inzerce, prodej, prodám, bazar

vařič eta indukta 0111 90000 černý

Kategorie: Sporáky


Prodán vařič eta indukta 0111 90000 černý. Nepoužito v původním obalu v záruce, zakoupeno 1.10.2022.Převzetí osobně nebo přes zásilkovnu(od 79 Kč) platba předem na účet. Nevhodný dárek.
vařič eta indukta 0111 90000 černý
Podobné inzeráty
Gril ETA 1162
ETA Vital elektrický gril, profesionální kvalita s příkonem 1 300 W pro použití v domácnosti, moderní a elegantní design, s nepřilnavým povrchem - kámen/litina, jednoduché ovládání, smažení bez tuku a bez kouře přinášející přírodní chutě produktu a podporující zdravé vaření, variabilně nastavitelná teplota zajišťuje dokonalou přípravu pokrmu, odnímatelný tácek na vodu/tuk ve spodní části grilu zabraňuje připalování koření a vysoušení pokrmů. Výměnné desky o rozměrech 235 × 365 mm, vhodné i na grilování steaků. Elektrický gril ETA Vital 1162 90000 Vhodný na grilování různých druhů potravin Ideální pro použití v domácnostech a pro venkovní párty Vyměnitelné desky (kámen, slitina) Slitinová deska vhodná pro rychlou přípravu krvavých steaků Kamenná deska vhodná pro pomalejší přípravu propečených steaků Má vyjímatelný tác na vodu nebo tuk ve spodní části Gril je vybaven světelnou signalizací provozu Bezdýmový systém odtoku tuku a vody z grilovaných potravin Plynulá regulace teploty umožňuje optimální nastavení Dodává se ve dvou barevných variacích: černé nebo oranžové Rozměr pracovní plochy: 235 × 365 mm Příkon: 1 300 W Rozměry: 530 × 110 × 250 mm Hmotnost: 5,8 kg Bez tuku a kouře Také máte dojem, že grilování je čím dál více oblíbenou zábavou? Není se čemu divit. Smažení bez tuku a bez kouře přináší lahodné chutě a podporuje zdravé vaření, které díky grilu ETA Vital můžete vyzkoušet i vy doma, na terase nebo na vaší zahradě. Praktickou vychytávkou je bezdýmový systém odtoku tuku a vody z grilovaných potravin pomocí speciálních otvorů a drážek v grilovacích deskách. Odnímatelný tácek ve spodní části grilu zachytí odkapávající vodu a tuk a tím zabraňuje připalování koření a vysoušení pokrmů. Grilování Gril má nastavitelnou teplotu, takže není problém s ním dělat všechno, od kotlet, přes mořské plody až po zeleninu. Jde o klasický stolní gril se dvěma výměnnými deskami. Kamenná, pro pomalejší způsob přípravy pokrmů, např. propečených steaků a litinová mřížka pro rychlou přípravu krvavých steaků o rozměrech 235 × 365 mm.
Prodám Vařič elektrický Nedis KAEP150EWT1
Prodám Vařič elektrický Nedis KAEP150EWT1 Vařič je nový a zabalená, 2 roky záruka. Skladem 4ks. Vařič elektrický NEDIS KAEP150EWT1 Jednoplotnový vařič se smaltovaným pláštěm vám bude na vašich cestách skvělým pomocníkem. Vlastnosti: - Světelný indikátor - 6 tepelná nastavení - Ochrana pro přehřátí - Barva: Bílá - Délka kabelu: 1 m - Výkon: 1500 W - Průměr: 185 mm Možnost zaslání na dobírku.
Elektrický vařič Eta
Prodám elektrický vařič Eta, dvouplotynkový, nový. Možná sleva.
Dvouplotýnkový vařič ETA
Prodám dvouplotýnkový vařič ETA. Velmi málo používaný. Plně funkční. Osobní odběr v Olomouci. Rozměry: 48x27x6 cm
ELEKTRICKY  DVOUPLOTYNKOVY  VARIC  ETA
Prodam starsi plne funkcni elektricky varic ETA,cena:499 kc,tel:
1plotýnkový vařič ETA
Prodám bílý jednoplotýnkový vařič ETA 0108, v původním obalu, nikdy nepoužitá. Příkon 1200W.