inzerce, prodej, prodám, bazar

Vitamíny GS Mamavit Prefolin + DHA

Kategorie: Zdraví a krása

Prodám 7 balení GS Mamavit Prefolin+DHA - kombinace vitaminů, minerálů a DHA pro ženy těhotné, kojíci a plánující těhotenství. Expirace: 08 / 2024. Pouze osobní předání a platba v hotovosti.
Vitamíny GS Mamavit Prefolin + DHA
Podobné inzeráty
Zinzino Essent Omega 3 EPA DHA s účinnými polyfenoly
Nová éra potravinových doplňků s omega kyselinami. Essent+ Premium pozvedává naši řadu zcela přírodních potravinových doplňků pro rovnováhu polyfenolů a omega kyselin na ještě vyšší kvalitativní úroveň. Snadno stravitelné softgelové kapsle s jistotou obnoví rovnováhu mastných kyselin ve vašem těle, ochrání krevní lipidy před oxidací a podpoří normální činnost srdce a funkce mozku. Každá kapsle obsahuje koncentrovaný stoprocentní rybí olej bohatý na omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA a také účinné bioaktivní polyfenoly získávané z našeho patentovaného extra panenského olivového oleje (R.E.V.O.O.), výtažek z oliv a kakaový prášek. Hlavní přínosy: Pomáhá udržovat hladiny polyfenolů v těle, čímž chrání krevní lipidy před oxidačním stresem Pokud se denně konzumují 3 softgelové tobolky nebo více, přispívá to k ochraně krevních lipidů před oxidačním poškozením, protože denní dávka obsahuje 5 mg hydroxytyrozolu nebo více Podílí se na normální srdce, protože denní dávka obsahuje 1080 mg EPA a 600 mg DHA Přispívá k normální funkci mozku, protože denní dávka obsahuje 600 mg DHA Přispívá k normální funkci imunitního systému, protože denní dávka obsahuje 20 µg vitamínu D3 Podporuje zdravou a normální funkci očí, protože obsahuje 600 mg DHA6 4 softgelové tobolky nebo více denně pomáhají udržovat hladinu triglyceridů a krevního tlaku, které se již pohybují v normálních mezích, protože denní dávka obsahuje 2240 mg EPA a DHA Přispívá ke zdraví kostí, svalů, zubů a buněk, protože denní dávka obsahuje 20 μg vitamínu D3 Pomáhá udržovat příznivé hladiny kyselin EPA a DHA ve vašem těle Pomáhá udržovat optimální hladiny omega-6:3 mastných kyselin v těle DOPORUČENÁ DENNÍ DÁVKA: 1 softgelová tobolka na přibližně 30 kg tělesné hmotnosti. Dávkování upravte podle tělesné hmotnosti. Dospělí s tělesnou hmotností 50–60 kg: 2 softgelové tobolky denně. Dospělí s tělesnou hmotností 80–90 kg: 3 softgelové tobolky denně. Maximálně 5 softgelových tobolek denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy by neměly sloužit jako náhrada pestré a vyvážené stravy Obsah: : 60 softgelových tobolek v jednotlivých blistrech k zachování optimální čerstvosti.
GS MAMAVIT PREFOLIN + DHA a EPA
Prodám úplně celé balení vitamínů pro nastávající maminky (30 tablet a 30 kapslí) + 17 tablet a 17 kapslí z nedobraného balení. Expirace 04.2024. Odesílám přes Zásilkovnu po platbě předem, poštovné zdarma. Prosím SMS na WhatsApp nereaguji, děkuji.
GS Mamavit prefolin+ DHA
Prodám ne použité balení doplňků stravy pro ženy co se snaží otěhotnět nebo pro již těhotné.Prodam za 200,- z původních 400,- datum spotřeby 4.2025 Pouze osobně
Zinzino BalanceOil+, Omega 3 DHA EPA s účinnými polyfenoly
