inzerce, prodej, prodám, bazar

Úvod do soukromého práva: Zvláštní část

Kategorie: Učebnice, skripta - VŠ

Kromě ohnutého růžku na deskách, jen jednou přečtěno
Úvod do soukromého práva: Zvláštní část
Podobné inzeráty
Algoritmy, automaty, kybernetika
Algoritmizácia-Hvorecký Automaty a gramatiky-Chytil Co víme a co nevíme o prvočíslech-Sierpinski Co víme o přirozených číslech-Sedláček Číselné soustavy-Mačát Dokonalé a spriatelené čísla-Šalát Entropia a informácia v kybernetike-Černý Grafové algoritmy-Plesník Grafy-Demel Grafy a ich aplikácie-Bosák Grafy a jejich aplikace-Demel Grafy a jejich použití-Nečas Gramatiky a jazyky-Molnár Kódování-Adámek Kombinatorická analýza v praxi-Čulík Kombinatorická teória pravdepodobnosti-Kosmák Kombinatorické algoritmy-Kučera Kombinatorika-Vilenkin Kombinatorika v teorii a praxi-Sedláček Latinské štvorce-Bosák Logika, algebry a grafy-Kolář Matematická teorie programů-Manna O dělitelnosti čísel-Bialas Objavujme tajomstvá čísel-Paštéka Pravděpodobnost a informace-Jaglom Reálná čísla-Vít Reálne čísla-Šalát Rovinné grafy-Zelinka Složitost výpočtů a optimální algoritmy-Morávek Teória čísel-Znám Teorie grafů-Nešetřil Teorie informace a její použití v technice-Bell Úvod do Booleovy algebry a navrhování logických obvodů-Hoernes Úvod do diskrétnej matematiky-Jablonskij Úvod do elementární číselné theorie-Rychlík Úvod do finitní matematiky-Kemeny Úvod do programování pro samočinné počítače-Raichl Úvod do teórie diskrétnych matematických štruktúr-Preparata Úvod do teorie grafů-Sedláček Úvod do teorie konečných automatů-Kobrinskij Úvod do teórie neurónových sietí-Kvasnička Úvod do teorie počítačů-Rajlich Vyhledávání-Wiedermann Vytvořující funkce-Zítek Algoritmy a strojové řešení úloh-Trachtenbrot Algoritmy pre 4.r. gymnázia-Hvorecký Diskrétní matematika pro užitou informatiku-Mezník Kombinatorika-Vrba Matematické stroje-Krištoufek Teória čísel-Davydov O dělitelnosti čísel celých-Veselý Nabízím knihy z matematiky: algoritmy, automaty, kybernetika, diskrétní matematika a další. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam další zajímavé knihy. Vážnému zájemci rád pošlu foto knih a sdělím podrobnější informace. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Molekulová, statistická fyzika, termodynamika
Dislokace v pevných látkách-Kroupa Elektrooptické kryštály v optoelektronike-Ferianc Elementární fyzika pevných látek-Kraus Fotoelektrický jev-Jedlička Fyzika pevných látek-Dekker Fyzika pevných látek-Frei Fyzika polovodičových součástek-Nussbaum Fyzika pre všetkých 2, Molekuly-Landau Gunnovy diody a lavinové diody-Pokorný Iónové kryštály-Hartmanová Kapitoly z fysiky kovů-Zedník Krystaly, jejich vznik a použití-Kratochvíl Kvazičástice v pevných látkách-Celý Modelování tepelných procesů-Kuneš Molekulová fysika hmoty-Hippel Molekulová fyzika-Svoboda Monokrystaly-Kašpar Mössbauerův jev a jeho využití-Dlouhá Nekryštalické polovodiče-Ležal Netesnosti vákuových systémov-Lukáč Polovodiče v obrazových úlohách 1+2-Baník Sbírka řešených úloh z fyziky pevných látek-Varikaš Statistická fyzika-Kvasnica Struktura a vlastnosti krystalů-Kraus Struktura a vlastnosti pevných látek-Sodomka Technika vysokého vakua-Groszkowski Teorie pevných látek-Červinka Tepelná mechanika-Kochman Tepelně technické pochody v systémech plyn-tuhé částice-Hlavačka Teplo-Sazima Termodynamika-Kvasnica Termodynamika kontinua-Maršík Thermodynamika-Záviška Úvod do molekulové a atomové fysiky-Horák Úvod do statistické fysiky-Levič Úvod do strukturní rentgenografie-Kraus Úvod do štatistickej fyziky a termodynamiky-Čulík Úvod do thermodynamiky-Leontovič Vlnové a rázové děje v pevných tělesech-Brepta Základné pojmy fyziky plynov-Pátý Základné pojmy fyziky tepla-Malíšek Základy fyziky kovov-Cottrell Základy strukturní analýzy-Valvoda Nabízím knihy a učebnice z fyziky. Molekulová a statistická fyzika, termodynamika, fyzika pevných látek. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Fyzika, kvantová mechanika
