inzerce, prodej, prodám, bazar

Visual Basic 6.0 krok za krokem

Kategorie: Počítačová literatura

Visual Basic 6.0 krok za krokem.
Osobní předání Praha/Brno, nebo Zásilkovna za 79 Kč.
Visual Basic 6.0 krok za krokem
Podobné inzeráty
Knihy programování Visual Basic
Prodám následující knihy. Komplet všechny za 250 Kč. Jednotlivě 1. Visual Basic 5.0 - 60 Kč, 2. Visual Basic 6.0 - 100 Kč, 3. Visual Basic 5.0 - 60 Kč, 4. Visual Basic 4 - 40 Kč, 5. Visual Basic 3.0 - 40 Kč. Velmi zachovalé, minimálně čtené. CD přílohy nejsou k dispozici. Osobní převzetí v Plzni nebo zaslání balíkem. Balíkovna 65 Kč (+19 Kč dobírka), Zásilkovna 79 Kč včetně pojištění (+23 Kč dobírka), Balík na poštu 89 Kč, Balík do ruky na adresu 109 Kč. Ujednání a postup prodeje vždy písemně přes email. Není-li inzerát označen heslem Rezervace, je zboží stále k dispozici. Na SMS nereaguji, využijte formulář pro odpověď, volejte nebo pište na Whatsapp.
Levné počítačové knihy
Krásný den, ač nerad (na knihy už není místo), prodávám touto cestou počítačovou literaturu, převážně o programování. Možno poslat poštou, osobní odběr v Brně. Možno psát na email, či SMS. Seznam všech 30 knih o počítačích: Visual 2003 začínáme programovat Active server page v kostce GIMP Praktická uživatelská příručka Adobe Dreamweaver CS4 FLASH pro grafiky a tvůrce webů XHTML průvodce vývojáře Přecházíme na Linux Programujeme grafiku v Microsoft Direct 3D ActiveX Tvorba dokonalých WWW stránek Návrh a tvorba webů - vytváříme zákaznicky orientovaný web WAP Tvorba stránek pro mobilní zařízení Počítačové tiskárny Mistrovství v Delphi 1. a 2. díl Programujeme PHP profesionálně A programmers Introduction to Visual (English) Professional Programming Microsoft Visual Krok za krokem Professional Csharp Adobe Premiere 6.5 Webdesign s webovými standardy Visual C++ 6.0 DHTML v akci XML bible (Anglicky, 1100 stran) javaScript programujeme internetové aplikace 2. aktualizované vydání 333 tipů a triků proo internetový marketing (Sbírka nejužitečnějších informací, postupů a technik) Naučte se PERL za 21 dní RSS Automatické doručování obsahu Vašich WWW stránek Word 2002 uživatelská příručka Visula Basic 6.0 Příručka programátora AmiPro 3.0 verze 3.0 CS v praxi Professional (English) Cena dohodou. Možno jako celek s výraznou slevou.
Visual Basic 5 - krok za krokem - zlevněno
Prodám knihu Visual Basic 5 - krok za krokem Citrus (Michael Halvorson). Stav: použitá, Nakladatel: Computer Press (CP Books), 1997. Kniha je bohužel bez CD. Osobní předání Praha 6 nebo Rakovník, nebo možnost zaslání přes Zásilkovnu případně Českou poštu. Cena 80 Kč (+ případná doprava) Děkuji.
Visual Basic 2008 krok za krokem
Visual Basic 2008 krok za krokem Osobní předání Praha/Brno, nebo Zásilkovna za 79 Kč.
Visual Basic 2005 pro pokročilé
Visual Basic 2005 pro pokročilé Osobní předání Praha/Brno, nebo Zásilkovna za 79 Kč.
Visual Basic 1001 tipů a triků
Visual Basic 101 tipů a triků Ideálně s objednáním s další mnou nabízenou IT učebnicí. Osobní předání Praha/Brno, nebo Zásilkovna za 79 Kč.