inzerce, prodej, prodám, bazar

Uskladnění lodí Praha Centrum

Kategorie: Sklady

Pronajem haly holesovice:
člun do 3m cena 2500,-
lod do 7m cana 5.000,-
Lod do 10m cena 6500,-
Cena za měsíc bez dph

Parkovani vozik/lod na voziku venkovní:
clun do 3m cena 500,-
lod do 7m cana 900,-
Cena za mesic bez dph

Areál je uzavřený na Praze 7,
- Poskytujeme:
- transportní služby
- Opravy a servis lodí
- Opravy a servis závěsných i vestavných motorů
- Renovaci lodí a člunů
- Polepy a design
- Detailing, čistění a leštění
Uskladnění lodí Praha Centrum
Podobné inzeráty
Pronájem komerčního prostoru- skladu, 600 m2, Záhuby- Jičín
Exkluzivně nabízíme k pronájmu sklad o rozloze 600 m2, které se nachází v Záhubách, Zelenecká Lhota, okres Jičín. Sklad má novou podlahu, objekt je vhodný pro uskladnění palet, zboží nebo např. sezónní uskladnění lodí, karavanů, atd. Hala je v uzavřeném areálu, který je střežen kamerovým systémem. Po domluvě možnost nakládání, vykládání pomocí VZV(3,5 t nebo 5t) nebo manipulátorem (4,5t). Cena 2,-Kč/1m2/1 den / popř dohodou. Kauce 30 tis, odměna RK 30 tis. Volný, připraven k pronájmu.
Uskladnění věcí
Dobrý den, nabízím uskladnění vašich věcí, například dočasné, při stěhování, odjezdu do zahraničí apod. Možné i dlouhodobější uskladnění, záleží na domluvě.
Flexibilní pronájem skladu /Storage rental Praha 9 Kolbenova
Osobní sklad v lokalitě Praha Kolbenova od 1 500 CZK měsíčně AKTUÁLNĚ: VOLNÉ SKLADY IHNED K PRONÁJMU Flexibilní pronájem osobních skladů o rozměrech od 3 do 6 m2 bez dlouhodobých závazků ve dostupné lokalitě Praha Kolbenova naproti zástavce metra v novém projektu Tulipa Kolbenova na adrese Strnadova 1006/1, 190 00, Praha 9. Aktuální nabídku další informace naleznete zde: Bezpečnost Nejvyšší úroveň bezpečnosti je zajištěna nepřetržitou recepcí, ochrankou nebo profesionálním kamerovým systémem. Objekty jsou oplocené, bez možnosti přístupu veřejnosti. Veškeré sklady jsou novostavby ve zděném, plechovém nebo neprůhledném klecovitém provedení. Jsou tedy absolutně bez vlhkosti a teplota je stálá v závislosti na ročním období od 10 do 20 °C. Nonstop přístup a komfort Přístup ke skladu a parkovacím stáním je zajištěn bez omezení 24/7 365 dní v roce. Prostory mají stropy vysoké až 3,25 metru a nabízí tak velký objem pro uskladnění věcí. Parkovací místa mají nadstandardní výšku a šířku a lze tak do nich zaparkovat i velká SUV nebo menší dodávkové vozy. Sklady lze využít i pro uložení motocyklu. Maximální flexibilita Sklad i parkování si můžete pronajmout krátkodobě i dlouhodobě bez závazků. Výpovědní doba činí jen 2 měsíce a je nutné složit vratnou jistotu (kauci) ve výši pouze jednoho nájmu. Začít s pronájmem můžete ihned po uzavření smlouvy, a to klidně i během víkendu! Nadstandardní služby Nadstandardní služby jsou k dispozici každému uživateli zdarma. Mezi tyto služby patří možnost uložení odpadu (směsný odpad i recyklace), případně užívání toalety a zahrady v projektu. U vybraných skladů je k dispozici mobilní signál, vysokorychlostní internet 4G a elektrická zásuvka 230 V. Krátkodobé stání vozidel před objektem Všem uživatelům skladů je zajištěn velký počet veřejných parkovacích stání přímo před objektem. Umožněn je krátkodobý vjezd do garáží za účelem ještě snadnějšího vyložení a naložení věcí (Holešovice, Kolbenova) nebo bezprostřední příjezd ke vchodu do objektu se sklady (Barrandov). Příznivá cena Měsíční nájem skladu 500 CZK/m2/měsíc. Osobní sklad tak můžete získat již od 1 500 CZK měsíčně. Jedná se tedy o výrazně nižší ceny než za srovnatelné služby oproti konkurenci v dané lokalitě. KONTAKT: +420 team@
Pronajmu Autoservis - sklad - hala
Pronájmu velmi pěkný autoservis - sklad - hala. Komerční objekt se skládá z pracovní plochy - viz foto cca 110 m +kancelář, 30m, sklad 13m a sociálni zázemí, sprcha, WC. Výška stropu 4m, objekt je zateplen, velmi nízké náklady na vytápění díky napojení na Temelinskou teplofikaci. Cca 2,30kč/1KW!!! Objekt se nachází v uzavřeném areálu v centru obchodního centra. Lidl, Penny, DM, atd. Objekt je monitorován kamerovým systémem.Po dohodě lze pronajmout jenom vytápěnou halu na uskladněni , vozidel, motorek, lodí a různého zboží co podléhá povětrnostním Vlivům. Cena dohodou.
Parkování karavanů, veteránů apod.
Nabízím celoroční parkování karavanů, veteránů, lodí, nebo uskladnění materiálu apod. v uzavřené nevytápěné hale zabezpečené kamerovým systémem. Cena je na domluvě, např. osobní auto nebo malý karavan 500,-/měs.
Prodej rozsáhlého areálu
Společnost Golden Castle s.r.o. nabízí exkluzivně prodej rozsáhlého zemědělského areálu v obci Zvírotice, okres Příbram, 12 km Sedlčany. Nachází se na pravém břehu řeky Vltavy. Areál lze využít k podnikání, zemědělské činnosti, k chovu zvířat, ustájení koní, parkování zemědělské techniky, uskladnění lodí, případně na farmu či sídlo firmy. Na pozemku o rozloze necelých 40.000 m2 se nachází zemědělské budovy, stáje, garáže pro traktory a rodinný dům. Rekreační oblast kolem řeky Vltavy s pěknou přírodou kolem. Vzhledem k rozsáhlosti areálu bližší informace na prohlídce, nebo v kanceláři. Plocha pozemku 39.322 m2, zastavěná plocha budov cca 7000 m2. Doporučujeme prohlídku s naším makléřem. Cena 35.390.000,- Kč