inzerce, prodej, prodám, bazar

Vchodové dveře.

Kategorie: Dveře, vrata

Prodám nové plastové vchodové dveře 206*117 prostředí sklo je prasklé. Pouze osobní odběr.
Vchodové dveře.
Podobné inzeráty
Extra úzké vchodové dveře 800x2000mm....2ks
Kvalitní vchodové dveře ven otvírací Nepoužité extra úzké plastové vchodové dveře 800x2000mm včetně rámu Průchod cca 630x1930mm Profil gealan Na míru výrobené Kvalitní vchodové dveře Bílá barva Nízký hliníkový práh 3 bodový zámek samozamykaci GU Profil gealan Plné , zateplené, mackane sklo kůra Pravé, ven otvíravé Pohled zvenku na panty Původní cena byla 28859 Kč za kus Nyní nechám za 15800 Kč za kus Klika/klika +750 Kč. Fabka +750 Kč Dveře mají úzký průchod, tak nejsou vhodné na hlavní vchod kvůli stěhování, ale jsou vhodné jako zadní vchod, do sklepa,dílny, skladu, garáže,zahrady atd
plastové vchodové dveře 98x198 cm (DxVxH)-bílé-nové-sklo
Vchodové dveře plastové SANHO š.98 / v.198 , - barva - bílá - nové = celoprosklené - dveře jsou dodávány včetně zárubně a čirého skla (4/16/4), - 4 komorový profil 60mm - 4 pevné panty - 5bod. zámek klika i s fabkou je soucasti dveri Orientaci dveří (pravé/levé) na dotaz Dveře jsou jsou vhodné jako druhé (zadní) vchodové, nebo boční do garáže, také jako provizorní na stavbě atd. Nedoporučujeme použít jako hlavní (domovní) dveře nebo vstupní dveře do provozoven.
plastové vchodové dveře 98x198 cm (DxVxH)-bílé-nové
Vchodové dveře plastové SANHO š.98 / v.198 , - barva - bílá / nové - dveře jsou dodávány včetně zárubně a skla, - 4 komorový profil 60mm - 4 pevné panty - 1bod. zámek Orientaci dveří (pravé/levé) na dotaz klika i s fabkou je soucasti dveri Dveře jsou jsou vhodné jako druhé (zadní) vchodové, nebo boční do garáže, také jako provizorní na stavbě atd. Nedoporučujeme použít jako hlavní (domovní) dveře nebo vstupní dveře do provozoven.
Vchodové plastové dveře 98x198x7 PLNÉ/bílé/nové
Vchodové dveře plastové SANHO-plné š.98 / v.198x 7, nové - barva - bílá - dveře jsou dodávány včetně zárubně, - 4 komorový profil 60mm - 4 pevné panty - 1bod. zámek s roztečí 92 mm na zámek FAB klika i s fabkou Orientaci dveří (pravé/levé) na dotaz Dveře jsou jsou vhodné jako druhé (zadní) vchodové, nebo boční do garáže, také jako provizorní na stavbě atd. Nedoporučujeme použít jako hlavní (domovní) dveře nebo vstupní dveře do provozoven.
Prodám vchodové dveře
Prodám vchodové dveře do bytového domu i s futrama. Jedná se o dvoje, stejné, vchodové dveře. Dveře jsou funkční, byly použité a pak nahrazené novými dveřmi. Jsou mírně opotřebené používáním. Cena je uvedena za jedny dveře. Vnější rozměry futer jsou: Výška 213,5cm, šířka 158cm
vchodové ocelové dveře L90 barva antracit
Prodam vchodové ocelové dveře OK Doors Temidas P55 90 levé barva antracit. Dveře jsou vč. kování s vícebodovým zamykáním a těsnění v zárubni a prahu.více info odkaz níže. Bohužel jsme vybrali nevhodné pro naši stavbu a po rozlepeni krabice již nechtějí vyměnit za jinéPC 11 tis.