inzerce, prodej, prodám, bazar

Vikýř a ventilacni hlavice

Kategorie: Okna

Prodam vikyr a ventilacni hlavice.
Vikýř a ventilacni hlavice
Podobné inzeráty
Výlez na střechu vikýř km beta
Prodám vikýř, výlez na střechu do tašek km beta , černá barva, Vikýř je speciálně tvarovaný pro konkrétní typ skládané krytiny což umožňuje přesné usazení do vlny, snadnou a rychlou montáž. Vikýř je vyroben z ocelového pozinkovaného plechu. Venkovní rozměr 500 x 600 mm, velikost otvoru 445 x 545 mm. Výplň je z UV stabilního dutinkového polykarbonátu. Sklon střechy 15° -75°.
HPI UNIVERZÁLNÍ VIKÝŘ 600X600 - nový
Univerzální vikýř je vhodný pro všechny typy skládaných profilovaných krytin ve sklonu 15° -75°. Vikýř je vyroben z eloxovaného hliníku s rámem z borového dřeva. Venkovní rozměr 500 x 600 mm, velikost otvoru 445 x 545 mm, nebo 600 x 600 mm, velikost otvoru 545 x 545 mm. Výplň je z UV stabilního průhledného polykarbonátu. Těsnící olověný pás je doplněn butylovou páskou pro zvýšení větro a vodotěsnosti. Těsnicí límec po obvodu výlezu je vyroben z polyetylenu, jehož životnost je oproti jiným materiálům vyšší díky nulové nasákavosti a především díky odolnosti proti UV záření. Materiál: měď, plný čirý polykarbonát
Střešní vikýř
Prodám střešní vikýř (výlez). Do krytiny Bramac,Beta. Vlastní odběr.
Střešní vikýř
Výlezový vikýř plastový, zasklený čirým sklem, vhodný pro Bramac Moravskou tašku. Velikost průlezu 45 x 55 cm Použitý, ale v bezvadném stavu.
Vikýř
Prodám nepotřebný vikýř, když se předělávala střecha na foukanou izolaci. Firma mi ho vyrobila za 2.500,-.
Prodám vikýř
Prodám střešní vikýř. Rozměry: šířka 66 cm, výška 116 cm.