inzerce, prodej, prodám, bazar

Uťatá hlava

Kategorie: Beletrie

Pouze osobní převzetí v Praze. Typický anglický humor parodie na před pár lety módní vlnu psychoanalýzy. Román Uťatá hlava vyšel ve Velké Británii poprvé roku 1961. Je to brilantní parodie plná typicky anglického humoru na tehdy módní vlnu psychoanalýzy. Hrdina Martin Linch-Gibbon věří, že může vlastnit krásnou ženu, tak mladou a roztomilou milenku. Milostné běsnění Martina, jeho manželky, milenky, bratra, manželčina psychoanalytika a jeho sestry strhne každého, kdo dovede ocenit anglický humor a vtipně napsaný příběh plný neočekávaných zvratů.
Uťatá hlava
Podobné inzeráty
Bludný kruh, Hlava XXII, Kariéristky v akci, V srdci moře
Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna ///// • Bludný kruh - Wilbur Smith – 220 Kč • Globální sexuální revoluce - Gabriele Kuby 280 Kč • Hlava XXII - Joseph Heller - 220 Kč • Štěstěnky z Mléčné dráhy - Lubomír Müller – 230 Kč • Kariéristky v akci - Louise Bagshawe – 180 Kč • Údolí úžasu - Amy Tan – 280 Kč • Tajemný dům - Marian Keyes - 220 Kč • V srdci moře - Philbrick Nathaniel – 130 Kč • Když v ráji pršelo - Jan Otčenášek (2014) – 250 Kč • Drsná země - John Sandford – 150 Kč • Charlotte Brontëová: Jana Eyrová – 170 Kč
SURREALISTICKÁ KNIHOVNA
Prodám zobrazené knihy s tematikou surrealismu. Doručení kamkoli po platbě předem na účet nebo osobní převzetí v Praze a Brandýse nad Labem. Síla imaginace - 490 Kč Odvrácená tvář humoru - 360 Kč Deliria aneb Malá příprava pozůstalosti - 140 Kč Je tu nejdrahocennější hlava - 220 Kč Aurora - 120 Kč Sněhurka, jakou svět neviděl! - 60 Kč Český surrealismus 30. let - 140 Kč K surrealismu - 360 Kč Barometr na uhlí - 80 Kč NeDeník - 110 Kč Zlodej pŕs (v slovenštině) - 180 Kč Osvobozování života a poezie - 250 Kč Lorca-Dalí Marná láska - 120 Kč Mäsožravé kreslo (v slovenštině) - 160 Kč Další knihy v nabídce zde:
Hana Lehečková - Svatá hlava
Jednou čtená, jako nová. Protagonista žije se svojí matkou a babičkou ve vesnici v pohraničí. Formou deníkových zápisků se snaží reflektovat svět a události kolem sebe, které není schopen vzhledem ke své inteligenci a duševnímu zdraví chápat a adekvátně zpracovávat. Na pozadí běžných událostí, které popisuje, zároveň vykresluje tíživou situaci své rodiny a jejího života a také zaznamenává své postupující duševní onemocnění. Narušení jeho života pak představuje vidina stěhování do města, kam se chce jeho matka vydat za novým přítelem, který může rodině pomoci z dluhu. Stane se součástí party z vedlejší vesnice, která ho částečně využívá ke svému pobavení a když dojde k incidentu, který naruší již tak křehkou hranici mezi představou a realitou v jeho mysli, ocitne se v zajetí svých vlastních představ a bludů. Zpátky do reálného světa ho dostane až smrt babičky, která mu pomůže smířit se se stěhováním, přijmout svoji matku a poprvé v životě se skutečně někam posunout. Cena 85 kč + doprava. Možno zaslat Poštou, Balíkovnou i Zásilkovnou. Osobní vyzvednutí v Jihlavě je možné. Bližší informace a fotografie případným zájemcům zašlu.
Prodám knihy
Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce. Robert Fulghum, zachovalá. 100 Kč Paní Bovaryová - Flaubert - potrhané poslední 3 listy, jinak velmi dobrý stav. 70 Kč. Hlava XXII - Heller - 1975 - slovensky! Poškozená vazba, jinak dobrý stav. 50 Kč. PIVO - příručka správného Čecha - Vašák. Fragment 2008. Jako nová. 70 Kč. Dračí hora - Preston a Child. 40 Kč. Obřad dospělosti - Alexei Panshin ( Panšin ). 40 Kč. Návštěvníci z mlčící planety - C. S. Lewis. Jako nová. 100 Kč. Pokud je něco na fotce a není to zde v textu, tak už je to prodáno.
KNIHY K PRODEJI
Dobrý den nabízím knihy k prodeji, cena je většinou 20 Kč/ kus Honoré de Balzac- Otec Goriot L.L.Hay- Miluj svůj život Z.Svěrák- Povídky J.Břízová,B.Krchová-Naše domácnost J.Tvrzník –Jaroslav Marvan vypravuje E.Veškrnová-Divadlo výživa a já (2x J.Novotný-Kapesní atlas světa L.Hairová-Sargeantová-Heatheliffův návrat na Větrnou hůrku D.Lánská,B.Hlava-Vitamíny z domova i zdaleka D.Bryden-Jak se pobavím s kartami A.Ivankin-Poslední kamikaze R.Kváček-Historie jednoho roku A.Vandová- Kapesní atlas světa D.Freed, M.Lane-Atentát na presidenta H.E.Nass-Testamenty slavných a bohatých J.Páv-jak žít a co jíst při cukrovce L.Rejman-slovník cizích slov J.Pelc-Zpráva o osvobozeném divadle R.Kocman-444 tipů a triků k mobilu K a I. Kynclovi-Po jaru přišla zima..aneb Zamyšlení nad vlastní knížkou o Chartě 77 J.Popovič-Bolesti v zádech a ischias K.Hvížďala- České rozhovory ve světě Přehledný kulturní slovník S.Hejda-Jak žít a hlavně jak jíst ve stáří Čtení bez cenzury šerová-život s nemocným srdcem J.Němec-nemoci štítné žlázy Z.Marešová- Játra a žlučník ve zdraví a v nemoci A.Mecl-vleklý zánět průdušek a jeho následky M.Horáková-Nedvídková-Jak ošetřovat křečové žíly P.Broža –Vypalujeme DVD-2.aktualizované vydání Microsoft windows xp J.S.Erskine-Muž z Los Tulanes J.S.Erskine-Střelec billy Kid H.Sienkiewicz-Pouští a pralesem