inzerce, prodej, prodám, bazar

Vázy, různé druhy

Kategorie: Sklo, keramika

1) Skleněná váza značky SIA Conic, výška cca 43 cm, průměr cca 16 cm. Nepoužitá, ještě s polepkami. 290 Kč.

2) Skleněná váza obdélníková. Rozměry cca 22 x 10 x 7 cm. Nepoužitá. 69 Kč.

3) Skleněná váza koule. Průměr cca 19 cm, šířka otvoru cca 12,5 cm, výška cca 16 cm. 69 Kč.

4) Skleněná váza klasického tvaru. Výška cca 18 cm, svrchní průměr cca 13 cm. Nepoužitá. 49 Kč.

5) Zelenožlutá váza z hutního skla. Pozor, jedna hrana je naprasklá, poškozená, ale vcelku a drží. Výška cca 27 cm, průměr cca 15 cm. 39 Kč.

Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.)

Převzít lze v Praze po předchozí domluvě v ul. Veronské nám. (Horní Měcholupy, dle domluvy) nebo případně Podleská (Uhříněves, dle domluvy v pracovní dny přes den), Za Valem (Kunratice, dle domluvy večery, víkendy), K Hrušovu (Šterboholy, dle domluvy, nepravidelně).

Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 84 Kč, nebo Balíkovnu za 70 Kč (79 Kč Zásilkovna, 65 Kč Balíkovna + 5 Kč za práci a materiál) nebo jinak podle domluvy.

Podívejte se na další věci k prodeji.
Vázy, různé druhy
Podobné inzeráty
Nové skleněné vázy 2ks + doprava zdarma
Prodám 2 ks vázy z Aska. Původní cena 549 Kč a 249 Kč dle nalepených cedulek. Vázy jsou nové, nepoužité. Průměr velké vázy je 16 cm a výška 19,5 cm. Průměr malé vázy je 11 cm a výška 10 cm. Původní cena celkem 798 Kč nyní prodám vše za 250 Kč + doprava zdarma.
SET MALOVANÉ KERAMICKÉ VÁZY A TALÍŘE
Set malované keramické vázy a talíře. V dobrém stavu viz foto, talíř je potřeba očistit. Výška vázy: 16,5 cm Průměr vázy: 5,7 cm Průměr talíře: 19,5 cm Na mém profilu najdete také další vázy, džbány apod. Osobní předání Plzeň (po domluvě možno také v Berouně), případně zaslání s navýšením ceny o poštovné.
SKLO - VÁZY
Sklo - Vázy Prosím nabídněte sběrateli podobné a nebo stejné sklo. Zajímají mě - vázy, nápojové sklo, porcelán - figurky apod. Dále hledám do své sbírky veškeré sklo od Bruno Riedel!!!Dále mě zajímá i Škrdlovické sklo (Hutní vázy) Prosím vaše případné nabídky na tel.č. , Whatsapp, email, SMS. Nabízím solidní jednání sběratele a děkuji za nabídky.
Skleněné vázy Bohemia Crystal
Prodám skleněné vázy značky Bohemia Crystal - různé druhy. Přímo z fabriky, čemuž odpovídá nízká cena. Pozn. Baňaté vázy již VYPRODÁNY!
váza stará váza retro váza vázy velké vázy
2 pěkné vázy jedna obrovská druhá menší krásný stav cena kusu 900,-
Skleněné vázy, vázy ze skla, strojně broušené vázy
Prodám za odpovídající cenu. Nabídněte.. pište na akrij0009@