inzerce, prodej, prodám, bazar

Vesta semiš, kožešina

Kategorie: Kožené oděvy

Prodám pěknou, světle šedou kožešinovou vestičku v mírně projmutém střihu, odpovídající velikosti 40. Vestička je semišová, vypodšívkovaná, lemovaná pravou kožešinou. Je lehká a dobře se nosí. Cena 350 Kč. V případě zájmu pište sms.
Vesta semiš, kožešina
Podobné inzeráty
Drykorn -kožešinová vesta- vel.S - jako nova-pc 420€
Drykorn for beutiful people- nádherná kožešinová vesta- ve velikosti S. Oblékla jsem ji za loňskou zimu cca 2-3x, je jako nová. PC 420. Zapínaní na háček, 2 kapsy zboku. Přední cast je delší než zadní, celá vypodšivkovaná flanelem. Kratší kožísek je králík. Delší nevím, ale je to pravá kožešina- viz.cedulka. Vypadá na první pohled luxusně, vhodná ke všemu. Ve stavu nové. Rozměry: délka vzadu: 62 cm, vpředu 91 cm šířka: 50 cm Materiál: 100%kožešina 100% bavlna Doporučuji prohlédnout i mé další inzeráty, vždy naleznete nové, nebo min. nošené kousky za zlomek Pc. #drykorn #drykornforbeautifulpeople #vesta #kožíšek
Kožešina na kapucí
Kožešinový lem na kapucí z finského mývalovce, 100% práva kožešina, v perfektním stavu, 75cm
Luxusní kožich od značky Marc Cain
Prodám zanovni Luxusní kožich od značky Marc Cain, koupený v Německu před dvěma lety. Nošený par krát, poté schovaný v šatně v kvalitním obalu. Vnější materiál - právy semiš, čistý, úplně bez fleku a poškrábání. Vnitřní materiál - práva Toskánska jehněčí kozesina. Jemný chlup, neskrabe, nezkouše. Velmi jemný a lehký kožich na každodenní nošení. Super teplý, límec je možné nosit na více způsobu. Ideálně na velikost 40-42 - jde to nastavit koženou šňůrkou..
vesta z lišky nova
liška práva kozesina
Vesta kožená hnědá
Pěkná hnědá kožená vesta z kvalitní hrubé kůže. Stav-nějakou dobu nošená, má velmi pěknou "patinu", bez poškození.Typ-vhodná a slušivá např. pro motorkáře :)Vel.L viz foto.
Vesta Diesel
Vesta Diesel, nová, pro štíhlou postavu, cena je 200,- Kč, telefonujte mi na . K převzetí ve Slaném.