inzerce, prodej, prodám, bazar

Úplně nové vázání. PC 13000 Kč. Nikdy nebylo namontované.

Kategorie: Skialpy

Aktuálně se toto vázání prodává v eshopech za cca 13000 Kč. Pokud se v nějakém eshopu prodává toto vázání levněji - tak pozor - pravděpodobně je to cena bez brzd. Já nabízím toto vázání včetně brzd - za cenu 9000 Kč.

Úplně nové vázání - skialpové - tour - touring - tech - freeride - Skialpy - skialp , včetně brzd, včetně orig. krabičky a včetně šroubů.

Vázání nikdy nebylo namontované. Bezvadný stav - je to prostě úplně nové vázání.

Označení: Elan G3 ION 12.

Jedná se o nejlepší, nejspolehlivější a nejsnadněji ovladatelné lehké vázání.

Toto vázání má - "Dopředný tlak patky" (možná se ta funkce dá nazvat i nějak lépe, ale teď mě nenapadá jak) - a díky této funkci je toto vázání lepší než běžné pinové vázání. Dopředný tlak patky totiž představuje velké zlepšení bezpečnosti a výkonu vázání, zajišťuje neustálý kontakt s patou lyžařské boty a konstantní vypínací hodnoty i při prohnutí lyže.

Výrobce uvádí, že šířka brzd je 85 mm. Ale měřil jsem to - a reálně by se to vázání dalo asi použít i na lyže o trochu širší než 85 mm.

