inzerce, prodej, prodám, bazar

Velký černý knírač

Kategorie: Krytí

Pro fenu velkého černého knírače, 5 let, s PP, neuchovněná hledám kryti. Jsme z Vysočiny.
Velký černý knírač
Podobné inzeráty
malý knírač bíly - krycí pes
Nabízím ke krytí mladého chovného psa malého bílého knírače s PP Ultimo Shadow White de Pepa nar. 28.2.2021 otec/sire: Sherwood Larigosh matka/dam: I Am Olivia Larigosh PRA,LL,C : negativní 2022… MAC: N/N 2022 plnochrupý pes Krytí na základě krycí smlouvy je možné pouze s fenkou s PP, řádně uchovněnou. Chovatelské poradenství v tomto směru samozřejmostí. Pro zájemce z větší vzdálenosti s přáním překrytí fenky mohu nabídnout i ubytování. Podrobnější informace ze života pejska i jeho výstavních i krycích úspěších najdete na web. stránkách Budeme rádi když nahlédnete.
Malý knírač pepř a sůl ke krytí
Nabízím ke krytí malého knírače pepř a sůl s PP, neuchovněný. Pejskovi bude 6 let, je ve výborné kondici, přátelské a veselé povahy.
Knírač malý bílý – krycí psi a informace o štěňatech
Nabízím ke krytí chovné psy malého bílého knírače Yasko von den Tasdorfer Wiesen – import Německo – mladý nadějný pejsek, velmi malá příbuznost na ostatní bílé knírače v ČR Abbado Rebel Alve a Aboni Rebel Alve - bráškové z mého odchovu - oba rodiče import Všichni mají nadstandardní zdravotní vyšetření s výbornými výsledky: klinické vyšetření na dědičné oční choroby – negativní, luxace patel 0/0, genetické testy - MC N/N, MAC N/N, SCD N/N, PMDS N/N, CMT N/N, PRA1 (HIVEP3) N/N, PRA-B clear, DNA profil. Vyšetřuji vše, co můžu, nejen to povinné. Uchovnění: bonitace 00/5A/5 (ideální výsledek), výstavní úspěchy v ČR i cizině, několikanásobní šampioni Kluci jsou však hlavně nedílnou součástí naší rodiny – každý je jiný, každý je svůj – ale všichni jsou úžasní. Můžete je nezávazně poznat. Další informace naleznete na . Krytí možné pouze pro uchovněné feny splňující podmínky pro chov. Pokud máte fenku neuchovněnou, poradím, jak na to – není to až tak složité ;-) Sleva z krycího poplatku v případě, že fenka bude vyšetřená na dědičné choroby (balíček 6 testů MC, MAC, SCD, PMDS, CMT, PRA1) – tato vyšetření máte na celý život. Se vším ráda pomůžu. Poskytnu také informace o štěňátkách po mých psech – nebojte se zeptat. Preferuji písemný kontakt, přes den nemám čas na telefonní hovory. Přidejte se k milovníkům „bělob“ ;-)
Labrador černý - krytí
Labrador černý - krytí, čistokrevní, bez PP
Velký švýcarský salašnický pes s PP
Jmenuji se Vendelín z Grandorfa, jsem Velký švýcarský salašnický pes s PP a splnil jsem všechny podmínky ke krytí. Jsou mi dva roky. Absolvoval jsem několik výstav a mám ocenění CAJC a CAC. Můj zdravotní stav je výborný (DKK A/A, DLK 0/0, OCD neg./neg.). Jsem velmi přátelský, hravý a umazlený. Hledám psí kamarádku, která by se mnou chtěla mít štěňátka. V případě zájmu prosím piště na mail vendelinzgrandorfa@
Nabízím ke krytí německého ovčáka
Nabídka krytí pěkným, mohutným německým ovčákem 2.5 roku starý. Zbarvení černý se znaky. vyrovnané povahy, cvičený, výborný zdravotní stav. Zkušenosti s krytím má, výborně nakryje i problémové feny. Je možné také u nás fenku nechat v období háraní. Pro více informaci mne kontaktujte přes e-mail.