inzerce, prodej, prodám, bazar

Uskladnění materiálu

Kategorie: Sklady

Využiji váš prostor k pronájmu (případně prodeji) na uskladnění nového materiálu v okolí Brna. Může být i nějaká stodola. S příjezdem autem k objektu. Nejsem RK. Děkuji za nabídku prostor.
Uskladnění materiálu
Podobné inzeráty
Pronájem, Sklady,  m2 - Kájov - Křenov
Ev.č. 867 Křenov plochy Pronájem oplocené zpevněné plochy v centru obce Křenov u Kájova nedaleko Českého Krumlova. Plocha může být využita jako celek nebo lze pronajímat po částech např. pro uskladnění vleku (karavanu, lodě), stavebních strojů a jiné techniky nebo materiálu uloženého na paletách nebo v bednách. Celková výměra plochy je 228m2. Možnost připojení elektřiny. Není možné využít k uložení volně loženého materiálu. Cena za pronájem části plochy je po dohodě v závislosti na výměře a druhu uskladnění! Uvedené ceny jsou bez DPH! En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nebo dle velikosti, + provize RK, včetně právního servisu.
Uskladnění věcí
Dobrý den, nabízím uskladnění vašich věcí, například dočasné, při stěhování, odjezdu do zahraničí apod. Možné i dlouhodobější uskladnění, záleží na domluvě.
Pronájem nebytových prostor a pozemku 1332m2 v Hlinsku
Pronájem domu a celé zahrady na uskladnění, malá dílna. Zahrada na umožňuje uskladnění stavebního materiálu, dřeva, železa aj.. Dům je napojen na IS, nejde topení jedině elektrické. Nájem za celý areál 10.000,-Kc energie budou přepsány na nájemce. Volné ihned /není to ubytování.
osobní sklady novinka
OSOBNÍ SKLADY NOVINKA - máte doma málo místa? Osobní sklad je pro vás řešení. např. pro uskladnění sezonního vybavení (kola, lyže, pneu apod.) nebo pro živnostníky na uskladnění vybavení a materiálu. Do skladu je přístup 24/7, monitorován. Velikost 7-15m3. Cena 500-1000Kč/měsíc. Rezervace a info malyskladnachod@ 826 486
Prodej výrobní haly, kanceláří a skladovacích prostor
Hledáte vlastní zázemí pro vaše podnikání? Máme tu pro vás ke koupi výrobní a skladovací prostory s oploceným rovinatým pozemkem přes 1200m2. Čekají tu na vás zejména dvě výrobní haly, dvě kanceláře a přes 160m2 skladovacích prostor na půdě. Zázemí by zde mohla najít např. stavební firma, truhláři, zámečníci, tesaři a mnoho dalších profesí. Prostor si dokážeme představit také jako ateliér apod. 1) Výrobní a skladovací prostory - byly z velké části nově vybudovány v roce 2009 - budova je cihlová a zateplená PIR panely - celková plocha k užívání je cca 358m2 V přízemí: - dvě výrobní haly, sklad a kotelna o celkové rozloze cca 160m2 + kancelářské prostory 40m2 - přístup do každé výrobní haly je zajištěn přes velká vrata s rozměry 2,4m na výšku a 3m na šířku - výška stropu necelé 3m - přístup do kancelářských prostor je jak přes výrobní halu, tak i odděleným vlastním vstupem. Nachází se zde dvě kanceláře, kuchyňská linka, toaleta i sprchový kout. Půdní prostory: - o výměře cca 160m2 jsou v současnosti užívány především k uskladnění, ale můžete si zde vybudovat i další prostory k podnikání (i zde je připrojení na 400V 16 i 32A) -.přístup je zajištěn jak po schodech, tak je možnost využít i venkovní nákladní výtah s vysokou nosností Na pozemku je také velký zastřešený přístavek ze dřeva (cca 60m2) se zděnou zadní stěnou např. pro uskladnění dřeva a mnoho dalšího prostoru k využití. 2) Vybavení objektu: - celý pozemek je oplocený a objekt je zabezpečen elektronickým zabezpečovacím systémem - nová elektroinstalace, připojení na 400V 32A a 400V 16A v přízemí i na půdě - výrobní prostor je možné odvětrávat ventilací - vytápění celého objektu je řešeno kotlem na tuhá paliva s radiátory, díky čemuž za vytápění můžete výrazně ušetřit - ohřev vody je bojlerem (objem 100l) 3) Umístění: Objekt je skvěle přístupný přímo ze silnice, vjezd je opatřen bránou a lze sem pohodlně zajet kamionem. Nyní se formálně zařizuje ještě možnost vjezdu/ výjezdu z druhé strany pozemku, aby mohla nákladní auta plynule pokračovat v jízdě bez otáčení. Nemovitost se nachází na okraji obce Řetová. Do 6-ti minut jste na silnici první třídy Česká Třebová - Rychnov nad Kněžnou - Náchod a do 17 min na R35 směr Svitavy - Hradec Králové. Nemovitost bude ke dni předání vyklizená pro realizaci nového majitele. Jestli si dokážete představit rozvíjet vaše podnikání právě tady, tak se po nemovitosti projděte v naší virtuální prohlídce a pak už zavolejte. Pobavíme se o vašich potřebách, probereme více informací a rádi vás nemovitostí provedeme. PENB - E
Pronájem komerčního prostoru- skladu, 600 m2, Záhuby- Jičín
Exkluzivně nabízíme k pronájmu sklad o rozloze 600 m2, které se nachází v Záhubách, Zelenecká Lhota, okres Jičín. Sklad má novou podlahu, objekt je vhodný pro uskladnění palet, zboží nebo např. sezónní uskladnění lodí, karavanů, atd. Hala je v uzavřeném areálu, který je střežen kamerovým systémem. Po domluvě možnost nakládání, vykládání pomocí VZV(3,5 t nebo 5t) nebo manipulátorem (4,5t). Cena 2,-Kč/1m2/1 den / popř dohodou. Kauce 30 tis, odměna RK 30 tis. Volný, připraven k pronájmu.