inzerce, prodej, prodám, bazar

Virtuální sídlo společnosti ve Ústí nad Labem

Kategorie: Kanceláře

Nabízíme virtuální sídlo společnosti v Ústí nad Labem. Nabídka zahrnuje: označení sídla společnosti obchodní firmou a identifikačním číslem. Cena 5940 Kč bez DPH při platbě na 5 let.
Virtuální sídlo společnosti ve Ústí nad Labem
Podobné inzeráty
Virtuální sídlo společnosti na Praze 4
Virtuální sídlo společnosti na Praze 4. Balíček zahrnuje: Označení sídla společnosti obchodní firmou a identifikačním číslem. Garantujeme splnění všech zákonných předpokladů vyžadovaných právními předpisy ČR pro sídlo obchodní společnosti. Ceny jsou transparentní a konečné! Žádné skryté poplatky. Uvedené ceny garantujeme. Smlouvy pro nově vznikající společnosti i před zápisem do OR. Krátkodobé smlouvy od 1 roku. Za příplatek: Přijímání a přeposílání pošty na adrese sídla. Poskytnutí zasedací místnosti pro jednání se státními orgány. Nabízíme jistotu prestižního virtuálního sídla společnosti se všemi výše uvedenými službami. Udržujeme omezený počet firem na našich adresách, není zde vedeno +1000 firem. Jako jedni z mála na trhu se snažíme, aby adresa společnosti nevešla ve všeobecnou známost, a tak si udržela svou prestiž.
Virtuální sídlo společnosti v Kladrubech nad Labem
Nabízíme virtuální sídlo společnosti v Kladrubech nad Labem. Nabídka zahrnuje: označení sídla společnosti obchodní firmou a identifikačním číslem. Cena 5940 Kč bez DPH při platbě na 5 let.
Virtuální sídlo společnosti ve Vrdech
Nabízíme virtuální sídlo společnosti ve Vrdech. Nabídka zahrnuje: označení sídla společnosti obchodní firmou a identifikačním číslem. Cena 5940 Kč bez DPH při platbě na 5 let.
Virtuální sídlo společnosti v Obrnici u Mostu
Nabízíme virtuální sídlo společnosti v Obrnici. Nabídka zahrnuje: označení sídla společnosti obchodní firmou a identifikačním číslem. Cena 5940 Kč bez DPH při platbě na 5 let.
Pronájem zasedací místnosti, Ústí nad Labem, 85m2
+popl. 135, , Reality 11 Vám zprostředkují Pronájem zasedací místnosti o velikosti 85m² vhodnou až pro 35 osob v Ústí nad Labem . Spodní část budovy a horní část areálu je obsazená prestižními nájemci. V oploceném areálu je pro Vás a Vaše zákazníky k dispozici velké parkoviště. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, energeticky úsporné. Zajištěny veškeré služby - odpad, požární ochrana, zabezpečení PCO, úklid spol. prostor, zimní údržba. Možnost rychlého internetu, pevných telefonních linek a klimatizace. Zastávka autobusu 150 m, přímé napojení na dálnici, ve vzdálenosti 1 - 2 km od vás je centrum města Ústí nad Labem, obchodní centrum Glóbus a Makro. Ohledně dalších dotazů nás prosím kontaktujte. Ev. číslo: 21252. Energetický štítek: B
Pronájem kancelářského prostoru, 37 m², Ústí nad Labem
Nabízíme k pronájmu dvě propojené místnosti o ploše 21 m2 a 14 m2 a WC 2 m2 po rekonstrukci, se samostatných vchodem v druhém patře řadového domu v lokalitě Ústí nad Labem, ul. Masarykova. Větší z místností má výhled na hlavní třídu, další místnost s kuchyňkou má plastové okno do dvora, samostatné WC má přístup z předsíňky Vhodné jako kancelář, sídlo pobočky, a podobně. Celková plocha je 37 m2, v ceně nájmu je teplá voda, topení. Dobré možnosti parkování, žádaná lokalita, frekventované místo, internet k dispozici. Ihned k dispozici po uzavření nájemní smlouvy, bez vratné kauce, elektřinu si hradí zájemce sám na sebe, provize RK ve výši 6.000,-Kč. Více informací vám podá makléř realitní kanceláře na prohlídce. Lokalita: Masarykova, Klíše Nájemné bez energií 6.000,-Kč, vratná kauce 0,-Kč, provize RK 6.000,-Kč Evidenční číslo: 829413 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná