inzerce, prodej, prodám, bazar

(Více knih) Historie : Továrny, podnikání, osobnosti

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám tuto knihu.

Fenomén Ringhoffer Rodina, podnikání, politika
Nová / 1699kč
------------------------------------------
Zmizelá Praha Továrny a tovární haly. 3. díl. Žižkov, Vinohrady, Nusle, Modřany a další části jihovýchodu města
2017 / 175 stran / Nová / 699kč
---------------------------------
Kulturní dědictví kladenské průmyslové aglomerace
2017 / 335 stran / Nová / 599kč
--------------------------------
Kulturní památky ostravsko-karvinského revíru
2009 / 223 stran / Nová / 599kč
--------------------------------
Fenomén ČKD Příspěvek k dějinám pražského strojírenského koncernu Českomoravská-Kolben-Daněk
328 stran / Nová / 499kč
----------------------------------
Historie a současnost podnikání na Litoměřicku, Roudnicku a Lovosicku
303 stran / Nová / 499kč
---------------------------------
Zmizelá Praha Továrny a tovární haly - 1. díl, Vysočany, Libeň, Karlín
2011 / 175 stran / Nová / 499kč
---------------------------------
Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích 2. Škoda, Křižík, Kolben, Klement, Baťa
2017 / 209 / Nová / 599kč
---------------------------------




Osobní odběr Tanvald-Liberec-Turnov
popř. zásilkovna

kontakt prosím přes email
(Více knih) Historie : Továrny, podnikání, osobnosti
Podobné inzeráty
Tahák na úspěšné podnikání - M. Hrubošová
V perfektním stavu Tahák na úspěšné podnikání přináší zcela jedinečný a komplexní pohled na to, co je to podnikání. Kniha je skutečný školní "tahák": obsahuje všechny zásadní věci, které musíte znát a vědět, abyste úspěšně obstáli u zkoušky zvané "vlastní podnikání" a ještě si celý ten proces skvěle užívali. Kniha je určena pro: • začínající podnikatele, jimž poskytne veškeré praktické informace, které potřebují znát, aby se mohli do svého podnikání pustit, • podnikatele věčné začátečníky, kteří uvázli na mrtvém bodě a hledají odpověď na otázku jak dál, • pokročilé podnikatele, kteří chtějí své podnikání jen lépe zorganizovat a zefektivnit, aby jim přinášelo ještě větší prosperitu. Vedle skutečně velmi praktického návodu, jak si postavit prosperující firmu a na nic přitom nezapomenout, obsahuje kniha také řadu inspirujících osobních podnikatelských příběhů Marcely Hrubošové. Tyto příběhy skvěle ilustrují zejména řadu chybných kroků, kterých byste se mohli jako podnikatelé dopustit a umožňují vám se jim už dopředu obloukem vyhnout. Tato kniha je cenným rádcem na vaší cestě budování vašeho vlastního podnikání. Kontakt POUZE na e-mail
Kniha Podnikání z pláže
Stanislava Mrázková, Podnikání z pláže. Žít život, ze kterého si nemusíte brát dovolenou. Život, ve kterém máte svobodu žít svobodně, radostně a naplno a mít za zády automatizovaný systém prodeje, který dnem i nocí pracuje pro vás, zatímco vy si toho života užíváte. Tak o tom je kniha Podnikání z pláže. V první části se seznámíte s osobním příběhem autorky Stanislavy Mrázkové a o její cestě z vystresované zadlužené matky s krachujícím manželstvím a stavební firmou až k úspěšné podnikatelce z pláže. Další části knihy se pak zaměřují na konkrétní oblasti života podnikatele, který své podnikání přepl na automatizovaný systém a ukazují, jak i v českém prostředí jde tímto způsobem úspěšně a efektivně podnikat. Na příkladech ze života autorky i dalších příběhů lidí, nám tato kniha velmi inspirativním způsobem ukazuje, jak změnit svůj život, plnit si své sny, jakkoli bláznivé se můžou zdát, a poukazuje na to, že všechna omezení stojí jen v naší mysli. Kniha otevírá nové obzory a možnosti podnikání pomocí chytrých nástrojů internetu a zároveň nakopává k tomu, abyste se vydali vstříc svým snům. Za první rok od vydání knihu četlo už přes 10 tisíc čtenářů.
DOMOVY. SLAVNÉ OSOBNOSTI 30 x ČR viz seznam.
OSOBNOSTI 30 x viz seznam. Kniha nová, 185 stran. Domov má být oázou klidu a nejinak je tomu i u našich slavných osobností. Po svém velmi často nabitém programu hledají místo pro odpočinek a relaxaci za ploty svých vil či chalup a za dveřmi honosných či skromných bytů. Unikátní kniha zavede čtenáře přes prahy obydlí, kam se touží podívat nejeden fanoušek Vydalo : Kolektiv autorů, EMPRESA MEDIA , a.s.
Historie a současnost podnikání -1 ediční řada
V první části každé knihy je zpracovaná historie, informace o vzniku a rozvoji podnikání v jednotlivých regionech ČR, . Tato část je zpracována příslušným odborníkem na historii. Ve druhé části jsou představeny firmy a podnikatelé z daného regionu, buď přímo navazující na firmu z minulosti nebo jsou pro region významné v současnosti. Pro každý region je jedna publikace, pouze Praha má 5dílů. Knihy jsou tištěny na velmi kvalitním křídovém papíře a jsou nové, nepoužité. Vážnému zájemci mohu poslat seznam dostupných publikací nebo napište, která oblast by Vás zajímala. Do 4 kusů je cena za kus 150Kč při větším odběru je možná sleva.
Klasické Řecko - Michael Grant
CENA PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ 199 KČ. V této knize se Michael Grant soustřeďuje na osobnosti kulturního, společenského, uměleckého a politického světa klasického Řecka, jež formovali svou i následné civilizace. Dílo Sofoklovo, Aristofanovo, Herodotovo, Aristotelovo, tvorbu architekta i sochařů Parthenonu, Filipa II. Makedonského i mnoha jiných zasazuje do historického kontextu, a zároveň si klade otázku, co podnítilo tak obrovské vzepětí ve vědecké i literární sféře. Žánr: Řecko, Antika, Starověk, Literatura světová, Lit. naučná, Historie, Starověké civilizace Rok: 2010 Nakladatel: BB art Stran: 376 + fotografická příloha Jazyk: český Překlad: Císař Gerik Vazba: pevná vázaná s přebalem Stav: výborný - možnost se přijít podívat osobně nebo ukázat knihu přes skype. Pokud budete mít zájem, podívejte se do mé další nabídky, nabízím více knih, děkuji.
Guido Knopp - Hitler pět tváří jeho osobnosti
Prodám knihu Hitler: pět tváří jeho osobnosti. Jako nová, nevhodný dar. Osobní předání v Litoměřicích nebo poštou či zásilkovnou (poštovné není v ceně). V případě zájmu pište prosím na e-mail, ne telefon ani SMS. Děkuji.