inzerce, prodej, prodám, bazar

Ustájení koní Plzeň

Kategorie: Koně - služby

Nabízím volná místa pro ustájení v Kozolupech u Plzně. Areál má výbornou dopravní dostupnost cca 5 min na nádraží a autobusovou zastávku (vlak 1x za hodinu, dále pak autobusy csad + Plzeňská MHD) Nabízíme boxy 3,5 x 3m - podestýlka sláma, seno 2x denně, jádro 3x denně. 11 oddělených výběhů (největší pro společné stádo) celkem 9 ha, koně jsou ve výběhu do 14.30 nebo podle potřeby celodenně. V areálu jsou k dispozici 3 oddělené pískové jízdárny (největší 40x80), vytápěná šatna, klubovna a sedlovna, pro koně solárium a stříkací box. Možnost tréninku jak pro pokročilé, tak začínající jezdce. Areál střežen kamerami. Cena za ustájení od 5200. Pro nové zákazníky garantujeme cenu min. 6 měsíců. Poplatek za ustájení je možný uhradit i formou brigády přímo v areálu. Pro další informace volete na
Ustájení koní Plzeň
Podobné inzeráty
Nabízíme pastevní ustájení pro koně 10km od Plzně
RANCH 79 nabízí pastevní ustájení 24/7 pro koně v rodinné stáji 10km od Plzně. Nabízíme: -rozsáhlé, kvalitní a pravidelně udržované pastviny, celkem 16 hektarů s přístřešky -pastviny jsou oploceny dřevěnými ohradami, pásky používáme výjimečně -na každé pastvině je přístřešek a vždy voda k dispozici -krmíme velmi kvalitním senem -jádro dle denní potřeby koně + speciální minerální lizy a minerály -koně máme rozdělené do menších stád podle druhu koně a vzájemné snášenlivosti -v zimním počasí jsou k dispozici kvalitní zpevněné pískové výběhy s přístřešky, které 2x denně uklízíme -minerální a solné lizy stále k dipozici -v ceně za ustájení je kompletní krmivo pro koně. (krmení koně je spočítáno pro koně v dobrém výživovém stavu) V době pastevní sezony jsou koně na pastvinách. Pastevní sezona je většinou od 1.5. do 30.10. záleží na počasí a na růstu trávy. V zimním období jsou koně na vybrané pastvině. V případě velkého mokra jsou koně ustájeni na pískových výbězích přímo na ranči. Pro majitele koní je v ceně za ustájení k dispozici: -sedlovna -bar s vybavením pro pohoštění i vaření, v zimě vytápěný -vytápěná klubovna pro posezení v zimě -vytápěná koupelna s WC a se sprchou -zastřešený prostor pro ošetřování a sedlání koní s úvazištěm -venkovní zastřešené posezení -ohniště s grilem pro pořádání párty -k přenocování je možné využít apartmán s WC a koupelnou. -parkoviště v areálu ranče Náš cíl: Psychicky vyrovnaný, spokojený a zdravý kůň, který je dobře ovladatelný a na kterém se dá dobře jezdit. Kůň, který má chuť pro člověka pracovat. Praktikujeme horsemanship - přirozený přístup ke koním. Máme dlouholeté zkušenosti s obsedáním, výcvikem a chovem koní. U nás na pastvinách se narodila spousta zdravých hříbat. V ceně ustájení je vodění koní na pastviny , nebo na výběhy. Na ranči bydlíme, koně jsou tak stále pod dozorem. Hledáme pohodové majitele, kteří mají rádi koně a jsou naladěni na přirozenou komunikaci s koněm. Cena 4500 Kč za měsíc. Na ustájení sepíšeme smlouvu a platba za ustájení je na základě vystavené faktury. Jsme plátci DPH. Cena je včetně DPH.
