inzerce, prodej, prodám, bazar

vojenská letadla

Kategorie: Hobby, odborné knihy

vojenská letadla
Podobné inzeráty
Československá letadla, Civilní letadla, Němeček
Publikace od Václava Janečka. Československá letadla 1 a 2 díl. Civilní letadla 1 a 2 díl. Atlas letadel 3 díly. K ceně je potřeba připočíst poštovné (Zásilkovna).
Vojenská letadla (1.a 2.svět.válka) 170-190kč kus
autor..Václav Němeček 1.(letadla první svět.války)...170kč vydáno r.1974 vazba pevná s přebalem 2.(mezi dvěma svět.válk.)....170kč vydáno r.1975 vazba pevná s přebalem 3.(letadla druhé svět.války)..170kč vydáno 1977 vazba pevná s přebalem Knihy jsou v dobrém stavu,jen obaly jsou lehce natržené. autor...J.Rajlich a J.Sehnal 4.(Vzduch je naše moře)...190kč vydáno 2002 vazba pevná,bez obalu československé letectví ( 1918 - 1939 ) Kniha je v TOP STAVU Prodej osobně jen v Praze Přeposlání Zásilkovnou (+79kč)
Prodám sbírku knih Vojenská letadla a Vrtulníky
Prodám sbírku knih Vojenská letadla a Vrtulníky od Naše vojsko.Podrobná historia letectva. Výborný zdroj informácii pre modelárov , alebo nadšencov letectva. Niektoré knihy sú nové ,ďalšie sú poznačené časom.Predávam len v celku. Posielam balík tak jako v ČR a tak aj v SR. Cena + poštovné ( poštovné po dohode, prípadne zasielkovňa) Predávam len to čo je na obrázku. Prípadné otázky zodpoviem e-mailom.
Vojenská letadla - kniha
Na podej zachovalá kniha: Vojenská letadla 2 . Kniha je věnována popisu a nasazení letecké techniky mezi světovým válkami. Je rozdělena do kapitol věnovaných stíhacím, bombardovacím, bitevním, průzkumným a zvláštním letounům, vzducholodím a balónům. Ukončena je přehlednou tabulkou technických dat jednotlivých typů. Počet stran: 240 Platba předem na účet. Poštovné v ceně . Kontakt níže přes formulář e-mailem.
Prodám: Robert Jackson - Moderní vojenská letadla
Přeji dobrý den Nabízím na prodej knihu Robert Jackson - Moderní vojenská letadla. Kniha je v stavu nové knihy, bez poškození. Cena symbolická 50 Kč. - Vydavatelství: OTTOVO, 2006 - Jazyk: český - ISBN: 80-7360-190-7 Jsem ze Slovenska, ale nedělá mi problém knihy poslat klasickou poštou, klidně i na dobírku nebo i přes Zásilkovny.
vojenská letadla 2
Prodám knihu - vojenská letadla 2 vydaná 1987 Osobní odběr v Lanškroun, Letohrad, Ústí nad Orlicí, Česká Třebová - nebo Zásilkovna na výdejní místo ČR +79,- Kč (105,- na dobírku)