inzerce, prodej, prodám, bazar

Vajíčko

Kategorie: Autosedačky

Prodám vajíčko v dobrém stavu
Vajíčko
Podobné inzeráty
Cybex Autosedačka + Base Z
Autosedačka Cybex platinum Cloud Z i-Size - limitovaná edice Karolíny Kurkové (vajíčko) + Base Z (isofix) Pořizovací cena 10 000kč za autosedačku a 6 500kč isofix Autosedačka i isofix byly pořízeny v originálním obchodě Cybex Praha v září 2021. Používané jsou/ byly od listopadu 2021 (1rok), nekuřácké prostředí, bez domácích mazlíčků, po jednom dítěti (málo jsme cestovali). Tudíž bylo vajíčko využívané převážně k přenášení k doktorovi. Isofix je v 100% stavu, vajíčko pár oděrek má, ale není to nic hrozného, běžné používání a na designu Karolíny Kurkové to úplně vidět není (vše detailně nafoceno). Dítě v autosedačce nejedlo, tudíž nejsou viditelné žádné fleky. Sedačka je vhodná od narození do 18 měsíců, 13kg a 87cm. Mimo isofix lze vajíčko rozložit do ležící pozice, proto při nacvaknutí na kočárku muže dítě být v sedačce až 5 hodin aniž by se mu ničily záda. Na isofixu je vajíčko otočné, má nastavitelnou opěrku hlavy, odnímatelnou novorozenecnou vložku, XXL sluneční střechu, nastavitelné upoutání…prostě všechno co má vajíčko mít. Čisté v perfektním stavu i s isofixem. V případě zájmu pište do zprávy. PS: Po domluvě doprava zdarma.
Britax Römer Baby safe 2 i size + základna i-size flex base
Ráda bych nabídla k prodeji set Britax Römer Vajíčko Baby-safe 2 i-size + základna i-size flex base. Zdarma přidám upravený, přešitý fusak do vajíčka, tak aby správně pasoval a pásy vedly přes tělo dítěte. (v případě zájmu více fotografií zašlu v sz.) Kupované 8/2021 na Malvíku Používané od 11/2021 do 3/2023 Váha vajíčka 6,48 kg Váha báze 10,63 kg PC : 10 880, - (vajíčko 5390,- báze 5 490,-) Prodám za 5000, - komplet Vzhledem k tomu, že bych nemohla zaručit bezpečnost převozu u dopravce, POUZE OSOBNÍ PŘEVZETÍ, kde ráda vysvětlím, ukážu a předám veškeré info k manipulaci. Vajíčko se nachází v Novém Strašecí. Inzeruji i jinde Vajíčko díky upravitelným vložkám krásně pasuje již od narození. Vydrží opravdu dlouho. Báze lehce vyrovná sklon sedadel v autě. Nejedná se o otočnou bázi. Na bázi najdete kontrolní body, které jsou v případě správně instalace zelené. Pokud je někde v instalaci chyba, jsou červené. Vajíčko nebylo upoutané na pásy, pouze na bázi, jeví velmi lehké známky používání. Báze byla po celou dobu instalována v jednom autě. Popis produktu přímo od prodejce: BABY-SAFE2 i-SIZE je tou pravou, útulnou autosedačkou pro novorozence a děti do 15 měsíců nebo 83 cm výšky. Je totiž nejen pohodlná, ale hlavně bezpečná – splňuje novou normu ECE R129 (i-Size) platnou pro autosedačky. Nedílnou součástí BABY-SAFE2 i-SIZE je vložka pro novorozence, která děťátku zajistí dodatečnou ochranu. To znamená, že v případě nárazu pohltí vzniklou kinetickou energii. Jak dítě roste, novorozenecká vložka se dá vyjmout a hlavová opěrka přizpůsobit tak, aby dítěti opět poskytla dostatek prostoru a pohodlí. Patentovaná technologie polohy vleže přináší bezpečné řešení Víme, že když s novorozencem cestujete autem, je pro vás náročné dopřát mu jinou pozici než vleže. Jeho svaly ještě nejsou plně vyvinuté a tato pozice je pro něj nejlepší. Avšak při cestách autem je poloha víc vsedě bezpečnější pro případ nárazu. Britax Römer proto našla řešení. Její autosedačka BABY-SAFE2 i-SIZE je vybavena patentovanou technologií, která umožní nastavit děťátku polohu vleže přizpůsobením hlavové opěrky. V některých typech vozidel zajistíte dítěti lepší polohu vleže použitím FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE. Klid v duši během prvních cest s vaším dítětem Děti, zejména pak novorozenci, jsou nejzranitelnější cestující, proto vyžadují zvýšenou ochranu proti úplně každému nárazu. Britax Römer se proto soustředí na vývoj, zkoušení, zdokonalování a výrobu dětských autosedaček, které splňují i ty nejnáročnější možné standardy, a jejich zkoušky převyšují nároky na novou normu týkající se bezpečnosti dětí (ECE R129). Koupíte-li BABY-SAFE2 i-SIZE, kupujete si zároveň i jejich precizní výzkum a záruku bezpečnosti. Což vám během cestování s dítětem dodá naprostý klid a neocenitelný pocit bezpečí. Základna autosedačky BABY-SAFE i-SIZE umožňuje jednoduchou i
