inzerce, prodej, prodám, bazar

Vodní skútr SEA DOO SPARK 90HP a WAKE PRO 230HP

Kategorie: Půjčovny

Půjčovna - pronájem vodních skútrů SEA DOO SPARK
Půjčovna vodních skútrů SEA DOO SPARK a WAKE PRO 230HP s veškerým příslušenstvím, vozíkem do 750kg a HR známkou. Možnost zapůjčit vodní lyže, Wakeboard nebo tažný kruh. Máme i verzi TRIXX. Cena dle doby pronájmu.
Vodní skútr SEA DOO SPARK 90HP a WAKE PRO 230HP
Podobné inzeráty
vodní skůtr SEA-DOO SPARK TRIXX 90hp půjčovna
vodní skůtr SEA-DOO SPARK TRIXX 90hp půjčovna AKCE!! LOŇSKÁ CENA PRO ZIMNÍ REZERVACE!! změňte o 200% Vaši ""nudnou"" dovolenou!! půjčíme Vám skůtr SPARK TRIXX 90hp s vozíkem + WAKEBOARD + tahací kruh + veškeré potřebné vybavení (vesty, tahací lano) za akční cenu 15000,-Kč na týdenní dovolenou!! CHORVATSKÉ POPLATKY UHRAZENY!! nová generace lehkých skůtrů s úsporným motorem a excelentní spotřebou do 10litrů/hod!! 100kg osoba na skůtru + 100kg osoba na wejku? Žádný problém!! Pošleme Vám video. Cena za pronájem na kratší dobu je 3000.-Kč/den.
Půjčovna splitboardů Jeseníky
Půjčovna a servis splitboardů v srdci Jeseníků. Chystáte se do Jeseníků? Umíte jezdit na snowboardu a chcete zažít něco víc? Jste hledači prašanu, nebo raději se jen touláte zasněženou krajinou? je tady pro Vás. 1 den - 750 Kč 2 dny - 1300 Kč 3 dny a více - 500 Kč/den V ceně je splitboard, vázání a pásy. Hůlky možné půjčit zvlášť za 100kč na den. Osobní předání v Šumperku nebo skiareál Přemyslov. Po dohodě možné dovézt kdekoliv v Jeseníkách. Možnost dlouhodobého vypůjčení. splitboardy: GNU Billy Goat 166 cm - pásy Kohla Nitro Squash 163cm - pásy G3 K2 Joyrider 159cm - pásy K2 Burton Anti Social 152cm - pásy G3 Gara Enduro 152cm - pásy G3 vázání: Spark Arc vel. XS/S Spark SURGE vel. S Spark ARC vel. S/M Spark Burner vel. M Burton Hitchhiker vel. L Union Expedition vel. L Facebook - splitboardpujcovnacz Instagram - splitboardpujcovna webové stránky - splitboard, splitboarding, stoupací pásy, splitboardové vázání, skialpinismus, skialp, servis splitboardů, půjčovna
Půjč si moderní skútr Honda Vision WOLT, Bolt, Dáme jídlo
Nabízím k pronájmu perfektní a spolehlivý skútr Honda Vision 110 kurýrům WOLT, BOLT a Dáme jídlo. Troufám si tvrdit, že je pro rozvážku jako stvořený. Proč? - 110 ccm - MŮŽEŠ ŘÍDIT S ŘIDIČÁKEM B (auto) - je lehký, váží okolo 100 Kg (Honda SH a PCX mají o třetinu víc) - úzký profil, kolonama je protáhneš jako štika - opravdu nízká spotřeba, 2 litry na 100 km! A nemyslím papírovou, ale reálnou spotřebu, uvidíš, že nekecám. - má vysoký plexištít, díky kterému vydržíš dál rozvážet - elektricky VYHŘÍVANÉ RUKOJETI, díky kterým Ti jen tak nezkřehnou prsty - skútr je pravidelně servisovaný, má nové obě pneu, brzdové desky a mnoho dalšího. Můžeš se na něj spolehnout. Praktické informace: - skútr má havarijní pojištění, ručíš za škody pouze do výše kauce 5000,- Kč - sepíšeme smlouvu o pronájmu - můžeš si zdarma půjčit i výbavu - helmu, bundu, rukavice - Cena je 2490 Kč za týden, respektive za 7 po sobě jdoucích dní - tyto peníze se dají vydělat za jeden až dva dny rozvozu. - v případě měsíčního pronájmu cena 7500 Kč Převzetí skútru a vrácení standardně v Brně na Lesné, ale můžeme se domluvit i jinde.
