inzerce, prodej, prodám, bazar

Útok na pekárnu

Kategorie: Beletrie

Haruki Murakami - Útok na pekárnu
pevná väzby, česky

Dohoda možná. Najradšej pošlem. Po dohode možné osobné prevziatie v Bratislave alebo v Břeclavi, cca raz za dva týždne.
Útok na pekárnu
Podobné inzeráty
2x Z. Šmíd Útok na vyvolenou+Nejlepší holka našeho života
2x Z. Šmíd Útok na vyvolenou Zdeněk Šmíd - 2008 - 312 str. Olympia, 2008, pevná vazba Velmi dobrý stav, +Nejlepší holka našeho života aneb Miss Porta Šmíd, Zdeněk,Born, Adolf nakladatel Olympia,rok vydání 1998, pevná vazba. vydání 2., rev. vyd.místo Praha,stran 181, Kupující platí obě knihy ,balné a poštovné (130+70)
Pohřešuje se prezident - James Patterson & Bill Clinton
Prodám nečtenou knihu Pohřešuje se prezident - James Patterson & Bill Clinton. Možnost odeslání přes Zásilkovnu, Balíkovnu, nebo osobní odběr. Zásilkovna: 79 Kč Balíkovna: 65 Kč Jeden z nejdramatičtějších, ale především nejautentičtějších thrillerů poslední dekády od bývalého prezidenta USA Billa Clintona a novodobého klasika detektivek Jamese Pattersona! Tohle by se klidně mohlo stát… Prezident Spojených států amerických zmizel. Svět je v šoku. Možný důvod je ale mnohem horší, než si kdo kdy dovedl představit – Americe hrozí útok nevídaného rozsahu a Washington sevře strach a nejistota. Šeptá se o kyberteroru a zrádci v kabinetu. A pak se první muž západního světa sám stane hlavním podezřelým a slehne se po něm zem… Žánr: Literatura světová, Dobrodružné, Thrillery Vydáno: 2018, Kalibr Originální název: The President Is Missing, 2018 Překlad: Ondřej Duha Počet stran: 440 Jazyk vydání: český Edice: Edice světový bestseller Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem ISBN: 978-80-7617-038-4
Nomád - James Swallow
Výbušný špionážní bestseller Sundy Times pro všechny, kdo si oblíbili thriller Já, Poutník. Najdi pravdu dřív, než najdou tebe. Centrum Barcelony ochromil teroristický útok. Na severu Francie byla rozprášena elitní jednotka tajných agentů. Ve vyprahlé poušti stojí děsivý ústav pro sirotky. A uvnitř MI6 se skrývá zrádce… Dobrý stav. Cena 200 nebo 350 s knihou Exil. Osobní odběr v Praze - Horní Měcholupy nebo možnost poslání poštou nebo levněji přes Zásilkovnu.
Život Ruth Donald - McCaig
„Její příběh začíná zázrakem…“ Život Ruth přináší poprvé publikovaný příběh známé postavy Mammy, služebné a chůvy z dnes již klasického díla Margaret Mitchellové Jih proti Severu. Je příběhem o síle charakteru, nezdolné vůli a statečnosti v nesvobodném světě. Ruth jako malé dítě zázrakem přežívá útok francouzské armády na karibský ostrov Saint Domingue. Francouzský pár imigrantů se děvčátka ujme a novým Ruthiným domovem se stane rušné město Savannah na americkém Jihu. Zde nás Ruth opět přivádí k osudům Solange, Ellen a Scarlett, legendárních postav z pera Margaret Mitchellové, které dodnes obdivují generace čtenářů.