Nabízím boxové ustájení koně (12/12) v rodinné stáji u Plzně
RANCH 79 nabízí boxové ustájení v rodinné stáji 10km od Plzně v obci Smědčice. Režim 12/12, nebo dle potřeby koně. Kůň je zaváděn na noc do boxu, přes den je vyváděn na pískový výběh, nebo pastvinu, jak si majitel bude přát. Nebo může pobývat celý čas v boxu, dle přání majitele. Boxy jsou venkovní vzdušné o velikosti 3x3m. Každý box má svojí vyhřívanou napáječku. Krmení koně je praktikováno do boxu. Pro koně máme připravené: -kvalitní seno 2x denně, -jádro dle denní potřeby koně + speciální minerální lizy a minerály přímo v boxu -v ceně za boxové ustájení je kompletní krmivo pro koně. - v ceně je zavádění a vyvádění koně na výběh, mistování boxu a výběhu.podestýlka, minerální lizy a kompletní krmení -kompletní servis, Pro majitele koní je v ceně za ustájení k dispozici: -sedlovna -bar s vybavením pro pohoštění i vaření, v zimě vytápěný -vytápěná klubovna pro posezení v zimě -vytápěná koupelna s WC a se sprchou -zastřešený prostor pro ošetřování a sedlání koní s úvazištěm -venkovní zastřešené posezení -ohniště s grilem pro pořádání párty -k přenocování je možné využít apartmán s WC a koupelnou. -parkoviště v areálu ranče Boxové ustájení v režimu na noc box, přes den výběh je vhodné pro koně v rekonvalescenci, pro koně v tréninku do sportu a pro koně, kterým je nutné přesně dávkovat krmení. Hledáme pohodové majitele, kteří mají rádi koně a jsou naladěni na přirozenou komunikaci s koněm. Cena: Boxové ustájení koně za měsíc je 7.000 Kč vč.DPH. Jsme plátci DPH. Na ustájení sepíšeme smlouvu a platba za ustájení je na základě vystavené faktury.
Hledáte ustájení pro koně? Mikulášovice - Ústecký kraj
Hledáte ustájení pro koně? Pro všechny milovníky a chovatele koní nabízíme pastevní venkovní ustájení pro koně. Zvolte si ustájení koní, kde se bude líbit Vašemu koni i Vám. Ustájení koní nabízíme v jednom z nejkrásnějších koutů naší republiky, který se nachází v Severočeském kraji ve městě MIKULÁŠOVICE (Ústecký kraj), okres Děčín, Šluknovský výběžek, v krásné malebné krajině Národního parku České Švýcarsko, jenž spadá pod Chráněnou krajinnou oblast Labské pískovce. Pastvina pro Vašeho koně se rozkládá na ploše 26 hektarů. Toho času se na pastvině nachází Limousinský skot (bez býků), což je masné plemeno skotu mírné povahy pocházející ze střední Francie. Skot chováme v plně ekologickém režimu. Náš skot je celoročně na pastvině, tento chov je považován za efektivní chov masných plemen a extenzivní způsob chovu na trvalých travních porostech. Pro celoroční pobyt zvířat na pastvině musí být samozřejmě splněno několik základních předpokladů. Samozřejmostí je dobrý zdravotní stav a kondice chovaných zvířat. Nachází se zde také možnost pro koně, kteří nejsou na skot zvyklý, nebo si to majitel nepřeje, poté mohou být koně od skotu odseparovány. Co se týče dostatečné dotace zvířat pitnou vodou, je je i toto zajištěno. Momentálně řešíme ustájení ve venkovních boxech. Zimoviště pro zvířata máme vyřešené uměle vybudovaným zařízením – obloukovou halou. Kovář, podkovář v přilehlém okolí, veterinář rovněž. Chcete-li strávit delší čas na dosah svých zvířecích přátel, tak výhledově do budoucna nabídneme rovněž ubytování kousek od místa, kde se pastvina nachází. Stravování je poté možné vyřešit v místních restauracích. Cena od 2500 Kč, upřesněním. Kam je možné se u nás při vyjížďce zatoulat? Území v České republice nejnovějšího a v pořadí čtvrtého Národního parku České Švýcarsko je součástí širší oblasti Labských pískovců, nazývané již po dvě staletí Českým a Saským Švýcarskem. Co vše konkrétně stojí za zmínku a navštívení? Pravčická brána - Hřensko Pravčickou bránu – symbol Národního parku České Švýcarsko, najdete v severních Čechách, nedaleko obce Hřensko. Pravčická brána je svými rozměry (výškou otvoru 16 m, rozpětí oblouku u dna je 26,5 m a šířkou mostu 8m) největším přírodním skalním mostem v Evropě. Právem je označován za perlu této atraktivní oblasti. 2500 Kč za koně, od jara do podzimu, mimo hřebců, ve stade jsou i klisny.
