inzerce, prodej, prodám, bazar

Virtuální realita v Hamleys (Praha)+nabitá karta na atrakce

Kategorie: Dárkové poukazy

1x vstupenka při nákupu druhé do virtuální reality na 250 m2 s tématem legendárního Golema. Vhodné pro všechny věkové kategorie, hra 35 minut pro 1-4 hráče (100 Kč). Nabitá karta = 200 Kč na atrakce nabízím na 150 Kč. Nebo swap.
Virtuální realita v Hamleys (Praha)+nabitá karta na atrakce
Podobné inzeráty
IGY dárková karta v hodnotě 2000kč
Předmětem prodeje je IGY dárková karta v hodnotě 2000kč. Karta byla nabita 21.12.2022. Dárkovou kartu akceptuje většina prodejen v centru IGY, pro snadnou orientaci jsou tyto prodejny označeny symbolem dárkové karty. Kartu mohu osobně předat v Českých Budějovicích. Neposílám do zahraničí, pouze ČR! Jak dárková karta funguje? Výše kreditu je 2000 Kč. Dárková karta se používá stejně jako běžná platební karta. Platí 1 rok od data nabití, lze ji využívat opakovaně až do vyčerpání výše kreditu. Pokud to prodejna umožňuje, je kombinovatelná i s jiným typem platby. Při nákupu bude platba odečtena z kreditu nabitého na kartě. Zůstatek kreditu je možno ověřit načtením QR kódu na rubu karty mobilním telefonem.
Virtuální realita ve větrném tunelu.
Prodám voucher pro jednu osobu na let virtuální realitou ve větrném tunelu (VR Hurikán) s platností do 16.9.2023 Praha-Letňany.Původní cena 2500,-Kč. Litoměřice,Lovosice a Teplice mohu přivést.
Virtuální realita Vodafone PLAYzone Aréna
Prodám voucher zakoupený přes Slevomat, který zahrnuje 1 hod. virtuální reality ve Vodafone PLAYzone Aréně na Chodově pro 1 osobu 2 krát- tedy jeden člověk může jít na dvě hodiny sám a nebo s někým a každý bude mít hodinu. Jsou zde 4 stanoviště pro VR: 2x valve index a 2x htc vive. lze využít kdykoli do 30.4.2023, původní cena 2x 369 Kč (vyprodáno), moje cena za oba vouchery 490
Poukaz na únikovou hru ve virtuální realitě
Dobrý den, prodám tento dárkový poukaz na únikovou hru ve virtuální realitě platný do 30.04. Jedná se o hru pro 2 osoby, které hrají současně. Délka zážitku je 90 minut a můžete si vybrat celkově ze 4 rozdílných her. Hra se nachází v Českých Budějovicích (Jihočeský Kraj). v případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat e-mailem nebo pomocí SMS. Poukaz mohu osobně předat, nebo zaslat originální e-mail.
Dárková karta Takko Fashion na částku 2000,- Kč
Dárková karta Takko Fashion na částku 2000,- Kč, kartu lze uplatnit v kterékoliv kamenné prodejně v ČR, možno čerpat postupně, po částech, platnost je neomezená, dárek, nevyužiji, cena 1 700,- Kč, osobní předání v Praze, po dohodě možno překontrolovat na prodejně nejlépe Praha 4 Novodvorská nebo Galerie Harfa, popř. Zličín, pro pořádek, kontakt:
150KČ zdarma TWISTO, OPRAVDU FUNGUJE
Při zakládání účtu zadejte promokód MARTINAH17 a dostanete 150Kč zdarma na Vaše nákupy. "S Twistem dostanete zdarma virtuální platební kartu pro online platby hned po registraci. Žádné papírování, žádné čekání. S Twisto kartou nakupujete hned a nákupy platíte do 45 dní ZDARMA nebo je na pár kliknutí rozložíš do splátek. Twisto účet si můžete založit během 2 minut i v Twisto appce.