Pronájem párty stanů 5x10m
Nabízím pronájem NEPROMOKAVÉHO párty stanu bílé barvy z kvalitního PVC materiálu (500g/m2) o rozměrech 5x10m se sedlovou střechou a bočními odnímatelnými průhlednými okny, čely. Párty stan je ideální řešení pro venkovní akce, svatby, dětské dny, velké rodinné oslavy. Skvěle ochrání před deštěm, sluncem i zimou. Stan je nově pořizovaný v roce 2021. Montáž párty stanu se dá jednoduše zvládnout ve 4 lidech do dvou hodin. Hlavní přednosti párty stanu Economy: - Vstupy se otevírají a zavírají pomocí zipů - Možnost odepnutí koncových a bočních stěn - Vstupy jsou zajištěny robustním zipovým systémem - Možnost ukotvení do země - Svařené švy - 5 odnímatelných oken na každé straně z průhledného PVC - PVC materiál odolný vůči korozi a počasí - Stan je konstruován takovým způsobem, aby se celý větral - zabraňuje kondenzaci vodní páry - Stan je dodáván bez podlahy Technické parametry: Materiál plachta: PVC (Polyvinylchlorid) s gramáží 500 g/m2 - jako kamionová plachta Materiál konstrukce: pozinkovaná ocel Plocha party stanu: 50 m2 Výška ke hřebenu střechy: 2,75 m Výška bočních stěn: 2 m Rozměr oken: 1,42 m x 1,27 m Barva: bílá Hmotnost: cca 155 kg Dodáváno v 5 krabicích o celkové hmotnosti cca 155 kg. Stan je nutné složit před silným větrem nebo při zátěži sněhu. Cena za pronájem na 3 dny je: 3 500,- Kč Vratná kauce: 5 000,- Platba v hotovosti. Lze se domluvit i individuálně. Doporučuji s vzít stahovací plastové pásky na lepší uchycení plachty ke konstrukci, není to však podmínkou.
Půjčím, pronajmu 4 karavany Hobby 460, 495, 540 a Hobby 650
Nabízím k pronájmu celkem čtyři obytné přívěsy, karavany a to od renomovaného německého výrobce Hobby. Všechny karavany v pěkném a zachovalém stavu. Karavany jsou kompletně vybavené a zařízené na Vaši dovolenou. Menší mají 4 místa na spaní (ložnici možno zavřít od zbylého prostoru viz foto), kombinovaná lednice s mrazákem na plyn, 220V i 12V, karavany jsou vybaveny vlastními bateriemi i pro provoz bez přípojky-vhodné i na ryby nebo prostě na stání na "divoko" bez kempu a přípojky, dále samostatná koupelna se splachovacím záchodem, vlastní nádrž na vodu, plynové topení s rozfukem po celém karavanu, elektrický bojler s rozvodem teplé vody, všechna okna s moskytiérou a zatemňovací termoroletkou, 2x střešní okno, plynový vařič-trojploténka, nosič kol na oji, kompletní předstan včetně návodu k sestavení, stabilizátor na oji pro pohodlnou a bezpečnou jízdu, rezervní kolo pro případ defektu,2x plná plynová lahev, přídavná zrcátka pro Váš automobil v ceně. Přívěsy jsou kompletně vybaveny, takže vše zásadní pro kempování je v ceně pronájmu v přívěsu. Kuchyň-talíře, příbory, skleničky, nože, prkénka, cedník, pánev, hrnce, utěrky, mycí prostředky atd, rychlovarná konvice, dále 4 kempové polohovací židle+ venkovní stůl, připojovací kabel 25 m, konev na vodu, pojízdná odpadní nádrž, kompletní předstan včetně návodu na sestavení, vždy vyprané povlečení, přikrývky, ručníky, utěrky jsou samozřejmostí. Karavany jsou kompletně havarijně pojištěné pro účely půjčovny, včetně všech