Elektronová optika-Vajnrib Kvanta a vlny-Lepil Kvantová elektronika Kvantová mechanika-Davydov Kvantová mechanika a elektrodynamika-Zamastil Kvantová mechanika v obrazoch-Brandt Kvantová teória tuhých látok-Kittel Kvantové generátory, masery a lasery-Blabla Kvantovopoľová teória tuhých látok-Haken Lasery - kvantové generátory světla-Pátek O atómoch a kvantovaní-Pišút O kvantech energie, molekulách a vesmíru-Papoušek Supravodivost a jiné kvantové jevy-Odehnal Teoretické základy kvantové elektroniky-Kvasil Úvod do kvantové fysiky polovodičů-Matyáš Úvod do kvantové teorie 1+2-Formánek Úvod do kvantovej mechaniky-Pišút Úvod do relativistické kvantové mechaniky a kvantové teorie pole 1-Formánek Úvod do teoretickej fyziky 2-Kvantová mechanika-Landau Základy harmonické analýzy v kvantově-relativistickém oboru-Perna Základy kvantové mechaniky-Blochincev Zbierka úloh z kvantovej mechaniky-Pišút Základy kvantové mechaniky-Matthews Nabízím knihy a učebnice z kvantové fyziky. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Úvod do mezinárodního práva soukromého
Prodám učebnici Úvod do mezinárodního práva soukromého, N. Rozehnalová a kol., rok vydání 2017.
Matematika, algebra
Algebra-Demlová Algebra-MacLane Algebra-Procházka Algebra a teoretická aritmetika 1+2-Šalát, Katriňák Algebra a teoretická aritmetika 1+2-Blažek Algebra ve škole-Rakušan Algebra, každý začátek je lehký-Kästner Algebraická teorie automatů-Demlová Algebraické metody diskrétní matematiky-Kučera Algebraické rovnice-Hronec Algebraické struktury s binárními operacemi-Pondělíček Aplikovaná algebra-Birkhoff Booleova algebra-Odvárko Determinanty a matice-Chudý Determinanty a matice 1+2-Vodička Grupy a svazy-Beran Grupy geometrických transformácií-Čižmár Grupy okruhy a zväzy-Legéň Jak řešit rovnice a jejich soustavy-Jarník Kapitoly z obecné algebry-Kuroš Kubické a bikvadratické problémy-Seifert Lineárna algebra-Matejdes Lineárna algebra v úlohách-Svätokrížny Lineární algebra-Havel Lineární algebra-Geľfand Lineární algebra a geometrie-Bican Maticový počet a jeho použití v elektrotechnice-Schmidtmayer O grupách-Rieger O grupách a svazech-Rieger O rovnicích-Schwarz O řešení algebraických rovnic-Šisler Od aritmetiky k abstraktní algebře-Dlab Pěstujeme lineární algebru-Motl Polynomy v moderní algebře-Hruša Prehľad modernej algebry-MacLane Rovnice a nerovnice-Doboš Rovnice a nerovnosti-Bosák Rozpracovaná řešení úloh z vyšší algebry-Weil S algebrou od jazyka ke gramatice a zpět-Novotný Sbírka úloh z algebry-Jiroušek Úvod do analytické theorie mnohočlenů-Rychlík Úvod do teorie determinantů a matic a jejich užití-Bydžovský Úvod do teorie grup-Alexandrov Úvod do teorie grup-Borůvka Užití grup ve fyzice-Litzman Základy algebry-Kořínek Základy algebry pro techniky-Kolek Základy náuky o riešení rovníc-Schwarz Základy teorie determinantů a matic-Bydžovský Základy teorie matic-Borůvka Maticový počet a jeho použití v technice-Schmidtmayer Nabízím knihy a učebnice Matematika - algebra. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Anorganická a jaderná chemie
Abeceda chemických prvkov-Jirkovský Anorganická chémia-Ondrejovič Všeobecná a anorganická chémia-Gažo Anorganická chémia, Laboratórne cvičenia a výpočty-Gažo Anorganická chémia, Príklady a úlohy-Langfelderová Anorganická chemie-Wichterle Anorganická chemie-Fabini Anorganická chemie 1+2-Remy Anorganická chemie, Průvodce pro pokročilé studium-Heslop Anorganická chemie, souborné zpracování pro pokročilé-Cotton Aproximatívna teória molekulových orbitálov-Polpe Atomy, ionty, molekuly-Petrů Chémia koordinačných a organokovových zlúčenín-Boča Jaderná chemie-Navrátil Jaderné metody v chemickém výzkumu-Gosman Kvantová chémia koordinačných zlúčenín-Pelikán Kvantová chemie-Polák Návody pro laboratoře z anorganické chémie-Sýkorová Názvosloví anorganické chemie 1979-Klikorka Nukleárna analytická chémia-Tölgyessy Obecná a anorganická chemie-Klikorka Otázky a odpovede z jadrovej chémie a technológie-Tölgyessy Početní příklady z anorganické chemie-Glinka Príklady zo všeobecnej a anorganickej chémie-Ulická Prvky vesmíru-Seaborg Příklady z obecné a anorganické chemie-Hájek Radioaktivní izotopy-Hála Řešené úlohy z kvantové chemie-Čársky Struktura atomu a chemická vazba-Seel Teoretické základy anorganické chemie-Barnard Teoretické základy pochodů anorganické technologie 1-Malinovský Úlohy z názvosloví a chemických výpočtů v anorganické chémii-Flemr Úvod do anorganické chemie-Brown Úvod do krystalochemie-Kratochvíl Úvod do kvantové chemie-Fišer Úvod do preparativní anorganické chemie-Klikorka Vybrané metody anorganické analysy-Hillebrand Základní pojmy, příklady a otázky z anorganické chemie-Mička Základy jaderné chemie-Majer Základy kvantové chemie-Zahradník Základy radiačnej chémie a radiačnej technológie-Varga Nabízím knihy a učebnice z anorganické a jaderné chemie. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.