inzerce, prodej, prodám, bazar

VLAJEČKY různé

Kategorie: Sběratelství

různé staré vlaječky
cena dohodou + poštovné
VLAJEČKY různé
Podobné inzeráty
DOBOVÉ VLAJEČKY– 101 KS SBÍRKA–sport,podniky,městské,výroční
DOBOVÉ VLAJEČKY – 101 KS SBÍRKA – motivy vlaječek: sportovní, podnikové, místopisné, politické, výroční, aj. Sbírka obsahuje převážně podnikové a sportovní vlaječky, najdou se ale i místopisné, stranické (politické) anebo výroční. Nabízím k prodeji tuto krásnou sbírku vlaječek ale i její části nebo jednotlivé vlaječky. Všechny vlaječky jsou celé, čitelné a jejich stav je dobrý ovšem zub času je znát - viz fotky. KOMPLETNÍ SBÍRKA – 101 KS – CENA 2000 ,- Kč SET 2 – MIX – 59 KS – 1200 - Kč SET 4 – SPORT – 42 KS – 1200 ,- Kč VLAJKA – 1KS – SPORTOVNÍ – 100 ,- Kč VLAJKA – 1KS – OSTATNÍ – 60 ,- Kč KONTAKT – Kromě uvedeného telefonního čísla mě můžete kontaktovat i na mailu filipjelinek21@ OSOBNÍ PŘEDÁNÍ A PLATBA – Praha / Liberec ZÁSILKOVNA Výdejní místo za 69-, Kč (POUZE PLATBA PŘEDEM) ZÁSILKOVNA Na adresu za 115-, Kč (POUZE PLATBA PŘEDEM)
Vlajky, vlaječky
Prodám tyto vlaječky ze socialismu. Cena za všechny. Starožitnost, historické vlaječky.
Propagační vlaječky ČSSR různé
Propagační vlaječky klasická velikost. Na fotu obě strany. Kus za 19 Kč. Prodej z pozůstalostí. Zaslání pošta 89 Kč nebo zásilkovna 84 Kč. Po dohodě mohu zaslat obyč. dopisem za 30 Kč. Na dobírku zasílám proti záloze 100 Kč. Možnost vyzvednout osobně bez příplatku u Kostelce nad Černými lesy nebo Stříbrné Skalice u nákupu nad 100 Kč. Inzerát platí do smazání. Věci pochází z pozůstalosti. Při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma (neplatí pro dobírku). Více předmětů, jedno poštovné. Daňový doklad nedávám, nejsem firma. Objednávky prosím v odpovědi na inzerát, nejsem stále u telefonu. Na sms nereaguji. Předměty z pozůstalostí které nejsou nové, hodnotím pouze vizuálně. Nemám jak vyzkoušet. Pokud neuvádím jinak, nedávám záruku na funkčnost. U obyč. zásilek za 30 Kč nezodpovídám za poštovní služby.
Staré mince, vlaječky a odznaky
Staré mince, různé odznaky a vlaječky
VLAJEČKY MIX
PRODAM TYTO VLAJEČKY CENA 80KČ ZA VŠE STAČI SMS
Fotbal vlaječky,odznaky,propisky,cedule,nože,karty...
Prodám Fotbalové vlaječky a odznaky,většina české,ale i jiné,cena cca 100kč kus a pár starých propisek a per,viz foto,nabízím také reklamní a firemní propisky,také nějaká plechová cedule,kapesní nůž,hrací karty,ceny dohodou,Praha západ.