inzerce, prodej, prodám, bazar

Uteč rychle a vrať se pozdě

Kategorie: Detektivky

Skvělý kriminální román. Lehké známky používání.
Uteč rychle a vrať se pozdě
Podobné inzeráty
Bale Tom - Uteč nebo nepřežiješ
nové, jednou čtené. Osobní odběr nebo zásilkovnou (+79 Kč)
Děti ohně - Victoria Jenkins
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Kategorie: Detektivka/thriller Počet stran: 296, pevná vazba PC: 399,-Kč Zásilkovna: 69,-Kč, pošta: 99,-Kč Neuvěřitelně strhující thriller plný zvratů, které vás nenechají spát. Tato kniha vás upoutá hned na první stránce a neodložíte ji ještě pozdě do noci. | Jednoho deštivého říjnového dne je v opuštěné nemocnici nalezeno tělo. Je tak spálené, že ho nelze identifikovat. Vyšetřovatelka Alex Kingová však ví, že každá oběť je něčí dcera nebo syn. Alex musí svoje vlastní problémy odložit stranou a všechno dát do hledání vraha. Když je však nalezena další oběť, začne tušit, že vražda v nemocnici byla jenom první z mnoha. Zrovna, když Alex objeví tragickou spojitost mezi oběťmi, ocitá se sama v ohrožení. Stojí za tím osoba z její minulosti, nebo je vrah blíž, než si myslela? Alex nezbývá mnoho času. Dokáže dopadnout pachatele, než přijde o život někdo další, nebo se k ní pachatel dostane dřív, než ona k němu?
Dick Francis - CENA KRVE
Kniha z r. 1971 - pěkný stav Gene Hawkins, zaměstnanec detektivní kanceláře, je svým šéfem pověřen vyšetřováním záhadného zmizení vzácného chovného hřebce. Z hledání koně, které zpočátku vypadalo spíše jako mimořádná dovolená v USA, se velmi rychle stane případ, který vyžaduje plné nasazení. Za dramatických okolností Gene odhalí rafinovaný zločin a na prahu smrti poznává cenu života.
DÍVEJ SE JAK ZEMŘE- ANNA BAGSTAMOVÁ-2019
Mladá vyšetřovatelka Harriet se ze Stockholmu vrací do rodného Skåne, aby se přidala k místnímu policejnímu týmu a postarala se o svého stárnoucího otce Eugena. Idylu rybářské vesničky Lerviken, kterou zná z dětství, ale rozvrátí brutální vražda. Bohatá Laura Anderssonová je nalezena mrtvá ve stodole vlastního statku a policie je nucená napnout všechny síly, aby vypátrala psychopatického vraha. Na případ se nabalují další záhady a vyšetřovacímu týmu zoufale schází kapacita, Harriet se ale přesto v nové práci potýká s nedůvěrou své nadřízené i policejních kolegů. Pochyby o vlastních rozhodnutích, milostné trable a tíha rodinných vztahů ji navíc brání zachovat chladnou hlavu a vytvořit si od vyšetřování potřebný odstup. Kulisa ospalého Lervikenu se postupně rozpadá a Harriet se zamotává do podivného vlákna místních vztahů, na jehož konci se musí ukrývat samotný vrah. Mohl by opravdu vraždit někdo, koho zná? Dívej se, jak zemře je první kniha nové krimi série z prostředí jižního Švédska, který představuje postavu sympaticky nedokonalé vyšetřovatelky ve stylu Bridget Jonesové. Zdánlivě jednoduchý příběh rychle nabírá obrátky a svižně spěje k šokujícímu závěru. Série: Harriet Vesterbergová 1. Žánr: Literatura světová, Detektivky, krimi Vydáno: 2019, Metafora Originální název: Ögonvittnet, 2018 Překlad: Olga Bažantová Počet stran: 400 Jazyk vydání: český Vazba knihy: pevná / vázaná ISBN: 978-80-7625-064-2 Stav nové knihy