý den, nabízím ZDARMA veškerý materiál (staré pálené cihly, střešní krytina, betonové stropní panely, dřevěné krovy a trámy, …) ZA ROZEBRÁNÍ A ODVOZ starého domu s dílnou a 2-patrovým skladištěm. Konkretizace jednotlivých staveb: 1) Řadový přízemní RD se sedlovou střechou - zastavěná plocha: cca. 130 m2 - 3+1 + příslušenství + veranda + kvelbený sklep - v obytných pokojích parkety - zdivo: smíšené - stropy: dřevěné s kotovicemi - krovy: kovové svařované ze 70. let - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková Kohn&Syn, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 2) Dílna ve dvoře - přízemní se sedlovou střechou - navazuje na RD - zastavěná plocha: cca. 85 m2 - zdivo: převážně kotovice - stropy: traverzy a betonové panely – z rekonstrukce v cca. 60. letech - okna: 2 velkoplošná dřevěná okna vhodná k renovaci - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 3) Přístřešek ve dvoře - v podstatě jenom střecha na 4 pilířích - zastavěná plocha: cca. 20 m2 - zdivo: pálené cihly - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice 4) Skladiště – 2-podlažní – přízemí+patro+půda se sedlovou střechou - přístupné z ulice z druhé strany pozemku - zastavěná plocha: cca. 100 m2 - zdivo: pálené cihly, místy doplněné kotovicí - stropy: v obou patrech dřevěné trámy a dřevěné stropy (desky) - krovy: dřevěné - střešní krytina: pálená taška převážně prvorepubliková, dále Krytina Hranice a CCK Bohunice - pozn.: uvnitř skladiště je vestavěná garáž z porothermu Kromě výše uvedeného je dvůr nově vydlážděný použitou betonovou dlažbou 40x40 cm z 80. let (asi 25 m2) a konstrukce verandy a přístřešků na dvoře u dílny jsou kovové. Termín demolice by měl být cca. březen-duben 2022. Prohlídka domu možná. V případě dotazů mě kontaktujte.
Střešní lať - impregnovaná
Střešní lať 30x50x4000 56,- Střešní lať 30x50x5000 86,- Střešní lať 40x60x4000 92,- Střešní lať 40x60x5000 118,- latě jsou impregnované, paletový odběr, možnost dopravy za výhodné ceny
Střešní kontaktní fólie membrána 135 a 150g
Zpět na výpis Střešní kontaktní fólie 135g a 150g Topován Předchozí obrázekNásledující obrázek 2 fotografie Cena: 1 550 Kč Podám difúzní fólie pod střešní krytinu. Fólie aguavent 135g/m2 balení 75m2 Cena 1550kč Fólie aguavent 150g/m2 Cena 1700kč.. K odběru více kusů. Pojistná hydroizolace pro jednoplášťové šikmé střechy. Pokládá se přímo na krokve a běžné tepelné zatížení. Je určená jako univerzální kontaktní podstřešní membrána. Fólii je možné použit přímo na plné bednění nebo na vata, tepelná izolace. Osobní odběr, nebo možnost zaslání