Pastevní ustájení vhodné pro DUŠNÉ koně
Nabízíme pastevní ustájení v malé, rodinné stáji. Stáj funguje více než dvacet let. Aktuálně máme volné místo vhodné pro 2 dušné koně - samostatný, udržovaný výběh s přístřeškem. Majitel sám si zvolí variantu krmení koní - sítě, celý balík, malé kupky atd. V areálu je přívod elektřiny, tak je možné využívat i napařování sena (přístroj ve stáji nemáme, případně musí mít majitel vlastní).V ceně ustájení je pro koně kvalitní seno vlastní výroby - skladované v seníku, voda, minerální a solný liz. K dispozici dále menší skromná sedlovna a kruhová ohrada pro výcvik koní. V ceně ustájení nejsou zahrnuty služby - majitel koně, si obstará potřeby koně sám. Je možné se případně domluvit za příplatek i na službách z naší strany. Dále je v areálu možné zajisti pro koně pravidelně solnou terapii v podobě inhalačního vleku. Do ustájení přijmeme koně, kteří plně respektují elektrický ohradník - i ve chvíli, kdy v něm není proud a pohodové majitele, kteří vědí co péče o koně obnáší. Je možné využít i krátkodobé ustájení za účelem solných inhalací - oddělený výběh s přístřeškem mimo ostatní ustájené koně.
ustájení - jezdecký klub - Ranč Větrné údolí - Dubí
Jsme menší rodinná stáj,která nabízí ustájení venkovní i boxové, boxy vnitřní 3.5 x 3.5 nebo venkovní 4.5 X 4.5 s malým padokem, pro nekonfliktní koníky, kteří mohou být postupně zařazeni do našeho stáda. Ustájení na boxech poskytujeme pouze v zimním období, nebo pokud by musel být koník zvlášť, máme dva menší padocky s přístřeškem pro staré koně, kteří potřebují klid, nebo koně, kteří nemohou do stáda. Co dál můžeme nabídnout, máme dvě jízdárny a skokový materiál, přírodní skoky, kruhovku, WC, klubovnu, sedlovnu a hlavně..... super kolektiv veselých a spolehlivých lidí, pořádáme hobby závody, Huberty a jiné akce, je možné navštěvovat náš jezdecký klub, kdy se naše děti účastní závodů a jiných akcí, pořádáme příměstské tábory a pro naše členy klubu tábor spací, děti u nás mají možnost složit ZZJV a účastnit se nejen parkurových závodů, naše nabídka je opravdu rozmanitá a můžeme zaručit spokojenost a 100% péči o vaše koníky i děti. Ustájení boxové činí 6.000kč - v ceně box, sláma, seno, solný liz, žlab, síť na seno, krmení dle potřeby, kruhovka, nezahrnuje jádro, dekování. Ustájení venkovní - 4.500 Kč, koně jsou postupně zařazováni do stáda, mají přístřešky, zpevněné plochy krmeliště, kdy v zimě stojí v suchu a i vy si pro vašeho koně dojdete suchou nohou do výběhu, seno v zimě neomezeně, sůl, v létě pastva, kruhovka. V ceně ustájení není používání jizdáren, docházka do klubu pro děti 1000kč měs. Pokud by jste chtěli více informací, ráda poskytnu na fcb nebo tel.
Ustájení koní s překrásnou přírodou na vyjížďky
Stáj Olešnice nabízí ustájení koní 24/7 na rozlehlých pastvinách s přístřešky. Nacházíme se v Olešnici, vedle Týniště nad Orlicí (30 minut od HK). Velká výhoda ustájení u nás - koně nestojí v blátě, máme zpevněno rohožemi a koberci. Standartní ustájení zahrnuje: Velké udržované pastviny ohrazené el. ohradníkem Velké přístřešky, přes zimu nastýlané slámou Zimní výběhy, zpevněné rohožemi a koberci Dva druhy minerálních lizu Seno v sítích a malých kupičkách (tak, aby se dostalo na každého) 2x denně Každodenní místování přístřešku a ohrad, přes zimu nastýlání slámou Nandávání a sundávání masky v letních měsících Vodění koní na pastvu Večerní kontrola zdravotního stavu koní Využívání sedlovny Majiteli ustájeného koně bude v sedlovně přidělen 1x hák na sedlo, 1x hák na uzdečku, 2x box na krmivo. Ostatní služby (krmení jádrem, dekování atd. na dohodě) Skokový materiál k dispozici na louce. 30 minut od nás k dispozici 2 kryté haly k pronájmu. Možnost zapůjčení přepravníku ve stáji. V okolí překrásné terény na vyjížďky, dlouhé lesy s písčitými cestami. Více na: Cena od 3500Kč.