inzerce, prodej, prodám, bazar

Velux ovládací tyč

Kategorie: Okna

Ovládací tyč ZCZ 080
Nepoužité,originál zabalené
13 ks
Velux ovládací tyč
Podobné inzeráty
VELUX Chytrý dotykový ovladač INTEGRA® KLR 200 střešní okno
Prodám nový dotykový ovladač na střešní okna Velux. Původní cena za 1ks 6820,- Kč nyní cena za 1x ks 3200,- Kč k dispozici 2ks Osobní předání v Č. Budějovicích nebo zaslání na dobírku po uhrazení poštovného předem Chytrý dotykový ovladač VELUX INTEGRA s dotykovým displejem vám umožňuje snadno a intuitivně ovládat všechny elektricky ovládané výrobky VELUX ve vašem domě z jednoho místa. V ovladači dále najdete širokou škálu předprogramovaných nastavení, která vám pomohou šetřit energii a vytvořit lepší vnitřní prostředí.
Velux jednotka KUX 110
Prodám 1ks elektrické ovládání pro okna předcházející i nové generace. obsahuje řídící systém a kabeláž balení neobsahuje ovladač! (již je nově součástí balení rolet a motorů) Ovládací systém pro jednu až pět motorických jednotek nebo elektricky ovládaných doplňků VELUX INTEGRA®. Pomocí tohoto systému můžete ovládat buď rolety, nebo střešní okna VELUX. Pro ovládání střešního okna VELUX je nutné mít také motorickou jednotku VELUX INTEGRA® KMG100/KMG100K.
Velux active with Netatmo
Řídící jednotka vnitřního prostředí VELUX ACTIVE with NETATMO neustále pomocí senzorů monitoruje teplotu, vlhkost a úroveň CO2 v domácnosti a pomocí těchto údajů zajišťuje zdravější vnitřní klima. Jednotka VELUX ACTIVE podle potřeby automaticky otevírá či zavírá připojené výrobky VELUX INTEGRA®. Také umožňuje ovládat výrobky VELUX INTEGRA® prostřednictvím aplikace v telefonu nebo hlasových asistentů.
Velux - plně zatemňující roleta DKL - 5ks
Velux plně zatemňující roleta DKL- 5ks Prodám originální rolety VELUX - 5ks. Prodej možný i po jednotlivých kusech. Rolety jsou nerozbaleny.(úplně nové) Barva : béžová Aktuální cena na velux eshopu je 2780kč. Vhodné pro okna : GGL,GHL,GFL,GZL,GRL,GIL, - M04,M34,304,334,1 GGU,GPU,GHU - M04,M34 Zatemňující roleta VELUX zajišťuje dokonalou tmu v kteroukoli denní dobu. Ideální do ložnic, které vyžadují naprostou kontrolu nad světlem pro dobrý spánek v noci nebo klidné zdřímnutí během dne. Cena je uvedena za 1ks. + doprava(dle zvoleneho zpusobu doručení)
VELUX Velux GLZ 1050- MK06 - střešní okno 78x118cm
Prodám nové original zabalené střešní okno Velux-MK06 dvojsklo s ventilací+ horní ventilační klapka /pův c. 7699,-, prodám za 5500,-, mám na prodej i lemování VELUX za 1500,- (p.c. 2200,-)
Lemování VELUX na střešní okna- různé- nové
Prodám Lemování VELUX EDW, EDS, na střešní okna- různé typy a velikosti-vše nové v krabicích, ceny okolo 1300,-( 1100-1600,-) mám: Velux CK02 ,mk04, mk06, GLL02, gzk,.......atd na VELUX 55x78cm, mám 7ks lemování, na ostatní rozměry po dvou kusech.