inzerce, prodej, prodám, bazar

Váha osobní SENCOR SBS 113SL

Kategorie: Ostatní drobné

Prodám Váha osobní SENCOR SBS 113SL

Váha je nová, zabalené, 2 roky záruka.

Váha osobní SENCOR SBS 113SL
Osobní váha

Skleněný povrch pro snadnou a hygienickou údržbu
Tvrzené bezpečnostní sklo (6 mm)
Slim design (výška 24 mm)
Váživost do 150 kg (rozlišení 100 g)
4 citlivé senzory pro přesné vážení
Funkce Auto-On (okamžité vážení po nastoupení na váhu)
Extra velký LCD displej (74 × 28,5 mm)
Funkce Data Lock pro přesnější vážení (zvážená hmotnost zůstává zobrazena 10 sekund)
Možnost volby jednotek (kg/lb)
Indikace slabé baterie a přetížení
Automatické vypnutí při nečinnosti

Dodávané příslušenství: 1× lithiová baterie (CR2032)
Váha osobní SENCOR SBS 113SL
Podobné inzeráty
FITNESS VÁHA SBS 8000BK
BLUETOOTH FITNESS VÁHA SBS 8000BK Bluetooth 4.0 Aplikace Sencor Měření tělesných parametrů NOVÁ - NEPOUŽITA Cena: 600,- zener@ Tel:
Bluetooth Fitness váha Sencor SBS 8000BK
úplně nová a nerozbalená osobní digitální Bluetooth Fitness váha s měřením tělesných parametrů (tuk, voda, svalovina, kosti, BMR) a sledováním vývoje pomocí Aplikace SENCOR. Aplikace SENCOR ke stažení na Google PLAY nebo APP Store. Bluetooth 4.0 Aplikace Sencor: Profily pro více uživatelů Možnost nastavení 14 jazyků: EN, CZ, SK, HU, PL, RU, HR, IT, ES, FR, DE, PT, AR, GR Historie měření Sledování vývoje měření Analýza měření Aplikace SENCOR ke stažení na Google PLAY nebo APP Store Měření tělesných parametrů: Tělesný tuk % Voda % Svalovina % Kosti % BMR Výpočet referenční denní potřeby kalorií Paměť pro 12 osob Dotyková tlačítka Slim design (výška pouze 22 mm) Skleněný povrch pro snadnou údržbu Tvrzené bezpečnostní sklo (6 mm) Váživost do 180 kg (rozlišení 100 g) Funkce Auto-On (váží ihned po nastoupení na váhu) Extra velký bíle podsvícený LCD displej (74 x 35,6 mm) Možnost volby jednotek (kg/lb) indikace slabé baterie a přetížení Automatické vypnutí při nečinnosti Funkce Data Lock pro přesnější vážení (zvážená hmotnost zůstává zobrazena 10 sekund) Napájení: 2 x baterie 1,5 V, typ AAA (součást dodávky)
Prodám Sencor Chytrou Kuchyňskou VÁHU S BLUETOOTH Modrá
Prodávám s 50% slevou !!! Produkt není rozbalen! - Chytrá kuchyňská váha s Bluetooth - Originální aplikace SENCOR FOOD (spolupráce s tvůrci aplikace Kalorické Tabulky) - Bohatá databáze potravin s podrobnostmi o výživě - Váživost do 5 kg s přesností 1 g Získejte přehled o přijímaných potravinách díky chytré kuchyňské váze SKS 7072BL od Sencor. Chytrá kuchyňská váha s Bluetooth SKS 7072BL od značky Sencor vyčnívá díky originální aplikaci Sencor FOOD. Ta vás snadno spojí s největší možnou databází potravin. S její pomocí si mohou sportovci i zastánci zdravého životního stylu vést přehled o kalorickém příjmu a nutričním složení potravin. Váha nabízí konkrétní přehled poměru výživových složek jednotlivých surovin, a tak ji uvítají také ti, kteří mají určitá zdravotní omezení co se stravy týče. Kolik sacharidů obsahuje jeden kus konkrétního ovoce? Kolik bílkovin či tuků se ukrývá v jednom pořádném steaku? To vám váha sdělí naprosto přesně. I proto bude správnou volbou pro ty, kdo žijí zdravě. Možnost osobní odběr v Náchodě, případně pošlu Zásilkovnou na požadované odběrné místo.