Buď převzetí - OC Bořislavka ulice Evropská Praha 6. A nebo úplně nejlepší by bylo převzetí u nás doma v Liberci. Nebo mohu poslat na dobírku, ale muselo by být předem uhrazeno 200 Kč na poštovné. V případě zájmu bude nejlepší když zavoláte nebo napíšete sms. Z časových důvodů bohužel nemohu reagovat na emaily. Případné dotazy rád zodpovím po telefonu. Volat můžete kdykoliv - klidně i o víkendu.
Úplně nové vázání. PC 13000 Kč. Nikdy nebylo namontované.
Podobné inzeráty
Skialpové vázání Fritschi Xenic 10
Nové, nepoužité skialpové vázání značky Fritschi, bez brzdiček. Původní cena: 9.290,- Kč Cena po slevě:6.000,- Kč Značka Fritschi na sezónu 2019/20 přišla s novým modelem Xenic v kategorii lehkých vázání ideálních pro lyže do 105 mm pod patou. Model Xenic 10 váží jen 280 g (tj. 560 g/pár). Fritschi drží svoji modelovou řadu poměrně úzkou v porovnání s ostatními značkami a koncentruje se na zdokonalování svých technologií, čehož je výsledkem i nový model Xenic, který nabízí pro uživatele různé inovace v bezpečnosti, uživatelského komfortu a ovladatelnosti při jízdě. Zcela nová špička a pinové čelisti od Fritschi Špička vázání Fritschi Xenic je kompletně nově navržená. Jedná se o první vázání, jehož piny se otevírají a zavírají laterálně, tj. do boku a neotáčejí se kolem pevného bodu. Tento mechanismus nabízí dvě základní výhody: lehčí vstup do vázání a mnohem větší odolnost proti nechtěnému vypnutí při nárazu zespodu, který může nastat při vyšší rychlosti nebo při dopadu na lyže. Stejně komfortně připneš i haršajznyna špičku vázání, které jsou dostupné ve třech šířkách: 85 mm, 95 mm, 105 mm. Špička je také vybavena místem pro připnutí řemínkuv případě použití bez brzd. Otočná pata s nastavitelnou sílou vypnutí Pata u vázání Xenic kombinuje nízkou hmotnost a bezpečnostní prvky, které byly doposud vymožeností pouze těžších skialpinistických vázání. Platforma paty je široká a nabízí optimální transfer síly na lyži a dosahuje tak skvělých sjezdových vlastností. Laterální vypínací síla se dá nastavit na DIN hodnoty od 4 do 10pomocí šroubu na zadní straně vázání. Přesnost nastavitelné vertikální vypínací síly zabezpečují samostatně volně se otáčející piny (výhoda vůči pinům tvaru U) od síly DIN 4 do 10. Přechod mezi šlapacím módem a lyžováním je lehkýa komfortní pomocí otočné paty. Patu vázání Xenic snadno otočíš o 180° pomocí vyklopené podpěry paty, díky čemuž získáš větší páku. Pata se dokáže vychýlit až o 13 mm před vypnutím, aby zabránila nechtěnému vypnutí při nárazech a vibracích při jízdě. Taktéž při prohýbání lyže, kde se vzdálenost mezi špičkou a patou zkracuje, se pata dokáže posunout až o 10 mm a zamezí vypnutí v důležitých momentech a eliminuje poškození vázání. Tato technologie mimo jiné zaručuje výborné jízdní vlastnosti. Lehké a bezpečné Skitouringové vázání Fritschi Xenic je tou nejlepší volbou pro toho, kdo chce lehké a zároveň bezpečné vázání při sjezdech bez nutnosti aretace špice. Xenic je určen více pro šlapání, ale se sjezdem si hravě poradí. Rozhodně tě s ním čekají tisíce nastoupaných metrů a skvělé zážitky z lyžování. Parametry: Bezpečnostní špička: ano Bezpečnostní pata: ano Pinové vázání: ano DIN: 4-10 Nastavování vypínacích sil: ano Hmotnost:280g
Fritschi Vipec 12 brzdy 113 mm
Prodám skialpove plně bezpečnostni vazani( jako z jedna malá skialpovych vázání má i plně bezpečnostni špičku!!! Pro lyže do max.stredu lyže 110 mm ( brzdicky).... Vázání má ovládání pouze hulkama a dá se na něm plnohodnotně bezpečné lyžovat.... Oba díly bezrámového vázání Vipec mají širší rozteč montážních šroubů než dříve. Širší lyže přinášejí zvýšené pákové síly, které působí na vázání. To musí být dostatečně ukotveno v lyži a právě rozteč 40 mm tomu napomáhá. Nízká hmotnost 1060 gramů váží pár včetně brzd, což ho řadí do první poloviny pořadí, pokud jde o hmotnost vázání stejné kategorie. Dá se říct, že vázání vykazuje skvělý poměr hmotnost-výkon. Vázání je kompletně vyrobeno ve Švýcarsku, což by měl být předpoklad nejvyšší kvality a precizního zpracování.
Nove skialp viazko Hagan PinUp 10 EVO (ATK) so zarukou
Predam nove viazanie Hagan PinUP 10 EVO s brzdami. Sirky brzd: 97mm DOKLAD, ZARUKA Popis: Skialpinistické vázání Hagan Pinup 10 Evo s automatickým zatahováním brzdy, přičemž vázání je identické jako ATK RT Evo. Zatímco systém tlačných kolíků je efektivní a docela snadno ovladatelný, automatické brzdy jsou jednodušší. Nové brzdy mají ještě jednu výhodu – a to velkou a důležitou. Při sjezdu nelze zapomenout odbrzdit. Přepnutím do režimu sjezdu se brzdy automaticky přepnou do režimu „připraven“. Revoluční vázání Pin Up 10 Evo překonává standardní vázání s technologií U-Spring pro lepší lyžování, efektivnější a bezproblémové backcountry. Pin Up 10 Evo kombinuje několik důmyslných výkonnostních inovací: extrémně pevné spojení boty/lyžárky, žádný torzní pohyb, nastavení délky 20 mm, systém elastické odezvy, přesné uvolnění a skvělý pocit sjezdu. Pin Up 10 o hmotnosti 305 gramů – včetně nastavení délky, brzd a úchytů na kočky – je velmi lehký a váží méně než polovinu oproti alternativám. Patentovaný CAM systém paty se přizpůsobuje silám nárazu a poskytuje mnohem lepší kontrolu, přesnost a uvolnění lyžování než jednoduché U vidlice. Systém elastické odezvy v patě zajišťuje dokonalou flexi lyže při stlačení a vynikající lyžařský výkon. Patkový díl lze otočit do libovolného směru. Vstoupit je velmi jednoduché. Pin Up 10 má