inzerce, prodej, prodám, bazar

Viadrus U22 Economy - kotel na tuhá paliva

Kategorie: Kotle, Kamna, Bojlery

NOVÝ, NEPOUŽITÝ

VIADRUS U22 Economy je litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, který je určen k ekologickému spalování kusového dřeva, černého nebo hnědého uhlí. Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru, a to v teplovodních systémech s přirozenou i nucenou cirkulací topného média. VIADRUS U22 Economy je možno s výhodou použít pro výměnu dosluhujících kotlů na tuhá paliva ve starších „samotížných” topných systémech. Kotel dosahuje emisní třídy 5 dle ČSN EN 303-5 a splňuje podmínky „Ekodesign”. Zároveň splňuje i náročné podmínky německé emisní normy BIMSCH V2.

Maximální jmenovitý výkon: 16kW
Objem: 40,5 l
Rozměry: 1130 × 625 × 890 mm
Hloubka palivové komory: 280 mm
Viadrus U22 Economy - kotel na tuhá paliva
Podobné inzeráty
Viadrus U22 economy
Prodám nový litinový kotel na tuhá paliva Viadrus U22 economy, výkon 16 kw. Splňuje emisní třídu číslo 5.
Kotel Viadrus U22 Economy
Prodám kotel Viadrus U22 Economy typ 25, viz štítek na foto, v provozu jeden rok, jako nový, bez vady, více informací po telefonu. Při rychlém jednání sleva.
Viadrus U22
Prodám kotel Viadrus U22, používaný pouze dva roky v rodinném domě. Kotel Viadrus U22, čtyři články, cena 15.000Kč. Možné takto samostatně nebo s násypkou, jednotkou a šnekovým podávačem uhlí (oříšku) Prosat, pro vyšší emisní normu.
Viadrus U22 Economy 21 kW
Viadrus U22 Economy 21 kW na dřevo a uhlí -5. emisní třída -Možnost provozu bez akumulační nádrže a elektrického pohonu -Počet článků: 6 -Rozměry v/š/h 1130 × 625 × 1000 mm
Prodám kotel Viadrus U22 C 4čl
Prodám kotel na tuhá paliva Viadrus U22 C. V kotli topeno pouze dřevem. U kotle vyměněn přední článek. Kotel natlakován na 3bar a zůstane tak do uskutečnění prodeje. "budníček" s teploměrem poškozen/zničen při manipulaci. V případě zájmu možno zajistit dopravu nebo dopojit. Kontakt prosím přes sms, zatelefonuji zpět. Inzerát platí do smazání
Kotel Viadrus U22
Dobrý den . Prodám kotel Viadrus U22 tří článek údajně 17.7kw osobě mi příjde že to bude max 12kw . Rok výroby neznámý . Datum instalace neznámý , kupoval jsem ho jako použitý kotél . Teploměr a tlakoměr nefunkční , kotél je z boku vařený údajně firmou i když to tak nevypadá kotél neteče . Letos odpojený , zalitý vodou a frideksem , uskladněný v suché garáži .O ceně se dá jednat . Volejte nebo pište sms .