inzerce, prodej, prodám, bazar

Videokamera Panasonic NV-DS 38

Kategorie: Video, DVD přehrávače

Prodám digitální videokameru Panasonic NV-DS 38 na digitální kazety mini DV. Kamera je plně funkční ve velmi dobrém stavu. Prodávám s kompletním příslušenstvím viz. obrázky, vč. 10 kazet a 2 baterií. Původní pořizovací cena 34990,-
Pouze osobní předání v Praze, nebo v Kladně
Videokamera Panasonic NV-DS 38
Podobné inzeráty
MULTIFUNKČNÍ VIDEOKAMERA: Videokamera ORDRO s více než 10 vý
MULTIFUNKČNÍ VIDEOKAMERA: Videokamera ORDRO s více než 10 výkonnými funkcemi: IR noční vidění, 16X digitální zoom, Anti-Shaking, Zachycení obličeje, Funkce krásy, Samospoušť, Automatické vypnutí, Nepřetržité snímání, TV výstup, Webová kamera , Nabíjení během nahrávání a maximální úložiště až 32 GB (včetně 16 GB SD karty). FULL HD DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁTY: Tato kamera je vybavena rozlišením obrazu 30,0 MP, rozlišením videa 1080p (1920X1080, 15FPS). Formát obrázku je JPG a formát videa je AVI. 3,0palcový LCD displej otočný o 270 stupňů, podpora externího stativu. VIDEOKAMERA S INFRAČERVENÝM NOČNÍM VIDĚNÍM: Tato malá kamera má dvě IR světla, dokáže v režimu infračerveného nočního vidění provádět obraz přírody a vysokého rozlišení ve zcela tmavém prostředí. Na spodní straně fotoaparátu je standardní 1⁄4 závitové rozhraní. Fotoaparát můžete připevnit na stativ a pomocí dálkového ovládání pořizovat snímky a videa. Stativ je nutné zakoupit samostatně.
⭐⭐ DVD rekordér PANASONIC DMR-EX78- 250 GB HDD, USB, HDMI ⭐⭐
PANASONIC DMR-EX78. DVD a HDD rekordér. Plně funkční. Vhodný pro digitalizaci Vašich nahrávek z VHS na DVD. HDD s kapacitou 250 GB - až 441 hodin záznamu. Převzorkování obrazu na HD rozlišení 1920 x 1080p. HDMI pro maximální kvalitu obrazu. USB vstup. České menu a český návod. Editace nahrávek - umožní např.vystříhání reklam z filmu. EPG -elektronický programový průvodce. TimeShift- současné nahrávání a přehrávání. DV IN vstup pro připojení kamery. Progressive Scan. Funkce Jukebox - ukládání hudby z CD a USB na HDD. Rychlý start nahrávání za 1 sekundu. DVB-T digitální tuner SPECIFIKACE: DVD rekordér DMR-EX78 Vám poskytne až 441 hodin záznamu na pevný disk (250 GB). Přes USB slot připojíte bez problémů kameru/fotoaparát Panasonic, nebo přehrajete soubory JPEG,MP3 a DivX. Unikátní funkce Jukebox Vám dovolí převést Vaše oblíbené CD disky na HDD a vytvořit si tak hudební archiv. Všechny DVD rekordéry DIGA jsou vybaveny funkcí VIERA Link umožňující uživateli propojení plazmy, DVD rekordéru a AV příjmače jediným HDMI kabelem a ovládání přístrojů jediným dálkovým ovladačem. Kvalitní obraz v plném vysokém rozlišení získáte s převzorkováním 1080p. Automatické nahrávání a vytvoření playlistu poskytuje zařízení komfort při dalším zpracováním obrazu - střihu. Jedinečná funkce TIME SLIP v rekordérech Panasonic Vám mimo jiné dovolí současně sledovat pořad z HDD nebo DVD-RAM bez přerušení, když jiný se ně nahrává. Jednoduchá obsluha přes české menu a start záznamu za 1 sekundu.
video Panasonic
panasonic fj 632 videorekorder na náhradní díly - ČERNÉ ! bez d.o. uvnitř je něco uvolněné, určeno tedy na díly ! cena 500 kč video rekorder panasonic fj 632 stříbrné prodám video, nějakou dobu nevyužívané. ted po zapnutí jde přehrávání, rychloposuv víc nezkoušeno, bohužel nemůžu najít ovladač, cena proto - 800 kč ještě je tu jedno starší video panasonic nv sd 20 dlouho nepoužívané nyní zaplé ale blbne obraz mám jen jednu kazetu, čím to je nevím ani už nevíme proč přestalo být používané jestli pro ten obraz nebo tam bylo něco jiného takže prodej bez záruky, cena 600 kč přetáčet jde, dohledali jsme i ovladač dále nezkoušeno + doprava 199 kč KONTAKT PROSÍM MEILEM DĚKUJI .
Panasonic elektronika
Dobrý den, nabízím elektroniku Panasonic: 1) bezdrátový telefon KX-T9280BX včetně nabíječky a manuálu 2) videorekordér NV-FJ632 funkční včetně dálkového ovládání 3) videokamera NV-VS7, datový kabel, nabíječka, dálkové ovládání, +6ks kazet Sběratelky zajímavé Cena dohodou - nejlépe vše najednou. Mohu zaslat => prosím cenu poštovného dopředu, osobní odběr možný
Videokamera JVC Everio GZ-E305BE
Full HD videokamera, plně funkční, ochrannou brašnu nechám zdarma ke kameře. Ze zkušenosti velice dobrý zvuk při indoor natáčení i bez externího mikrofonu. 1/5,8" 1,5 Megapixelový CMOS snímač se zpětným podsvětlením Záznam 1920 × 1080, foto rozlišení 1440×1080 Mpix Profesionální KONICA MINOLTA HD objektiv 70× dynamický a 40× optický zoom Světelnost objektivu F1,8 LoLux pro vynikající kvalitu i v šeru Zoom mikrofon Technologie K2 pro kvalitní záznam zvuku Stabilizátor obrazu Kompletní specifikace:
videokamera
SONY Digital HD 60x Zoom videokamera s funkcí promítání. Ke kameře je šroubovatelná podložka k prodělání na stativ.