inzerce, prodej, prodám, bazar

Váha

Kategorie: Vybavení provozoven

Nabízím váhu do 100 kg.
Váha
Podobné inzeráty
Inzerát Digitální váha do 40kg
Nová,digitální váha do 40kg. Vážící dílek 5g. -dokonalá pro práci v teréně, dlouho vydrží pracovat na akumulátoru (asi 60 hodin) - -když se na misku položí zboží a zadá se jeho cena na klávesnici, váha sama vypočte cenu za zboží - -váha je vybavena 6 lcd displeji (na tekuté krystaly), 3 vepředu a 3 vzadu pro zákazníka - pracovní teplota od -10 st. c do +40 st. c - miska z nerezové oceli - přesnost 0,005 kg - napájení ze sítě 230 v či z akumulátoru 6 v / 4 ah (přiloženo) -podsvícený led display - rozměry misky 23 × 34 cm - hmotnost 4,6 kg - funkce tara,zero - paměti cen-7 položek -Váhu je možné kalibrovat. - váha není úředně ověřena,nelze cejchovat. Záruka.
Obchodní kompaktní počítací váha EXCELL ALC3 - Nap 230/Acu
Prodám obchodní kompaktní počítací váhu EXCELL ALC3 Klíčové vlastnosti Cejchuschopná počítací váha OIML Třída III Počítání kusů od hmotnosti 0,1 g/ks Funkce: vážení, počítání, tárování, sumace, hlídání limit Numerická klávesnice pro zadávání hodnoty táry a referenční hmotnosti kusů nebo libovolného počtu referenčních kusů 10 pamětí pro uložení referenční hmotnosti Možnost zobrazení s rozlišením na 30 000 dílků Napájení ze sítě nebo z vestavěných akumulátorů Popis Cejchuschopná kompaktní přesná počítací váha (OIML III) vhodná pro počítání i lehkých předmětů s hmotností již od 0,2 g/ks. Počítání předmětů s hmotností od 0,1 g/ks je kompaktní počítací váha v technologickém (kontrolním) provedení. Váha umožňuje optickou a akustickou signalizaci při dosažení hmotnosti nebo požadovaného množství kusů - vhodné zejména pro účely opakovaných balení. Má 10 PLU pro uložení referenčních hmotností. Má tři velké kontrastní podsvícené LCD displeje, které podávají okamžitý přehled o váženém/počítaném výrobku (celková hmotnost, počet kusů, referenční hmotnost jednoho kusu). Možnost zadávání referenční hmotnosti a táry odvážením nebo z klávesnice. Sumarizace hmotnosti nebo počtu kusů. Max 3Kg Min 20g e= 1g Napájení 230 V/ACU
Digitální váha do 15kg,přesnost 1g
Prodám novou digitální váhu do 15kg s přesností 1g!!!!!!!! - -dokonalá pro práci v teréně, dlouho vydrží pracovat na akumulátoru (asi 60 hodin) - -když se na misku položí zboží a zadá se jeho cena na klávesnici, váha sama vypočte cenu za zboží - -váha je vybavena 6 lcd displeji (na tekuté krystaly), 3 vepředu a 3 vzadu pro zákazníka - pracovní teplota od -10 st. c do +40 st. c - miska z nerezové oceli - nosnost 15 kg - přesnost 0,001 kg - napájení ze sítě 230 v či z akumulátoru 6 v / 4 ah (přiloženo) -podsvícený led display - funkce sčítání m+ - rozměry misky 23 × 34 cm - hmotnost 4,6 kg - funkce tárování - váha si může pamatovat 7 nejčastějších cen -Váhu je možné kalibrovat. - váha není úředně ověřena,nelze cejchovat. Záruka.Faktura DPH. Mohu poslat dobírkou.
Obchodní váha - samoobslužná váha  2 TYPY
1 - samoobsluzna vaha s termotiskem etiket a uctenky. Samoobsluzny panel. Typ SM 90BS. . displej. Dvourozsahova 6/15kg.Veskere potrebne info viz typ vahy.funkcni. cena 8.000kč 2 - Digitalni vaha DIGI DS 650 E,presna dvourozsahova vaha s vypoctem ceny. Zakaznicky LED displej na nozce s pripojenim RS232. Vazi do 15kg.Vice info viz uvedeny typ vahy.funkcni. 2000kc.
Počítací váha (PC 35 000)
Počítací váha Digi DG-180 Váha je plně funkční. Pořizovací cena 35 000 Kč. Používaná na prodejně s bižuterním materiálem. Hodí se k vážení/počítání velmi malých a lehkých komponentů. (u lehčích součástek si "řekne" kolik máte přidat kusů, aby byla schopná přesně počítat. Max. nosnost do 500g (je možné případně připnout váhu číslo dvě - viz fotka) K váze je původní manuál (v angličtině). Manuál v češtině je vytištěn z internetu (viz foto). Váha má plno funkcí například uložení až 30 položek do paměti a u každé může být nastaveny dva "setpointy" a jednotkovou hmotnost… Váha vypadá stejně jako ta u odkazu (video na youtube), jen má menší vážící plochu (viz foto) Uvedená cena je s DPH. Doklad je samozřejmostí. Pokud jste plátci, je možné si odečíst DPH.
Kvalitní počítací váha Digi DG-180 (PC 35.000)
Prodám velmi kvalitní počítací váhu Digi DG-180 Váha je plně funkční. Pořizovací cena 35 000 Kč. Používaná na prodejně s bižuterním materiálem. Hodí se k vážení/počítání velmi malých a lehkých komponentů. (u lehčích součástek si "řekne" kolik máte přidat kusů, aby byla schopná přesně počítat. Max. nosnost 500 g (je možné případně připnout váhu číslo dvě - viz fotka) K váze je původní manuál (v angličtině). Manuál v češtině je vytištěn z internetu (viz foto). Váha má plno funkcí například uložení až 30 položek do paměti a u každé může být nastaveny dva "setpointy" a jednotkovou hmotnost… Váha vypadá stejně jako tato, jen je tam menší vážící plocha (viz foto): Uvedená cena je s DPH. Doklad je samozřejmostí. Pokud jste plátci, je možné odečíst DPH.