inzerce, prodej, prodám, bazar

video

Kategorie: Repro soustavy

video černé 1500,stříbrné 500kc nemá ovladac
video
Podobné inzeráty
Zesilovač /AV Receiver pro domácí kino, Onkyo TX-SR876
Zesilovač / AV Receiver pro domácí kino, Onkyo TX-SR876, perfektní stav Prodám levně zesilovač, AV reciever pro domácí kino značky Onkyo TX-SR876, plně funkční, v perfektním stavu. Skvělý poměr výkon/cena díky kvalitnímu zpracování a výbavě, která také zahrnuje dekodéry HD zvuku, 4 HDMI vstupy a certifikaci THX. Pouze dálkový ovladač je nutné nahradit univerzálním, původní je funkční, ale opotřebovaný. Specifkace produktu: DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, Dolby TrueHD, DD Plus, DTS ES, DD EX, DD, DTS FM tuner s RDS a 40 předvolbami HQV Reon-VX video procesor pro upscaling 1080p podpora x.v.Color, Deep Color audio převodníky Burr-Brown 192 kHz/24-Bit Audio DACs Audyssey MultEQ, Audyssey Dynamic EQ, Dynamic Volume pre out pro Zone 2 a Zone 3 možnost zapojení Bi-amping a BTL nastavení basů výšek pro všechny kanály grafické menu na obrazovce pre out, 7.1 vstup 4× HDMI vstup/2× HDMI výstup 3× optický vstup/1× optický výstup/3× koaxiální digitální vstup 9× audio vstup/2× audio výstup 3× komponentní vstup/1× komponentní výstup 6× S-Video vstup/2× S-Video výstup 6× Video vstup/2× Video výstup sluchátkový výstup Recenze v češtině např. zde: Onkyo TX-SR876 - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení () Zakoupeno v Anglii, jsem 1. majitel. Původní cena: 31 000 Kč Prodám za: 15 999 Kč Vzhledem k váze pouze osobní odběr (Zeleneč). Děkuji.
2ГД-3 širokopásmové reproduktory - vintage soviet fullrange
Prodám sovětské širokopásmové reproduktory. Některé jsou nepoužité a případně i nerozbalené. Vzhled a funkčnost viz komentované video - odkaz pošlu mailem nebo stačí zadat do vyhledávače na YouTube titulek tohoto inzerátu a video hned uvidíte dle titulní fotky. Podívejte se tedy prosím na komentované video, ve kterém také uvidíte desítky detailních fotografií ze všech stran. Kontakt prosím nejprve pouze mailem - telefonicky až následně - sdělím jiné číslo.
GAMMA HiFi LA 1231, VLD-13 Ribbon Horn, Alnico Magnet
Prodám aktivní box - 2x zesilovač 2x basový reproduktor GAMMA, 2x výškový ribbon - páskový reproduktor GAMMA se zvukovodem. Vzhled a funkčnost viz komentované video - odkaz pošlu mailem nebo stačí zadat do vyhledávače na YouTube titulek tohoto inzerátu a video hned uvidíte dle titulní fotky. Podívejte se tedy prosím na komentované video, ve kterém také uvidíte desítky detailních fotografií ze všech stran. Posuďte prosím stav zařízení a nabídněte cenu, která je pro Vás za toto zařízení přijatelná. Děkuji. Kontakt prosím nejprve pouze mailem - telefonicky až následně - sdělím jiné číslo.
AUDIOPLAN Kontrast - TESLA 1PF 068 19 - Reprosoustavy
Prodám reprosoustavy Tesla a High-End reprosoustavu Audioplan Kontrast - W.Germany 1981. Vzhled a funkčnost viz komentované video - odkaz pošlu mailem nebo stačí zadat do vyhledávače na YouTube titulek tohoto inzerátu a video hned uvidíte dle titulní fotky. Podívejte se tedy prosím na komentované video, ve kterém také uvidíte desítky detailních fotografií ze všech stran. Kontakt prosím nejprve pouze mailem - telefonicky až následně - sdělím jiné číslo.
TELEFUNKEN Klangbox L 61 reprosoustavy výborný zvuk
Prodáme reprosoustavy Telefunken. Vzhled a funkčnost viz komentované video - odkaz pošlu mailem nebo stačí zadat do vyhledávače na YouTube titulek tohoto inzerátu a video hned uvidíte dle titulní fotky. Podívejte se tedy prosím na komentované video, ve kterém také uvidíte desítky detailních fotografií ze všech stran. Kontakt prosím nejprve pouze mailem - telefonicky až následně - sdělím jiné číslo.
Tesla ARZ 4604 - 4608 - Tesla ARV 168 - nepoužité
Prodám nepoužité reproduktory Tesla. Vzhled a funkčnost viz komentované video - odkaz pošlu mailem nebo stačí zadat do vyhledávače na YouTube titulek tohoto inzerátu a video hned uvidíte dle titulní fotky. Podívejte se tedy prosím na komentované video, ve kterém také uvidíte desítky detailních fotografií ze všech stran. Posuďte prosím stav zařízení a nabídněte cenu, která je pro Vás za toto zařízení přijatelná. Děkuji. Kontakt prosím nejprve pouze mailem - telefonicky až následně - sdělím jiné číslo.