asistenčních služeb v případě nehody či poruchy. Hobby 460 má celkovou hmotnost 1200 kg, druhý karavan Hobby 495 má celkovou 1300 kg, Hobby 540 celkovou 1400 kg, lze tedy řídit i s řidičským oprávněním skupiny B, pokud maximalní povolená hmotnost Vašeho auta dle technického průkazu nepřesahuje 2200 kg. Maximální povolená rychlost 100 km/h u všech karavanů. Více info a foto o jednotlivých karavanech na webu. Cena zapůjčení Hobby 460, Hobby 495 a Hobby 540 na den je 1200 Kč. Dále možnost zapůjčení dvouosého Hobby 650 z úvodní fotky, opravdu obrovský karavan, bez problémů pro 6 dospělých lidí, celková hmotnost 1900 kg, nutno řidičské oprávnění E. Výbava: klimatizace, mover, velká markýza, elektrické i plynové topení, satelit,stabilizator,držák kol. Cena zapůjčení na den tohoto velkého karavanu je 1500 Kč,foto interiéru na webovkách, které jsou uvedené níže. Více informací a volné termíny na našich stránkách Minimální doba zapůjčení jsou 3 dny. K zapůjčení potřebujete občanský průkaz a vratnou kauci 10.000 Kč. Rezervační poplatek je 2000 Kč. Přívěs před zapůjčením samozřejmě kompletně předvedu,vysvětlím a rád odpovím na všechny Vaše dotazy.
Půjčím rodinný přívěs Hobby Excellent 500 pro 6 osob
V rámci MSK kraje nabízíme možnost přistavení na místo vašeho určení – například do kempu Olešná, Baška… (FM a okolí 20 km poplatek 1000 Kč, zahrnuje dovoz i následný odvoz). V nabídce máme i Hobby 650 s moverem, samostatným dětským pokojem a předstanem. DŮLEŽITÉ: Pokud je nejvyšší celková hmotnost vašeho vozu do 2000 kg, lze řídit i s ŘP B (hmotnost jízdní soupravy do 3500 kg). Pokud celková hmotnost přesáhne 3,5 t potřebujete B96 nebo B+E. Přívěs váží 1220 kg, maximální celková hmotnost 1500 kg. Děti ocení patrovou postel v zadní části, která jde lehce uzavřít. Spodní postel lze sklopit a vznikne úložný prostor na kolo, koloběžku, objemnější zavazadla… Uprostřed karavanu je prostorná kuchyň s vařičem, dřezem, ledničkou a posezením pro 4 osoby. Posezení lze rozložit na další 2 lůžko, vhodné spíše pro děti. V přední části je francouzská postel 130*200 cm, koupelna a umyvadlo se zrcadly. Mezi další příslušenství patří nosič na 2 kola. Na přání zapůjčíme markýzu, kempingové židle a stůl, nafukovací člun pro 4 – 5 osob a další výbavu. Základní nádobí je součástí. Lůžkoviny nutno mít vlastní. Ceník a obsazenost: Půjčovné říjen - březen: 3-9 dnů 1270 Kč / den, 11+ 1100 Kč. Půjčovné duben, květen a září (od 4.9.): 4-10 dnů 1400 Kč / den, 11+ 1300 Kč. Půjčovné červen - 3. září: 6-11 dnů 1570 Kč / den, 12+ 1470 Kč. Vratná kauce 20.000 Kč. Záloha 50%, doplatek nejpozději 1 měsíc před odjezdem. Jednorázový servisní poplatek 500 Kč (zahrnuje PB lahev, chemii do wc...). Půjčujeme celoročně. Možno zapůjčit - markýzu (100Kč/den), venkovní křesla a stůl (100 Kč/den), člun pro 4 osoby, lehátko, gril na dřevěné uhlí Režim "CHATA" kauce 50%, tj. 10.000 + 500 Kč servisní poplatek. Dovoz a odvoz 1000 Kč (FM + 20km, dále dohodou). karavan, půjčovna obytných přívěsů, půjčovna karavanů, půjčím karavan, půjčím obytný přívěs, pronájem chaty, pronajmu chatu.