tři stoupací polohy. Lehký vstup do špičky a rychlé a bezpečné upínání je lepší než standardní technické vázání. Špička je navržena pro mnohem jednodušší nastupování i do starších a opotřebovaných bot. Brzda je vybavena ELASTIC SLIDE na destičce v kontaktu s botou, která udržuje hodnotu bočního uvolnění vázání pevnou. Brzdová ramena jsou extra dlouhá se širokými háčky pro rychlé zastavení lyží. Odpovídající kočky se v případě potřeby snadno zasunou do háčků na kočky. Veškeré úpravy na vázání lze provést pomocí běžného křížového šroubováku. V patní části je integrována 20 mm ADJUSTMENT PLATE pro zajištění rychlého nastavení v případě výměny bot (až 2 plné velikosti). Pin Up 10 Evo je zjednodušená, lehčí a levnější verze Core 12 Evo. Dokonale ztělesňuje hlavní hodnoty Hagan: odolnost, výkon, jednoduchost použití a hodnotu. Hmotnost: 280 g (půl pár) Materiál: Alu 7075, Stainless Steel, POM Délkové nastavení: 20 mm DIN vypínací síla: 5-10 DIN
Telemark lyže Atomic Drifter + vázání Voilé Switchback
Prodám lyže Atomic Drifter dlouhé 182 cm (krojení 132-95-121, R=20) s telemarkovým vázáním Voilé Switchback. Vázání lze přepnout do módu chůze bez odporu pružin, má 2 podpatěnky různé výšky (65mm/​100mm) a pár váží 1,36 kg (pravděpodobně nejlehčí vázání NN75 s tour módem). Na lyžích původně bylo vázání 22 Design Vice. Díry byly zalepeny epoxidem a lyže osazeny inserty se závity M5 pro telemarková vázání Voilé, Black Diamond O1/O2/O3, G3 Targa, Rottefella Cobra. Lze tak snadno vyměnit za jiné uvedené vázání. Stav skluznice jsem se snažil co nejlépe nafotit včetně největších rýh, ale nejlepší posoudit při osobním odběru. Za 1000 Kč přidám pásy G3 Alpinist.
Vázání splitboard Union Explorer L
Úplně nové vázání Union Explorer ve velikosti L. URČENÍ Pro pokročilé jezdce a experty. Splitboarding, freeride. BASEPLATE SP2 Duraflex CB - základna ze vstřikovaného uhlíku, která je pevná a přenáší 100% energie při přechodu z oblouku do oblouku. Základna má Non-Stick™ úpravu, která zabraňuje tvorbě ledu na stélce a v zadní části. SYSTÉM Split Pin System - jednoduchý a rychlý systém použití. Pro přepnutí do jízdního režimu stačí vázání umístit na kotouč připevněný k desce, zasunout dlouhý kolík pod základní desku a je hotovo. Chceš-li přepnout do režimu chůze, opět vytáhni kolík, nasaď vázání na turistické držáky a zatlač kolík zpět. PATKY EXP2 Duraflex ST - patky speciálně navržené na splitboarding. Má rychloupínák pro úhel náklonu, což ti umožní přepnout z turistického do jízdního režimu pouhým jedním pohybem ruky. STRAPY Exoframe 4.0 - kotníkové strapy, které poskytují dokonalé propojení mezi vázáním a botou. Progresivní flex umožňuje rychlou odezvu a přenos síly pro náročnou jízdu ve vysokých rychlostech. TS 2.0 - termoplastický, protiskluzný přední strap, který udrží boty bezpečně na místě. RÁČNY Magnesium 3.0 - vysoce odolný, osvědčený ráčnový systém, který je lehký a má super rychlý chod. Vázání komplet včetně kování
Kompletní skialpový set SKITRAB + boty SCARPA
Prodám ježděný set SKITRAB. Vše je ve velice dobrém stavu, udržované, skluznice pravidelně voskovaná. Lze začít hned jezdit bez potřeby servisu. Lyže: Skitrab Piuma Evo Polvere 88, 178cm Starší prašanovky, hezky vedou oblouk, špička a pata jsou měkčí, takže krásně plavou i přes menší šířku, nicméně torzní tuhost je dostatečná a podrží i na tvrdším/umrzlém. Ideální skialpové univerzálky. Skluznice i hrany mají ještě spoustu materiálu pro velké servisy. Na jedné lyži je pod patou rýha, není u hrany, na vlastnosti nemá vliv, v servisu snadno ze skluznice zbrousí. Vázání: Diamir Eagle 12 XL (330-365 mm) Rámové vázání pro šlapání a freeride. Certifikace TUF, bezpečné - vyhazuje pata i špička. DIN na patě i špičce=12. Dále k setu zdarma: Originální pásy Skitrab - 100% mohér, výborný skluz. Lepidlo ok, pár sezon ještě poslouží. V jednom místě spravovány. Haršajzny Fristchi Diamir Eagle: Mačky na jarní firn. Dělané přímo na vázání Eagle. Jako nové - použité jen párkrát. Boty Scarpa Tambo: Skialpové lyžáky, přepínání chůze/sjezd. Do začátku ok, vše funguje, nicméně náročnějšího skialpinistu neuspokojí. Sedí na nohu 43/44, mondo point už bohužel nevím. Na setu jsem jezdil několik let, teď jsem koupil pokročilější výbavu, takže tuto posílám dál. S nabízeným setem jsem sjel x vrcholků v Alpách a žlabů v Tatrách, takže ručím za to, že lyže nezklamou. Boty jsou opravdu spíš do začátků. V případě zájmu pište prosím na: bajcuratomas@ Telefonní číslo není platné. Osobní předání v Praze. Děkuji TB ---------- Něco o lyžích: Vynikající lyže do všech druhů volných terénů – od bezedného prašanu až po nestabilní krustu. Model lyží, které nabízejí maximální nosnost v hlubokém a měnícím se sněhu, při zachování vynikající stability a ovladatelnosti na tvrdém sněhu. Pro lyžaře hledající nové zážitky z jízdy v náročných terénech. Nové lyžařské špičky se speciálním tvarem, který umožňuje snadno a rychle nasadit a sundat pásy. Toto upínání zabraňuje skopnutí pásů druhou lyží. Technické parametry : Délka: 178cm Váha: 1320g Povrch: 1.736 cm2 Geometrie: špička – střed – pata: 123/121 - 88 - 109 Rádius:21,8m O vázání: Vázání švýcarské značky Diamir Fritschi určené především pro milovníky dlouhých túr ve volném terénu. Inovovaný klouzavý systém pro delší a přirozenější krok, přepracovaná špička pro plynulejší vypínání a větší bezpečnost při sjezdu. Dodáváno včetně brzd, vypínací síly 4-12 DIN, certifikace TÜV.