Prodám Sencor Chytrou Kuchyňskou VÁHU S BLUETOOTH Zelená
Prodávám s 50% slevou !!! Produkt není rozbalen! - Chytrá kuchyňská váha s Bluetooth - Originální aplikace SENCOR FOOD (spolupráce s tvůrci aplikace Kalorické Tabulky) - Bohatá databáze potravin s podrobnostmi o výživě - Váživost do 5 kg s přesností 1 g Získejte přehled o přijímaných potravinách díky chytré kuchyňské váze SKS 7071GR od Sencor. Chytrá kuchyňská váha s Bluetooth SKS 7071GR od značky Sencor vyčnívá díky originální aplikaci Sencor FOOD. Ta vás snadno spojí s největší možnou databází potravin. S její pomocí si mohou sportovci i zastánci zdravého životního stylu vést přehled o kalorickém příjmu a nutričním složení potravin. Váha nabízí konkrétní přehled poměru výživových složek jednotlivých surovin, a tak ji uvítají také ti, kteří mají určitá zdravotní omezení co se stravy týče. Kolik sacharidů obsahuje jeden kus konkrétního ovoce? Kolik bílkovin či tuků se ukrývá v jednom pořádném steaku? To vám váha sdělí naprosto přesně. I proto bude správnou volbou pro ty, kdo žijí zdravě. Možnost osobní odběr v Náchodě, případně pošlu Zásilkovnou na požadované odběrné místo.
Prodám Sencor Chytrou Kuchyňskou VÁHU S BLUETOOTH Zlatá
Prodávám s 50% slevou !!! Produkt není rozbalen! - Chytrá kuchyňská váha s Bluetooth - Originální aplikace SENCOR FOOD (spolupráce s tvůrci aplikace Kalorické Tabulky) - Bohatá databáze potravin s podrobnostmi o výživě - Váživost do 5 kg s přesností 1 g Získejte přehled o přijímaných potravinách díky chytré kuchyňské váze SKS 7076GD od Sencor. Chytrá kuchyňská váha s Bluetooth SKS 7076GD od značky Sencor vyčnívá díky originální aplikaci Sencor FOOD. Ta vás snadno spojí s největší možnou databází potravin. S její pomocí si mohou sportovci i zastánci zdravého životního stylu vést přehled o kalorickém příjmu a nutričním složení potravin. Váha nabízí konkrétní přehled poměru výživových složek jednotlivých surovin, a tak ji uvítají také ti, kteří mají určitá zdravotní omezení co se stravy týče. Kolik sacharidů obsahuje jeden kus konkrétního ovoce? Kolik bílkovin či tuků se ukrývá v jednom pořádném steaku? To vám váha sdělí naprosto přesně. I proto bude správnou volbou pro ty, kdo žijí zdravě. Možnost osobní odběr v Náchodě, případně pošlu Zásilkovnou na požadované odběrné místo.
Sencor Osobní váha SBS 8000BK
Nevhodný dárek. Váha je zcela nová a v originálním balení. Bluetooth Fitness váha Bluetooth 4.0 Aplikace Sencor: Profily pro více uživatelů Možnost nastavení 14 jazyků: EN, CZ, SK, HU, PL, RU, HR, IT, ES, FR, DE, PT, AR, GR Historie měření Sledování vývoje měření Analýza měření Aplikace SENCOR ke stažení na Google PLAY nebo APP Store Měření tělesných parametrů: - Tělesný tuk% - Voda% - Svalovina% - Kosti% - BMR Výpočet referenční denní potřeby kalorií Paměť pro 12 osob Dotyková tlačítka Slim design (výška pouze 22 mm) Skleněný povrch pro snadnou údržbu Tvrzené bezpečnostní sklo (6 mm) Váživost do 180 kg (rozlišení 100 g) Funkce Auto-On (váží ihned po nastoupení na váhu) Extra velký bíle podsvícený LCD displej (74 x 35,6 mm) Možnost volby jednotek (kg/lb) indikace slabé baterie a přetížení Automatické vypnutí při nečinnosti Funkce Data Lock pro přesnější vážení (zvážená hmotnost zůstává zobrazena 10 sekund) Napájení: 2 x baterie 1,5 V, typ AAA