inzerce, prodej, prodám, bazar

VANOVÝ KONTEJNER 6m3

Kategorie: Nákladní auta

Oceloplechový kontejner s pevnými bočnicemi, tl. plechu 3 mm, dvoukřídlá vrata, háčky po obvodě, objem cca 6m3, celková délka 3800 mm, vnitřní rozměry: d- 3645 mm, š- 1920 mm, v - 800 mm.
Cena 55.500 Kč + DPH.
VANOVÝ KONTEJNER 6m3
Podobné inzeráty
Kontejner AVIA - velkoobjemový (výška 1000mm)
Dobrý den, prodám kontejner typu AVIA. Vnitřní rozměry: 3800x2000x1000mm (objem cca 7,6m3), síla podlahy 3mm, síla bočnic 2mm – kontejner dostatečně vyztužen s nosností do 6 tun, kontejner vyztužen U profily nebo jekly – vše v síle 3mm, pevné bočnice, profil ližin I120, vnější rozteč ližin 1060mm, vzadu dvoukřídlá vrata se zajištěním v otevřené poloze, po obvodu háčky na síť pro kurtování + oka na kurtování na vnější straně bočnice (2ks na každé straně), barva modrá RAL5010. V případě zájmu mi klidně volejte. Moc díky.
Sklápěcí nástavba,super stav.Možná i výměna za kontejner
Prodám nebo vyměním tuto nástavbu za velkoobjemový nebo plato s bočnicema kontejner typu Avia na výšku háku 1m,délku 390-420 cm.Nástavbu jsem přivezl společně s nákladním autem Iveco(na foto) Nástavba je naprosto zdravá,nic neohnuté,nezničené atd,fakt jako nová.Výrobce netuším.Délka je 4500 mm,šířka 2500 mm a výška je 1850 to jednostranná sklápěcí,utěsněná pro převoz obilí. Jsou uvnitř 2 hydraulické písty.Prostě klasická přepravni nástavba na obilí.Je fakt pěkná.Utesněná na převoz obilí.Nebo se z ní dá udělat klasická sklápěčka,když se odříznou ty plechy nahoře. Nebo lze předělat na velkoobjemový kontejner...já to neumím,tak prodávám a místo toho si koupím kontejner hotový raději Prodej nebo výměna za kontejnery... Platí do smazání!!! Klidně pište na email Avia, Daf, Iveco, Liaz, Man, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Tatra, Volvo, Lamberet, Fliegl, Kögel, Krone, Schmitz, Schwarzmüller, cisterna, návěs, chladící, mrazící, nástavba, nosič kontejnerů, skříň, tahač, valník, sklápěč, sklápěcí, přeprava aut, kontejner, podval, podvalník, hydraulická ruka.Nástavba,sklápěčka,sklopka,BDF,valník,vlek,traktor,kontejner
VOLVO FH540 6x4 - vanový sklápěč + závěs
první registrace 2014, stav tachometru 380000km, výkon motoru 540PS, Euro6, automatické řazení, kabina s jedním lůžkem a vnější sluneční clonou, výstražné majáky, přídavné reflektory, konfigurace náprav 6x4, ocelová pera, závěs pro přívěs, nástavba vanový sklápěč, ABS, ASR, rádio s CD, el. ovládání oken a zrcátek, klimatizace, nezávislé topení, kožené potahy sedadel, nastavitelný multifunkční volant potažený kůží, uzávěrky, lednice, velmi dobrý technický stav, servisní historie, první majitel!!!
MAN TGS 35.540 8x2 - vanový izolovaný sklápěč
první registrace 2013, stav tachometru 260000km, výkon motoru 540PS, Euro5, automatické řazení, kabina spací s vnější sluneční clonou a výstražnými majáky, 1x lůžko, konfigurace náprav 8x2, vzduchové odpružení zadních náprav, poslední náprava zvedací a řiditelná, ABS, ASR, rádio s CD, nezávislé topení, retardér, alarm, centrální zamykání, el. ovládání oken a zrcátek, automatická klimatizace, multifunkční nastavitelný volant, tempomat, vysílačka, palubní počítač, lednice, nástavba vanový izolovaný termo sklápěč na převoz asfaltu ISTRAIL, krycí plachta, dobrý technický stav!!!
IVECO Trakker AD410T 8x4 - vanový sklápěč
první registrace 2015, stav tachometru 155000km, výkon motoru 410PS, Euro6, manuální řazení, kabina denní s vnější sluneční clonou, konfigurace náprav 8x4, závěs pro přívěs, vanový sklápěč s elektricky ovládanou krycí plachtou, ABS, ASR, uzávěrka diferenciálu, PTO, rádio s CD, el. ovládání oken a zrcátek, klimatizace, vozidlo celkově v dobrém technickém stavu po STK !!!
Nástavbová cisterna kropičky 6m3 Slatiňany Potůček
Nabízíme k prodeji cisternovou nástavbu STS Slatiňany Potůček, objem 6m3, včetně kropící lišty a ovládání. Demontováno čerpadlo. Doprava možná vytěžováním.