inzerce, prodej, prodám, bazar

V3s rozmetadlo rur 5

Kategorie: Zemědělská technika

Predam v3s s originál nadstavbou rozmetadlo mastalneho hnoja rur5.
Sériová výroba, nieje ich veľa, je to dosť ojedinelý kus.
Plne funkčný ako samotná v3s aj nadstavba. Možnosť používať na rozmetanie hnoja v miestach kde žiadny iný stroj nevíde, alebo sa dá použiť aj na zvoz silaze.
Praga pv3s

Možná výmena za
Tatra 148 PVP 27
Tatra 148 ad 20
Tatra 815 ad 20
Tatra 815 PVP 27
Tatra 813
Tatra 815 tp
Tatra 815 vnn
Zetor s predným náhodnom
John deer s predkom
Skot ot 64
V3s PLDVK - Ještěrka
Kraz 255

Volať +421905664425
V3s rozmetadlo rur 5
Podobné inzeráty
Stůl rozmetadlo RUR
Provádím opravy stolů na rozmetadla: -RU-5, RUR-5, RUR-55,RUR-60 -Nová ložiska, gufera, náplně, vše co je nutné -Možnost výměnného způsobu -Mám doma jeden opravený nebo opravím ten Váš -ROK záruka na stůl!! -První dvě fotky jsou starý typ a ty druhé nový typ
Rozmetadlo RUR 5
Prodám rozmetadlo rur 5. Rozmetadlo je před dokončením renovace chybí dokoupit posuvné řetězy. Korba je kompletně zrenovovaná. Nové brzdové obložení a nástavky. Koupil jsem nové rozmetadlo toto již používat nebudu.
Vyměním rozmetadlo RUR 3 nástavba za korba ASK 224 Agrostro
Vyměním rozmetadlo RUR 3 nástavba za korba ASK 224 Agrostroj Pelhřimov, rozmetadlo ve velmi pěkném stavu, nabídněte.
Traktor 4x4 V3S naviják, hydraulika, doprava do 100km zdarma
Prodám tento nezmar. Motor Avia bez turba, včetně kompresoru a čerpadla posilovače. Před osazením proběhla na motoru střední GO. Převodovka+rozvodovka V3S. Je to ta vzácná varianta, která má všechny výstupy - jak na čerpadlo hydrauliky, tak na naviják. Obě nápravy zúžené V3S. Zadní s uzávěrkou, přední kyvná na původním kyvu, co drží na V3S zadní dvounápravu. Pneu přední 10x20 (cca 100cm), zadní 16x20 (disky agro IFA, cca 105cm). Vzduchové brzdy na všechna kola. Posilovač řízení z nákladního auta DAF. Zkrácená páka řízení - na dvě otáčky přejde z jednoho rejdu do druhého. Závěsné zařízení na vlečku z V3S. Vzduchový filtr Zetor. Kastlík na velkou baterku (180ah asi 2 roky stará) + beteriják. Hydraulika zvedne v pohodě víc jak 1t. viz foto. Rozteč spodních ramen něco mezi Zetor 4011-5. Nářadí se vejde z obou kategorií. Další okruh na rychlospojku pro sklápění vlečky, popř na vysokozdvižnou věž, jak jsem používal já. Třetí okruh zatím neosazen. Naviják origo V3S včetně vedení ukládání lana. Aktuálně nezapojen! Měl jsem to na hydromotor, ale nebylo to ono. Rozvodovka má origo výstup na naviják, je jen potřeba dokoupit zapínání a dodělat převod (řetězem by to vycházelo pěkně skoro pod sebou). Popř osadit zpět nějaký hydromotor. Já už to asi nestihnu. Naviják jinak v perfektním stavu - dám na něj klidně záruku na vyzkoušení. Rozměr: Délka 350cm (380cm s rameny) Šířka 190cm Výška 230cm s výfukem Váha cca 3t. Potřeboval jsem traktor s TP, takže jsem koupil Zetor 5211. Ale v terénu nebo v lese se tedy s tímto strojem nemůže rovnat.. nevím, jestli nebudu muset pořídit něco s předkem.. Prodej bez příslušenství! Tedy bez závaží, bez VZV věže a bez štítu. Více foto mohu poslat na mail nebo WhatsApp. Více info na tel, ale prosím jen vážní zájemci. U podobných strojů je většinou problém s dopravou, ale mám velký vlek, kde lze převážet, proto nabízím případnou dopravu do 100km v ceně. (popřípadě dále dle dohody) Ale v každém případě chce prvně vidět, vyzkoušet a pod. Pár drobností na dodělání. Plyn pouze ruční, mám tam nachystaný pedál, jen dodat lanko, blinkry nejsou zapojené. A zapojit ten naviják, ať už mechanicky (doporučuji) nebo na pořádný hydromotor.
Rozmetadlo RUR 5 AGROSTROJ Pelhřimov
Rozmetadlo RUR 5 AGROSTROJ Pelhřimov, jeden řetěz nový - vyměněný, další nový v ceně, pneumatiky cca 60 %, kardan. Plně funkční - dobrý stav.
Rozmetadlo RUR 55
Prodám rozmetadlo RUR 55 - repasovaná převodovka, plně funkční, Důvod prodeje - koupě nového většího stroje. Nelze odečíst DPH