inzerce, prodej, prodám, bazar

Vedoucí lesní výroby, expedient/ka dříví

Kategorie: Zemědělství

Firma ORCA VSETÍN, s.r.o. je dřevařská a lesnická firma. Zabývá se těžbou dříví, manipulací dříví, přepravou dříví, lesnickou činností, obchodem se dřevem a sadebním materiálem lesních dřevin.

Požadujeme:

maturitní vzdělání v oboru lesnictví
řidičský průkaz sk. B
dobré řidičské schopnosti
práce vyžaduje časté cestování
spolehlivost a časovou flexibilitu
trestní bezúhonnost
dobrá fyzická kondice
organizační schopnosti (samostatnost)

Nabízíme:

pracovní smlouvu na HPP
pravidelná výplata (nástupní plat 30000,– čistého)
služební automobil
telefon
notebook motivační prémie
nástup možný ihned

životopisy zasílejte na e-mail: administrativa@
Vedoucí lesní výroby, expedient/ka dříví
Podobné inzeráty
hledám pracovníka na štípání dříví
hledám pracovníka na štípání dříví, práce ze začátku ručně a pak možnost i se strojovou štípačkou na elektřinu, případně za traktorem. Odměna dle dohody a zkušeností. Vsetín
Práce v lesní školce
Nabízím práci v lesní školce, možnost brigády i trvalé spolupráce. Sije lesních semen do sadbovačů i na volné záhony, pletí, zalévání, hnojení, ... . Požaduji pracovitost, poctivost, schopnost pracovat samostatně. Neznalé zaučím. Sazba 150 Kč/Nh, v případě práce na zakázkách až 200 kč/h. Školka se nachází u Chlumce nad Cidlinou.
lesní dělník , manipulant dřeva , práce na statku
Hledám lesního dělníka ,manipulanta dřeva ,pracovníka na statku. Práce na HPP nebo brigáda(znalost práce s motorovou pilou, křovinořez podmínka, ŘP B ,T výhoda).Hodinová sazba od 120Kč /hod. Možnost ubytování v samostatném RD. Práce v mladém pracovním kolektivu.
Hledáme krmiče do živočišné výroby
Hledáme krmiče do živočišné výroby v ZD Sněžné, řidičské oprávnění sk. T podmínkou, zkušenosti v zemědělském provozu výhodou. Možnost závodního stravování, příplatek na penzijní připojištění a naturálie.
Mechanizátor /Organizátor rostlinné výroby /předák
Přijmeme mechanizátora pro provoz FARMY především pro plánování a organizaci rostlinné výroby – tzv. předák. SS/VŠ, řídící a organizační schopnosti. Velikost 450 ha, platové podmínky dohodou, navrhněte.
Hledáme traktoristu do rostlinné výroby
Hledáme traktoristu do rostlinné výroby a opraváře zem. strojů se smyslem pro pořádek. Výhodou naturálie, závodní stravování, příspěvek na penzijní připojištění.