inzerce, prodej, prodám, bazar

Varné kotle s glycerínovou náplní

Kategorie: Výroba

Nepřimý ohřev, dvojitý bezpečnostní systém, velmi kvalitní varné kotle pro přípravu různých polévek, těstovin a jiných pokrmů, které během přípravy potřebují tekutinu.
Různé velikosti
Ceny od 39900,-Kč (1540,-Eur)
Více na
Varné kotle s glycerínovou náplní
Podobné inzeráty
Špalíky
Nabízím špalíky na topení pro kotle na tuhá paliva. Špalíky mají po vyschnutí slušnou výhřevnost a jsou výbornou volbou k topení. Výroba je z měkkého a tvrdého dřeva. Délka špalíků 8 až 12 cm. Možnost volně ložené, pytlích a v big-bag balení.
Vakuová balička s přípojkou inertního plynu 400 UIG TIGER
Vakuovací stroj IMATECH s přípojkou inertního plynu v nerezovém provedení, vhodný i do náročných provozů. 2x svářecí lišta 40 cm(vlevo a vpravo), pumpa o výkonu 20m3/h, využitelná velikost komory 315 x 420 x 210/265 mm, hmotnost 95 kg. Digitální, snadno ovladatelný panel. Balení probíhá do ochranné atmosféry, ovšem s tím rozdílem, že před svařením se sáček naplní ochranným plynem. K dodání ihned. Záruka. Servis zajištěn. Splátkový prodej. K vakuovacím strojům dodáváme i vakuovací sáčky, které jsou stále skladem. Dle domluvy přivezeme, předvedeme, proškolíme. Cena bez DPH. Více na Výborná kvalita za dobrou cenu.
Vakuová balička s přípojkou inertního plynu VC-600 ELEPHANT
Vakouvací stroj IMATECH s přípojkou inertního plynu v nerezovém provedení, 2x svářecí lišta 60 cm (vlevo a vpravo), pumpa o výkonu 40m3/hod, extra velká komora o velikosti 480x625x260/335 mm. Hmotnost 158 kg. Digitální, snadno ovladatelný panel. Balení probíhá do ochranné atmosféry, ovšem s tím rozdílem, že před svařením se sáček naplní ochranným plynem. K dodání ihned. Cena bez DPH. K vakuovým baličkám dodáváme i vakuovací sáčky. Tento stroj Vám můžeme dodat i s automatickým zavíráním víka. Dle domluvy přivezeme, předvedeme, proškolíme. Záruka, servis, splátkový prodej. Více na Výborná kvalita za dobrou cenu.
Vakuová balička s přípojkou inertního plynu VC-600 LYON
Vakouvací stroj IMATECH s přípojkou inertního plynu v nerezovém provedení, 2x svářecí lišta (vlevo a vpravo) 60 cm, pumpa o výkonu 65m3/hod, extra velká komora o velikosti 470x625x260/335 mm. Hmotnost 178 kg. Digitální, snadno ovladatelný panel. Balení probíhá do ochranné atmosféry, ovšem s tím rozdílem, že před svařením se sáček naplní ochranným plynem. K dodání ihned. Cena bez DPH. K vakuovým baličkám dodáváme i vakuovací sáčky. Tento stroj Vám můžeme dodat i s automatickým zavírání víka. Dle domluvy přivezeme, předvedeme, proškolíme. Záruka, servis, splátkový prodej. Více na Výborná kvalita za dobrou cenu.