inzerce, prodej, prodám, bazar

Verneovky - Vilímek, Návrat, Mustang, Alpress

Kategorie: Historické romány

AKTUALIZOVANÁ PONUKA.

TITULY, KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ V POPISE INZERÁTU, SÚ UŽ PREDANÉ.

Jules Verne - Ledová sfinga
1. VYDANIE U NÁVRATU. Pokračovanie románu Edgara Allana Poea - Príhody Arthura Gordona Pyma. Kniha nebola čítaná, vo výbornom stave, ilustroval G. Roux a F. Horník, vydalo nakladateľstvo Návrat v roku 1997.
CENA: 1200 Kč

Jules Verne - Zmatek nad zmatek
Vo veľmi dobrom stave, ilustroval George Roux, vydala Mladá fronta v roku 1957.
CENA: 400 Kč

Jules Verne - Pašeráci na Dunaji
1. ČESKÉ VYDANIE. Pôvodná verzia rukopisu románu Lodivod dunajský od Julesa Verna, v ktorom Michel Verne (syn) uskutočnil množstvo zmien a takto výrazne pozmenený rukopis vydal pod menom svojho otca a rovnomenným názvom. Vo veľmi dobrom stave (na spodnej hrane knižných dosiek nesie nepatrné známky po manipulácii), vydalo nakladateľstvo Alpress v roku 2002.
CENA: 400 Kč

Jules Verne - Honba za meteorem
JEDINÉ ČESKÉ VYDANIE. Pôvodná verzia rukopisu románu Honba za meteorem od Julesa Verna, v ktorom Michel Verne (syn) uskutočnil množstvo zmien a takto výrazne pozmenený rukopis vydal pod menom svojho otca a rovnomenným názvom. Kniha nebola čítaná, vo veľmi dobrom stave, vydalo nakladateľstvo Alpress v roku 2003.
CENA: 400 Kč

Jules Verne - Zelený paprsek & Černé Indie
Vo výbornom stave, ilustroval Léon Benett a Jules Férat, vydal Mustang v roku 1996.
CENA: 400 Kč

Poštovné cca 280 Kč - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Verneovky - Vilímek, Návrat, Mustang, Alpress
Podobné inzeráty
Prodám verneovky
Prodám verneovky viz foto. Cenu nabídněte.
Prodám Verneovky pro sběratele
Dvacet tisíc mil/1941/il.Burian, 8.vydani/Dva roky prázdnin /asi 1941 il.Burian/ 8vydani, Ocelové město 1924 il. Benett, 3.vydani/ Dobrodružství tři rusů..,1928 il.Ferat 2.vydani/, Podivuhodný pokus Dr slovenský 1964. Většina ve velmi zachovalém stavu, nejméně 2 unikátní ročníky r.1924 a 1928. Požadované ceny min. 1900 Kč, resp. nejlepší nabídce, u ilustrcí Buriana nejméně 1500 Kč. Samozřejmě mimo pokus Dr. tu prodám za 200.
Mayovky - Návrat, Albatros, Olympia
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. TITULY, KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ V POPISE INZERÁTU, SÚ UŽ PREDANÉ. Karel May / Karl May - Quimbo JEDINÉ VYDANIE U NÁVRATU. Román s Charleym (a.k.a Old Shatterhand či Kara ben Nemsí). V dobrom stave, kniha nebola čítaná, knižné dosky nesú známky po manipulácii, obálka Josef Pospíchal, vydalo nakladateľstvo Návrat v roku 2000. CENA: 1600 Kč Karel May / Karl May - Pouští a prérií 1. ČESKÉ VYDANIE, SLOVENSKY NEVYŠLO. Obsahuje poviedky z Ďalekého východu (príbehy s Karom ben Nemsím /a.k.a Old Shatterhand/ a hadžim Halefom Omarom) a Divokého západu (príbehy s Vinnetuom a Old Shatterhandom). V dobrom až veľmi dobrom stave, ilustroval Zdeněk Burian, vydal Albatros v roku 1974. CENA: 300 Kč Karel May / Karl May - Žut PREDLOHA ROVNOMENNÉHO FILMU S LEXOM BARKEROM. Obsahuje mapy deja knihy. Román s Karom ben Nemsím (a.k.a Old Shatterhand) a hadžim Halefom Omarom. Vo veľmi dobrom stave, ilustroval Gustav Krum, vydala Olympia v roku 1973. CENA: 300 Kč Karel May / Karl May - Kapitán Kajmán SLOVENSKY NEVYŠLO. Prostredný diel románu Old Surehand. Obsahuje mapy deja knihy. V dobrom až veľmi dobrom stave, ilustroval Gustav Krum, vydala Olympia v roku 1980. CENA: 300 Kč Poštovné cca 300 Kč - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
KÚPIM Karel May - Po stopě zlého činu I-VI KÚPIM
Cena za jednu knihu medzi 1500-2000 Kč (v závislosti od stavu, viď tiež ďalej), respektíve dohodou. Kúpim celú sériu Po stopě zlého činu (Pouští, Divokým Kurdistánem, Z Bagdadu do Stambulu, V roklinách balkánských, V zemi Škipetarů, Šut) od Karla Maya v dobrom stave - s nepotrhanými a nepolepenými vnútornými stránkami a s nepoškodenou (nepolepenou) väzbou - s pôvodnými pevnými väzbami, preväzbami alebo v časopiseckom vydaní. Zháňam 1. vydanie z rokov 1898-1900 alebo 2. vydanie z rokov 1904-1905 od nakladateľstva Josef Richard Vilímek.
Z českých mlýnů
Prodám knihu "Z českých mlýnů - díl V." od Karla Tůmy. Vydaná je nakladatelstvím Vilímek. Rok vydání není uveden, ale asi půjde o 30 léta. Kniha má 268 stran a je bohatě ilustrovaná. Stav odpovídá datu jejího stáří.
Anna Karenina 1923
Nakladatelství Jos.R.Vilimek v Praze Nejlépe odběr obou dílů, listy možná pomíchané