inzerce, prodej, prodám, bazar

Věci na miminko

Kategorie: Ostatní oblečení

Dobrý den,nabízím věci pro miminko. Většinou velikost 6-9m. Akorát zimní bunda 3-6m.Značka H&M,C&A něco obyč. Vše v krásném stavu.Při rychlém jednání sleva.Mám na prodej i hnízdečko. Osobní předání Uherské Hradiště.
Věci na miminko
Podobné inzeráty
Oblečení na miminko a maminku
Dobrý den , prodám dvě krabice oblečení na miminko na kluka velikost 40 až 58 . Věci vyprané málo používané rychle jsem vyrostli :D Krabice obsahuje oblečení jak pro miminko i pro budoucí maminku tepláky kojici podprsenky šaty atd . pro miminko obsahuje oblečení pudr na zadeček atd . Vše za 2000 kč osobní vyzvednutí SMS na
Prodám dětské veci pro miminko
Prodám dětské veci na miminko. Krátké bodička velikost 80 až 92cm ,, bodička s dlouhnim rukávem velikost 80az 92 cm ,,, dětské mikiny velikost 86az 98 cm,,, pyzamka velikost 92cm,,,,, ponožky ,,,,, tepláky velikost 74 až 92 cm,,,, kalhoty 72 až 98 cm trička s dlouhým rukávem velikost 74 až 92 cm ,, trička s krátkým rukávem 86az 110 cm ,,,, legíny 80az 92 cm,,, dětské čepice, kraťasy velikost 62 až 98 cm , všechny foto se mi nevejde když pošlu do SZ, všechny věci jsou v top stavu po jednom dítěti vše co je na fotkách musí pryč , k vyzvednutí Praha 3 , neposílám přes zandeho kurýr a tak podobně.
Oblečení na miminko,  holčička, 56 a 62
Dupačky, zimní kombinézy, bundicky, body dlouhé i krátké, trička dlouhé i krátké, kalhoty dupackove, mikinky, čepičky, ponožky, rukavicky pro miminko. V ceně i zavinovačka a zimní fusak. V případě zájmu mohu přidat zdarma i přenosnou tašku na miminko do kočáru. Vetsina věci téměř nové, ostatní pouzite, dobrý stav. Pouze osobní odběr, Česká Třebová.
věci pro miminko
Prodám věci pro miminko - zavinovačku, bryndáčky, rukavičky, čepičky, ponožky, botičky, žlutý spací vak, polštářek proti zploštění hlavičky. -------------------------------------------- PRODÁNO: zavinovačka - 60 Kč PRODÁNO: žlutý spací vak - 50 Kč ortopedické kalhotky - kus 60 Kč (oba 100 Kč) bryndáčky - kus 20 Kč (oba 30 Kč) rukavičky - 10 Kč ponožky - kus 10 Kč (čtyři 30 Kč) látkové botičky - kus 15 Kč (šest 80 Kč) čepičky - kus 20 Kč polštářek - 80 Kč botičky dívčí - kus 30 Kč (čtyři 100 Kč) -------------------------------------------- Platba hotově při převzetí nebo předem na účet (dopravu hradí kupující). Nekuřácká domácnost. Doprava přes Balíkovnu nebo Zásilkovnu dle aktuálního ceníku. Menší množství lze zaslat i v polstrované velké obálce.
Oblečení na miminko
Mám tu zbytek věciček na miminko: 1. fotka vel. 68 2.,3.,4. fotka vel. 62 5.,6. fotka na miminko 50-56 Vše za 100,-
Obrovské sady oblečení pro kluka nebo pro holku od 0-3 let
Opravdu v top stavu, velke množství mám z USA, super kvalita. Velká sada obleceni pro kluka, ale mám i pro holku zhruba od 0 do 3 let.Nabízím i nějaké podložky na hraní pro miminko, mantinely do postýlky s motivem mořský svět, cely komplet kolotoč nad postýlku mořský svět a akvárium na postýlku se spoustou písniček na spaní. Dále nabízím kojici polštáře, mechanickou odsavacku, nositko pro miminko, opravdu celou výbavu… kočárky, golfky, autosedačky, choditko, hračky… na cenách jsem ochotna se domluvit, nejlepší by byl osobní odběr v HK. Uvedena cena je za obleceni. Nabízím i deky pro miminko, prebalovaci podložky atd…. Začínající maminka by u mě pořídila úplně všechno. :) jsem ochotna se domluvit na cenách.Vybavení postylky vyfocene s nabídkou postylky v mých inzeratech.