inzerce, prodej, prodám, bazar

velký servis China Blau

Kategorie: Sklo, keramika

Velký servis porcelánu China Blau původní nákupní cena necelé 4.000,- NEPOŠKOZENÝ
velký servis China Blau
Podobné inzeráty
leander 1946 china of boheme 14 karat gold talířek
Talířek leander 1946 china of boheme 14 karat gold Opravdové zlato. Nový s originálním obalem.
Hrnky z kostního porcelánu “Antique Rose“
nové, 13ks. Bone China nebo Fine Bone China jsou označení pro výrobky z kostního porcelánu. I když se dnes kostní porcelán vyrábí také v Asii, toto označení neříká, že je vyroben v Číně. Kostní porcelán se po dlouhých téměř dvě stě let vyráběl pouze v Británii. Díky tomu bylo označení „anglický porcelán“ synonymem pro kostní porcelán. Serie Antique Rose, design Northamptonshire, starožitný nádech Anglie. Prodám jako celek.
Čajový servis Epiag
Dobrý den, prodám výše uvedený originálně zabalený pozlacený čajový servis(6x šálek, 6x podšálek) značky Epiag. Fine Bohemian China made in Czechoslovakia. Kávový servis. Servis nebyl nikdy použitý, prakticky úplně "nový". Při rychlém a slušném jednání se můžeme domluvit na ceně.
Keramika, sklo - Misc glass pottery sets items
Různá keramika, sklo na prodej. Velký výběr. Preferujeme místního kupce. Dopravu nezajišťujeme. Nejlépe vidět osobně. Další informace na níže uvedeném čísle. Naše přesná lokalita: Loučovice, okres Český Krumlov Misc hand pottery, china glass items for sale. Best to see in person. We do not provide delivery, we prefer a local buyer. For serious interest, please email directly to set up further arrangement-visit. Our exact location: Loučovice
Servis na kávu
Nabízím kávový servis.Servis je bílé barvy s červenou linkou.Servis obsahuje konvici ,cukřenku.mléčenku,dva šálky s podšálky a malé talířky.Servis je zachovalý,značený Royal Dux.
Polévkové talíře - 43403.
- sada šesti kvalitních, porcelánových, polévkových talířů, značených - " Suppenteller Winterling Röslau blau gold Mid CeNTURY 50 ER " - vytvořených ve Viktoriánském stylu, zdobených barevným dekorem po obvodu, s růží uprostřed, doplněných bohatým ornamentálním dekorem a lemováním z 22 karátového zlata - souprava je v luxusním stavu bez poškození, glazura není porušená - průměr : 21,5 cm, zvýšení : 4 cm