inzerce, prodej, prodám, bazar

Videorekordér a kazety

Kategorie: Video, DVD přehrávače

Prodám videorekordér zn. Toshiba funkční, ale trochu horší obraz (nutno vyčistit) a 28 ks videokazet perfektní stav, z toho 10 originální. Cena 2990 Kč.
Videorekordér a kazety
Podobné inzeráty
Prodám videorekordér DAEWOO DV-F44W
DAEWOO DV-F44W Videorekordér s funkcí Long Play, zvuk Mono. Funkční, původní dálkové ovládání, chybí kryt baterií. Při vkládání kazety vyžaduje zatlačit pravou stranu o něco větší silou, než jiná videa. Žádnou závadu jsem nenašel, snad jen trochu silnější nový řemínek. Video nemá žádný senzor vložení kazety. Reaguje na pohyb přepínače (Mode Switch) pootočením vačky. Odpovědi prosím přednostně přes kontaktní formulář.
Videorekorder LG
Prodám funkční, kvalitní a velmi zachovalý Hi-Fi stereo videorekordér LG LV4981 ve stříbrném barevném provedení včetně dálkového ovládání a kabelu Scart. Videorekordér disponuje menu v češtině a pro přehrávání je vybaven obvodem Crystal Live Picture pro nejlepší kvalitu obrazu. Možnost předvedení ve funkci. - 6 hlav, HiFi stereo - 2 rychlosti posuvu pásku SP, LP - turbo drive - Video Doctor - autodiagnostika - 2 x Scart (RGB) - audio výstup (cinch) - kompozitní video vstup (cinch) - audio vstup (cinch) - velikost 360 x 82 x 230 mm - váha 2,9 kg
Videorekorder panasonic NV-HS1000e
Videorekordér Panasonic NV-HS1000E použitý plně funkční,dálkový ovladač má oddělený kryt,ale je naprosto funkční včetně krytu,ten se při vyklopení oddělí,měl by však zůstat vyklopen,ale to už mu moc nejde….zřejmě je to stářím.Preferuji telefonní kontakt před mailem.Volejte kdykoliv Návod lze stáhnout na netu.
Videorekordér Panasonic NV-FJ 732 S
Prodám pěkný Videorekordér Panasonic NV-FJ 732 S. Jedná se 6-ti hlavý HIFI-STEREO Videorekordér s mnoha funkcemi, jeden s nejpovedenějších modelů od firmy Panasonic. Video má elegantní desing s odklopným průhledným panelem, pod kterým jsou tlačítka na ovládání. Součástí je dálkový ovladač,scart kabel a návod .
Videorekordér Philips VR 742
Prodám plně funkční Videorekordér Philips VR 742. Jedná se o 6 Ti hlavý Hifi Stereo Videorekordér, který má ze zadu 2x scart a 2x sinch konektor.
originál WHS kazety + prázdné a neoriginální WHS kazety
Nabízím k prodeji ORIGINÁLNÍ WHS - kazety: -Michal Tučný - záznam koncertu -Svět bláznů -GWC story -Klokan Jack -Magnólia -Ježíš -Někdy se vracejí -Rapa Nui Každý kus originální WHS - kazety je 150 Kč, mohu nabídnou i rozbalené však prázdné a nenahrané WHS kazety za 40 Kč dále mohu za 50 Kč nabídnou WHS s filmy různých žánrů - ne originální. Vše na obrázku je k dispozici, při odběru všeho výrazná sleva!!! Je možný osobní odběr nebo poslání poštou. tel: e-mail: svec360@