Tato prvotřídní inovativní směs olejů z malých ryb ulovených ve volné přírodě a extra panenského olivového oleje získaného před sklizní je založena na naší jedinečné vědecky podložené receptuře a poskytuje velké množství polyfenolů pro účinné a efektivní vstřebávání a ochranu krevních lipidů. Bezpečně zvyšuje a udržuje hladinu omega-3 a upravuje poměr omega-6:3, což příznivě působí na hladinu cholesterolu, srdce a mozek. Hlavní přínosy: Přispívá k normální funkci mozku protože denní dávka obsahuje 700 mg DHA Přispívá k normální funkci imunitního systému, protože denní dávka obsahuje 20 μg vitaminu D3 Pomáhá udržovat příznivé hladiny kyselin EPA a DHA v těle Pomáhá udržovat optimální hladiny omega-6:3 mastných kyselin v těle Pomáhá udržovat hladiny polyfenolů v těle, čímž chrání krevní lipidy před oxidačním stresem Podporuje zdravou a normální funkci očí, protože obsahuje 700 mg DHA7 Přispívá k normálnímu stavu kostí, svalové činnosti, normálnímu stavu zubů a dělení buněk, protože denní dávka obsahuje 20 µg vitamínu D3 Podporuje normální hladiny triglyceridů v krvi, normální krevní tlak a normální hladiny vápníku v krvi DOPORUČENÁ DENNÍ DÁVKA: 0,15 ml na kilogram tělesné hmotnosti. Upravte dávku podle tělesné hmotnosti. Dospělí s tělesnou hmotností do 50 kg: 7,5 ml denně. Dospělí s tělesnou hmotností do 80 kg: 12 ml denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy by neměl být užíván jako náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Příchuť: Přírodní citronová příchuť, Přírodní příchuť pomeranč, citron, máta Přírodní ovocná příchuť Tutti Frutti Přírodní příchuť grapefruit, citron, limetka Obsah: 300 ML
Kapsle rybího tuku Biopharma Trippel Omega-3
Trippel omega 3 je produkt norského původu, který obsahuje jeden z nejkvalitnějších rybích tuků v kapslích. Omega 3 mastné kyseliny (EPA a DHA), které se nacházejí v rybím tuku se taktéž nacházejí v lidském těle, avšak naše tělo si je neumí samo vyrobit. Proto je důležité si je doplňovat v jídelníčku, ať už formou mořských ryb (minimálně 3x týdně) nebo prostřednictvím výživových doplňků. Aktivní složky: Omega-3 mastné kyseliny, vitamíny A, D a E. Obsah balení: 144 kapslí Země původu: Norsko DDD pro dospělého: 2 kapsle 2 kapsle obsahují: Rybí olej 1000 mg Omega 3 650 mg DHA 250 mg EPA 310 mg Vitamín A 250 g Vitamín D 16g (800IU) Vitamín E 10 mg K dispozici mám 11 balení. Cena 450 Kč/ks.
Laboratoire ACM Novophane 3 měsíční kůra na vlasy a nehty
Nové, nepoužité, kompletní balení. Krabička má mírné oděrky vlivem skladování. *** ACM NOVOPHANE Vitamíny a minerály pro podporu kvality vlasů a nehtů obsahuje komplex aminokyselin a zinek, který přispívá k udržení dobrého stavu nehtů a stejně jako biotin podporuje normální stav vlasů. Měď přispívá k normální pigmentaci vlasů. Vitaminy C, vitamin B2, vitamin E, zinek a měď pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem. Kapsle jsou z rostlinné želatiny a přípravek neobsahuje lepek ani laktózu. Hlavní vlastnosti: - měď přispívá k normální pigmentaci vlasů - biotin přispívá k udržení dobrého stavu vlasů - zinek přispívá k udržení dobrého stavu nehtů a vlasů - extrakt z přesličky přispívá k udržení dobrého stavu vlasů, nehtů a pokožky - vitaminy C, vitamin B2, vitamin E, zinek a měď působí jako antioxidanty Dávkování 2 kapsle denně během jídla po dobu 3 měsíců. Kúru lze během roku opakovat, pokud je třeba. *** Vyrobeno ve Francii - zakoupeno tamtéž. *** POZOR!! Expirace 10/2022, proto nabízím s výraznou slevou. Produkt je naprosto v pořádku, skladováno v temnu. Mám více produktů ze zahraničí a nestíhám spotřebovat. Původní cena okolo 50 EUR. *** Toto zboží v prodeji i na Offero s Balíkovnou zdarma!!!