Autosedačka - vajíčko BeSafe Izi Go Modular se základnou
Autosedačka, základna a zrcátko s integrovaným světlem - vše od BeSafe - originály. Prodám plně funkční, vyčištěnou, z nekuřáckého prostředí, dětskou autosedačku-vajíčko se základnou od norského výrobce BeSafe. Jedná se o model iZi Go Modular i-Size v černo šedé barvě. Tato sedačka je perfektně přizpůsobená pro novorozence, vhodná pro děti od jejich výšky 40 - 75 cm, od 0 do 12 měsíců. Vajíčko je velmi lehké, zároveň jedno z nejbezpěčnějších. BeSafe má výborné zpracování. Vše pracuje, jak má. Skvělé jsou magnetky v pásech, které zjednodušší poutání dítěte. Vajíčko v této variantě splňuje nejnovější bezpečnostní standardy. V ceně jsou všechny originální vložky (vyndavají se postupně, jak dítě roste). V ceně je i Báze Base iZi Modular i-Size která pasuje k tomuto modelu. Bázi potřebujete k tomu, abyste nemuseli vajíčko pokaždé uchycovat pásem. V ceně je i ochrana SIP+, která výrazně zvyšuje bezpečí dítěte při nárazu z boku. Rovněž zahrnu Be Safe dětské zrcátko do auta s integrovaným LED světlem, které ovládáte malým dálkovým ovladačem. Můžete tak kontolovat své dítě za jízdy i ve tmě. Pouze osobní odběr nebo mohu dovést v okolí Prahy, Středočeský kraj, okolí Příbrami.
Zdarma k vajíčku
Vyrostla jsem z vajíčka a rodiče mi koupili dětskou autosedačku. A tedy to vajíčko může posloužit dalšímu miminku. Zatím bylo jen moje. Vajíčko je značky Cybex Aton 5. Je pohodlné, dobře se mi v něm spalo, když jsem s našima jela autem. Má stříšku, která se dala sklopit dost hluboko, když svítilo sluníčko a zvládla i jemný déšť či sníh. Zapínání a nastavení popruhů bylo jednoduché, dokonce se na každý popruh dala připevnit hračka, nenudila jsem se. Horní popruhy mají polstrování, které se dá vyprat. Trochu jsem je poslintala, mamka je tedy vyprala v dětském pracím gelu. Prát se dá i potah, ale přísahám, vždy to bylo do plíny! :) K vajíčku jsou i nástavce. Vajíčko rodiče připevnili na kočárek Thule Urban Glide II, když mě brali z auta na výlety. To je za mě všechno, teď něco napíšou rodiče. Zdravíme :) Naše drobátko už všechno podstatné popsalo. Nám zbývá jen doplniť, že k vajíčku vám přidáme zánovní praktické nosítko na miminko. Vajíčko si můžete vyzvednout ve Frýdku - Místku. Děkujeme a užívejte si rodičovství alespoň tak jako my!
Autosedačka vajíčko Joie
Prodám vajíčko zn. Joie. Vajíčko je kompatibilní napr. S kočárkem Joie Mytrax s adaptéry (prodávám zvlášť viz moje inzeráty). Vajíčko je včetně novorozenecke vložky, vhodné od narození do cca 13kg. Pouze osobní předání Jeviněves popř. Po domluvě Mělník, Kralupy nebo Praha Letňany.
Vajíčko Maxi Cosi CabrioFix + Family Fix základna (ISOFIX)
Prodám vajíčko Maxi Cosi s isofixovou základnou, která má zvukovou i vizuální signalizaci správného a bezpečného upevnění vajíčka a základny v autě. Základnu lze navíc ještě i polohovat, takže jde docílit několika sklonů vajíčka. Vajíčko má integrovanou sklápěcí stříšku a menší prostor pro uschování pár nezbytností, které se hodí mít vždy při sobě (my jsme tento prostor používali na pár náhradních plínek, podložku a ubrousky). Zároveň vajíčko obsahuje i novorozeneckou vložku, takže je možné jej používat již od narození. Důvodem prodeje je, že dcera již jezdí v autosedačce. Při rychlém jednání sleva možná.